reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Zdjęcie testu jest wcześniej: https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/starajace-sie-2008-a-13949/index216.html

A kto się nie załapał na fluidki to druga seria:

*****************************************************************************************************
*****************************************************************************************************
****************************************************************************************************
To ja oczywiście znowu łapię, fluidków nigdy za wiele :-D:-D

reklama
Wanilia trzymam za slowo:-) Mama Pati no mam nadzieje ze tak sie stanie:tak:i nie bede musiala dlugo czekac;-)
Kaka SUPER gratuluje najmocniej jak umiem:-):-):-) i lapie pozytywne fluidki:tak:

I ja łapię pełnymi garściami!!! Dziś już wredota @ skonczyła się, więc mimo że Fasolci nie będzie, zamierzam dzis przyprzeć Mężusia do materaca:)

hehehe ojoj a co zrobicie z Pati?? tak sie kiedys z moim R. zastanawialismy co zrobimy z naszymi Bejbikami jak bedziemy chcieli sie troszke poprzytulac...:-D

Ano Pati to generalnie wtedy spi. A my mamy w mieszkanku dwa pokoiki:) Choć muszę przyznać, że już wiele razy trza było przerywać i lecieć do córci:) Raz to nawet musielismy te nasze przytulaki trzy razy przerywac, tak córcia niespokojnie spała... A potem sie smialiśmy jacy to z nas wyczynowcy! Ze trzy razy w ciagu kwadransa:)

ojoj to bedzie sie dzialo nie tylko u mamci Pati hehe Majka:tak: no Pati czula i moze byla zazdrosna hehe:-p

reklama
Kochane ja uciekam, własnie mój mężuś wrócił wczesniej z pracy, ide pobyć troche z nim;-)

Do juterka, papatki

Do góry