reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Moim zdanien ten nowy watek powinien nazywac sie "Starajace sie 2009" a nie "Mamusie, staraczki w 2009 r." bo to bardziej pasuje do mamusiek ktore postanowily sie starac o kolejnego bobaska.

tez racja.....Lilu!!!!!!!!!!!mi jakos jest tu dobrze...wszystkie sie znamy i w ogole....nie chce mi sie przenosic no ale co zrobic...

Witam po wieeeelkiej przerwie!
Niestety musialam odpoczac od forum, za bardzo sie nakrecalam a poza tym moj M wyjechal i nie bylo staranek.
Tym razem mam pytanko. Po ostatniej wyzycie u mojej gin przepisala mi Luteine. Czy ktos mial z Was to przepisane? I czy przynosi to jakiekolwiek korzysci???
Ja mialam zalecone zeby brac od 16 dc przez 10 dni i tak przez 3 miechy. Wlaśnie kończe pierwszy miesiąc. Po tych 3 miesiacach powiedziala ze zrobi USG. Ale 3 miechy to cala wiecznosc!!!

Po ostatniej wyzycie u mojej gin przepisala mi Luteine. Ja mialam zalecone zeby brac od 16 dc przez 10 dni i tak przez 3 miechy. Wlaśnie kończe pierwszy miesiąc. Po tych 3 miesiacach powiedziala ze zrobi USG. Ale 3 miechy to cala wiecznosc!!!

Ja bralam przez pierwsze 3 miechy duphaston ( to prawie to samo co luteina tylko ze drozsze ) ginka chcialam sprawdzic czy sam pregesteron pomoze mi zaciazyc, zrobila po 3 miesiacach usg i niestety nie bylo ciazy ani wogole owulki przez ten czas :-( Ale moze tobie sama luteina pomoze :tak:

reklama
Do góry