reklama
Lilu19
Fanka BB :)
Moim zdanien ten nowy watek powinien nazywac sie "Starajace sie 2009" a nie "Mamusie, staraczki w 2009 r." bo to bardziej pasuje do mamusiek ktore postanowily sie starac o kolejnego bobaska.
Lilu19
Cos mi sie dzieje z sygnatura nie moge wstawic wecej niz 2 suwaczki a kiedys moglam miec ich 5 :-(
martyna222
udało się ! :)
powiem wam szczerze że trochę tam podczytuję na tym wątku 2009 trochę się przeniosło ja też ale i tak tu jakoś tak mi lepiej...
becia84
Witam po wieeeelkiej przerwie!
Niestety musialam odpoczac od forum, za bardzo sie nakrecalam a poza tym moj M wyjechal i nie bylo staranek.
Tym razem mam pytanko. Po ostatniej wyzycie u mojej gin przepisala mi Luteine. Czy ktos mial z Was to przepisane? I czy przynosi to jakiekolwiek korzysci???
Ja mialam zalecone zeby brac od 16 dc przez 10 dni i tak przez 3 miechy. Wlaśnie kończe pierwszy miesiąc. Po tych 3 miesiacach powiedziala ze zrobi USG. Ale 3 miechy to cala wiecznosc!!!
Niestety musialam odpoczac od forum, za bardzo sie nakrecalam a poza tym moj M wyjechal i nie bylo staranek.
Tym razem mam pytanko. Po ostatniej wyzycie u mojej gin przepisala mi Luteine. Czy ktos mial z Was to przepisane? I czy przynosi to jakiekolwiek korzysci???
Ja mialam zalecone zeby brac od 16 dc przez 10 dni i tak przez 3 miechy. Wlaśnie kończe pierwszy miesiąc. Po tych 3 miesiacach powiedziala ze zrobi USG. Ale 3 miechy to cala wiecznosc!!!
Lilu19
Po ostatniej wyzycie u mojej gin przepisala mi Luteine. Ja mialam zalecone zeby brac od 16 dc przez 10 dni i tak przez 3 miechy. Wlaśnie kończe pierwszy miesiąc. Po tych 3 miesiacach powiedziala ze zrobi USG. Ale 3 miechy to cala wiecznosc!!!
Ja bralam przez pierwsze 3 miechy duphaston ( to prawie to samo co luteina tylko ze drozsze ) ginka chcialam sprawdzic czy sam pregesteron pomoze mi zaciazyc, zrobila po 3 miesiacach usg i niestety nie bylo ciazy ani wogole owulki przez ten czas :-( Ale moze tobie sama luteina pomoze
reklama
Lilu19
Kurcze no to nie podnioslam sie na duchu
Becia- ale ja to jestem calkiem innym przypadkiem niz Ty, ja mam Pco i naprawde mialam marne szanse zajscia w ciaze na samym duphastoni a naprawde czasami wystarczy zmocnienie progesteronu i pojawia sie bobas