becia84
Fanka BB :)
Bo luteinki nie przyjmuje sie przed owulka - wlasnie z tego powodu, ze to progesteron.....Ale w drugiej fazie cyklu......?
Mam stosować od 16 dc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo luteinki nie przyjmuje sie przed owulka - wlasnie z tego powodu, ze to progesteron.....Ale w drugiej fazie cyklu......?
Wiec sprawa dotyczy omawianej luteinki. Wiemy na co i po co sie ja bierze.
Pytanie brzmi - czy ktoras z Was na wlasna reke sobie ja kupila i brala ? Czy wydawana ona jest tylko z przepisu ginki czy mozna ja samemu sobie kupic ?
Czy luteinka moze w jakis sposob zaszkodzic nawet jesli nie pomoze?
kochana najpierw badania potem leki nie bierz nic bo możesz sobie zaszkodzić...Martyna
Ja zadnych badan nie mialam wiec nie wiem
W tej chwili teoretyzuje co moze nam dopomoc.....
Kroptusia ma rację często przyczyną jest psychika... niestety ...Ja nic nie biore))
Po ostatnich badaniach krwi Pani doktor powiedziala do mnie, ze moje wyniki trzeba umiescic w jakims muzeum dla ksiazkowo zdrowych ludzi
No ale to nie byly ginekologiczne badania.
Zaczelam 3 miesiac, wiec krociutko. A ze niecierpliwa jestem (nie mylic ze zdenerwowana), to sobie mysle co mozna zrobic szybko i skutecznie, zeby naturze dopomoc, ale nie zaszkodzic