reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

A dla mnie to smutny dzien.

Ku mojemu zdziwieniu, chyba bylam w ciazy w tym cyklu. Chyba, bo wydaje mi sie ze mialam bardzo wczesne samoistne poronienie. Nie robilam zadnych testow ciazowych ani nic, nie bylam u gina, wiec nie wiem czy bylam w ciazy. Ale dzisiaj zauwazylam cos bardzo dziwnego na bieliznie po nocy. Jakas dziwna forma/struktura ktorej nigdy w zyciu nie widzialam i nie mialam. Taki jakis bardzo duzy skrzep, okolo 2cm. Wydaje mi sie za na 99% to byl moj aniolek.....:-:)-:)-(

reklama
lolitka 200

A dostalas juz normalny okres ?? Wiesz to moze byc zwykly skrzep nawet jak nigdy nie mialas ja tez tak mialam kiedys i mi lekarz powiedzial ze to przy okresie takie czasem sa czasem duzo a czasem ich nie ma. Poza tym jak jest samoistne poronienie nawet to aniolek jak taki malenki ze nie da sie zauwazyc jak w 5 tyg pa pare mm 2,5 czy jakos tak to w 4 tym bardziej od 5 tyg staje sie zarodkiem wczesniej zygzota....Nie martw sie ja tez tak kiedys myslalam .... A jesli faktycznie cos takiego nastapilo to widocznie organizm sam odrzucil :((...Nie wolno nam tak myslec bo idzie zwariowac. Przykro mi bardzo wiem co przechodzisz bo sama tak kiedys snulam jeszcze okres trwal 12 dni jakby sie wszystko oczyszczalo ale to tylko dobija

Kroptusia

Ale mozliwe, zeby to cos bylo tak duze? I to nie wygladalo jak normalny skrzep. Nie wiem jak to opisac, bo nigdy czegos takiego nie widzilam. Ja mam normalny okres, moze nieco skapy, ale ogolnie normalny. Skrzepki zawsze sa, takie malutkie, ale to COS bylo zupelnie inne. Jak jakas galaretka prawie, zbita forma.....

ja taka galaretke mam co jakis czas 2-3 cm czasem i mi lekarz powiedzial ze to skrzep kiedys jak mialam okres 2 tyg wlasnie z tymi skrzepami dostalam tylko luteine na wyrownanie...1 raz to samo pomyslalam jakas galareta ale potem jak bylam u roznych ginow to pytali jakie sa miesiaczki i czy sa skrzepy wlasie....I mysle ze na Aniolka to za duze 2 cm nie martw sie ja w 6 tyg ciazy jak bylam to malenstwo mialo 13mm...wiec to niemozliwe wiec sie nie zamartwiaj....

Na okres tez nie patrz odpocznij i zacznij spokojnie cykl kolejny....u mnie @ nadal nie ma powinna przyjsc wczoraj ale narazie cisza, temka rano 37,4 i dzis zacza mnie bolec brzuch i piersi z boku i na dole nie wiem czy dobrze czy zle bo zwykle bolaly mnie tak 7 dni przed @ a przestawaly gdzies 2 dni przed....Nie wiem tez siedze i mysle bo sie nie da inaczej

Kroptus

Na moje oko to zafasolkowalas jak nic:) Taka tempka przed @ jest rzadko. I masz pozytywne tesciki za soba, i betka jest w normie. Tylko patrzec jak fasolka bedzie zdrowo rosla...Informuj na biezaco:)

Ja w spokoju zaczynam nowe starania w tym cyklu. Nowy cykl - nowa nadzieja

reklama
chartgraph_module.php

Do góry