reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
to kup dwa :) a po 2 poprostu sa wieksze koszty przesylki ale nie raz czytalam ze wysylaja za granice i warto sie zapytac przez maila....Ja tam bym sie lapala wszystkiego co sie da :D

Hehe

Co racja, to racja.
Tak sobie mysle, ze my wszystkie starajace jestesmy troche zbzikowane na punkcie tych staran. No ale coz - trzeba naturze pomoc jak tylko mozemy:)
:-D

A no napewno tylko sie sie to okaze ciaza to u mnie zbieg okolicznosci bylam tak zestresowana praca (po 1,5 roku w koncu sie odwazylam zlozyc wypowiedzenie wlasnie bo nie moglam zajsc i czekalam by zajsc urodzic i dopiero a nic nie wychodzilo i postawilam na "kariere" :)) Rzucilam znalazlam nowa zaczynam od 5 wiec byla by jazda hehe :) i przez to myslenie i stres zupelnie odposcilam cykl...

Kroptusia

Ja jestem za Toba w tym sensie, ze ja nadal nie zostawilam swojej mocno stresujacej pracy i wiem, ze to moze byc duza przeszkoda. Moze kiedys to zobie....

No ja ja wlasnie zostawilam i stad ten stres szczegolnie ostatni mc dzien w dzien irytujace dogaduszk drwiny i normalny mobing pt szefowa do pracownika z tekstem "wyrzylam sie na Tobie moge isc do domu" "to Twoje ostatnie wolne w nowej pracy sie wykonczysz" ale jakos to znioslam bo to bylo pol roku ale ten ostatni mc to kazdy dzien byl makabra :( ale juz mam umowe do nowej pracy lepiej platnej i z lepsza ekipa :) pytanie co jesli mam fasoline hehe maz bedzie musial utrzymywac bo ja polece :) .... a zostawilam nie przez stres ale mobing a dwa slabe zarobki do zakresu obowiazkow i zostalam bo maja dobry social jesli chodzi o rodzenie dzieci nie musialabym sie obawiac nawet jakbym poszla na wychowawczy ze po powrocie nie bedzie pracy stad nasza decyzja pierw dzidzia macierzynski troche wychowawczy wroce na troche i jak odchowam zaczene robic to co bardziej lubie a tu nic i nic i nic i tak dwa lata minelo wiec postanowilam zmienic koncepcje ze dzidzie odpuszczam zmieniam prace a jak dostane umowe zaczynamy :)

Witajcie Dziewczynki!

Nie było mnie długo ale to z braku czasu.
Witam wszyskie nowe staraczki.
Niestety chyba nie uda mi się nadrobi zaległości bo tyle napisałyście.

Życzę Wam wszystkim dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń, szczególnie tego jednego abyśmy w Nowym Roku wszystkie zafasolkowały i urodziły zdrowe dzieciaczki.

Ja niestety jeszcze w pracy :-(
Szef pozwolił mi iśc na Wigilię dopiero o 18 na godzinkę a potem spowrotem muszę wróci. Cóż takie życie ale za to mam potem 2 dni wolnego z czego się bardzo cieszę.

pozdrawiam was i życzę miłej Wigilii!

Dziewczyny wlasnie odebralam wyniki bety...101,6

normy z laboratorium:

3 tydzien - 5,8-71,2
4 tydzien - 9,5-750
5 tydzien - 217-7138

i co Wy na to?? Bo "mila" dzis pani z laboratorium ze ten wynik za niski jak na 4 tydzien i moze to byc ciaza badz nie musi moze biochemiczna badz pozamaciczna wiec mnie w wigilie "pocieszyla" :( wg mnie miesci sie w normie co prawda norma do 750 ale jest nie wiem nie znam sie tylko tyle Wam chcialam przekazac.

Badanie robilam 3 dni przed terminem spodziewanej @

reklama
Witam Wszystkich bardzo serdecznie, postanowiłam dopisać się właśnie tutaj, ponieważ do starań 2008 można zaliczyć jeszcze cały tydzień:-) a poza tym nasze staranka właściwie trwają cały roczek więc....
Mam nadzieję, że Gwiazdeczka betl. zostawi nam malutki prezencik wszystkim - wszystkim starającym - czego nam szczerze życzę, nie tylko przy okazji Świąt Bożego Narodzenia!!!
Proszę Was o przyjęcie mnie do zacnego grona osob, które rozumieją czym jest tęsknota i pragnienie posiadania dzieciaczka....:happy:

Do góry