reklama
Haszitka
może kiedyś...
A i zapomniała bym
razem z moim mężem oficjalnie kończę ten w tym roku staranka (@)
No nic mówią do trzech razy sztuka, że z tym łatwiej niż prezent wybrać....
Ja już mogę powiedzieć że prawie dziewięć miesięcy za nami bez efektów
PS wyjaśnienie na starających się 2009.....
razem z moim mężem oficjalnie kończę ten w tym roku staranka (@)
No nic mówią do trzech razy sztuka, że z tym łatwiej niż prezent wybrać....
Ja już mogę powiedzieć że prawie dziewięć miesięcy za nami bez efektów
PS wyjaśnienie na starających się 2009.....
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Kingus
Ja testuje, jak @ nie nadejdzie w ciagu najblizszych 4 dni.
Kroptunia - kobieto.
Domyslam sie przez co przechodzisz. Tempka nie spadnie, a testy nie klamia. Trzymaj sie cieplutko
Ja testuje, jak @ nie nadejdzie w ciagu najblizszych 4 dni.
Kroptunia - kobieto.
Domyslam sie przez co przechodzisz. Tempka nie spadnie, a testy nie klamia. Trzymaj sie cieplutko
Agniesiak85
Fanka BB :)
Dziekuje za wsparcie ...a jeśli chodzi o tescik to wynik jest II wow
to chyba byłam grzeczna w tym roku bo Święty zrobił nam prezent.
...mam tysiące mysli .... to bedzie moja pierwsza dzidzia....a ja mam 30
wow
Całuski dla Was
Do zob po Świetach
Gratulacje Kochana
Dziewczynki życzę Wam wesołych Świąt Bożego Narodzenia i tych upragnionych dwóch czerwoniutkich kresek!!
Dziewczynki życzę Wam wesołych Świąt Bożego Narodzenia i tych upragnionych dwóch czerwoniutkich kresek!!
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
….( ……. .•*,•*¯*×...)***….*•.¸_¸.¬¬•* ..*•.¸_¸.•* Święta szybko się zbliżają, w święta ludzie się kochają. Przy dzieleniu się opłatkiem, płyną z oczu łzy ukradkiem. Życzymy sobie wszystkiego najlepszego, dając w policzek całusa wielkiego. W nocy Jezus się urodzi i serduszka nam odmłodzi. Wesołe święta.. oby takie były i oby wszystkie życzenia się spełniły. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
_______________./\.
____________ __>_<_
_____________Ѽ.\/ Ѽ
___________;->( ɕѼ Ҩ .
___________@.♥ '(█) ♥ *$
________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥*
_______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█)
____________>o*oѼ @.<
_________o`-.♥.-@""-Q '♥~@'
______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.)
____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ
__________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ
_______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '*
___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o
__.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`)
_________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@
____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥
___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'.
_(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█)
_____________▓▓▓▓▓___________
__________▓▓▓▓▓▓▓▓▓__ ø¤°``°¤ø,¸¸,ø¤°``°¤ø,¸,ø¤°``°¤ø
Witajcie dziewczyny:-):-):-). Z powodu przygotowan do Swiat nie bylo mnie tu juz 2 dni:-tak:. Nie przeczytalam jeszcze wszystkiego, ale korzystajac z chwilki czasu przesylam swiateczne zyczonka na te Swieta Bozego Narodzenia i Nowy Roczek 2009, oby byl pelen niespodzianek i radosci. Z calego serca Wam zycze i uiekam dalej do gotowania hihih:-). Zagladne tu prawdopodobnie po swietach......
_______________./\.
____________ __>_<_
_____________Ѽ.\/ Ѽ
___________;->( ɕѼ Ҩ .
___________@.♥ '(█) ♥ *$
________Ѽ "( ()♥t (Ѽ)o*♥*
_______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█)
____________>o*oѼ @.<
_________o`-.♥.-@""-Q '♥~@'
______♥.'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.)
____Ѽ o (█). @* '-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ
__________Ѽ -♥-'Ѽ ♥._ Ѽ
_______@.♥ '*Q ♥ *(█), @.♥ '*
___.♥' @ _ ɕ♥ _.-'~♥-. @ ´(♥)`-*.o
__.(█)* ♥ ..-' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`)
_________(Ѽ ) '-._♥__(Ѽ)@
____;--♥' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥
___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*'.
_(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█)
_____________▓▓▓▓▓___________
__________▓▓▓▓▓▓▓▓▓__ ø¤°``°¤ø,¸¸,ø¤°``°¤ø,¸,ø¤°``°¤ø
Witajcie dziewczyny:-):-):-). Z powodu przygotowan do Swiat nie bylo mnie tu juz 2 dni:-tak:. Nie przeczytalam jeszcze wszystkiego, ale korzystajac z chwilki czasu przesylam swiateczne zyczonka na te Swieta Bozego Narodzenia i Nowy Roczek 2009, oby byl pelen niespodzianek i radosci. Z calego serca Wam zycze i uiekam dalej do gotowania hihih:-). Zagladne tu prawdopodobnie po swietach......
Jednak to byl b. okropny psikus kolejny nie myslalam ze az cos takiego mnie spotka i to na swieta zeby miec piekny test z 2 grubymi kreseczkami tyle na to czekalam a jednak to nie fasoleczka siedze i rycze dobrze wczoraj mialam przeczucia tempka dzis spadla na 36,9 i to akurat dzis wigilia eh a juz powiedzialam mezowi...tak sie cieszyl...
Rano test oczywiscie pozytywny ale co tam kogo to cieszy bo temka leci juz u mnie na leb szyje zawsze tak jest do tego taki psikus ze w tym mc jak nigdy nie bolaly mnie z boku piersi brzuch widac to nei fasolka ale cos innego (((
By bylo malo z ciekawosci chcialam sprawdzic szyjke i kolejna "niespodzianka" po 1 jest owszem jeszcze zamknieta ale to normalne ale jak wyjelam reke to wylecialo mnostwo mlecznego sluzu nigdy nie mialam sluzu od conajmniej 7 dni przed @ a tu wszystko w srodku mokre jakby to byla owu tyle ze sluz mleczny lejacy no i tyle z mojego ciala ktore mnie az tak wykiwalo (
Jeszcze raz Wesolych Swiat juz nei uwierze nawet w pozytywny test gdyby choc to byla slaba krecha a od 2 dni wychodzila mocna ladna rozowa ;(((
A niby sie mowi ze mozna testowac w dniu spodziewanej @ eh jakbym nie zrobila tych testow wczesniej i dzis zatestowala a tu od razu II piekne kreski bym chyba umarla ze szczescia prezent a tu pewnie po pozytywnie za pare godzin @ jakas parodia
Rano test oczywiscie pozytywny ale co tam kogo to cieszy bo temka leci juz u mnie na leb szyje zawsze tak jest do tego taki psikus ze w tym mc jak nigdy nie bolaly mnie z boku piersi brzuch widac to nei fasolka ale cos innego (((
By bylo malo z ciekawosci chcialam sprawdzic szyjke i kolejna "niespodzianka" po 1 jest owszem jeszcze zamknieta ale to normalne ale jak wyjelam reke to wylecialo mnostwo mlecznego sluzu nigdy nie mialam sluzu od conajmniej 7 dni przed @ a tu wszystko w srodku mokre jakby to byla owu tyle ze sluz mleczny lejacy no i tyle z mojego ciala ktore mnie az tak wykiwalo (
Jeszcze raz Wesolych Swiat juz nei uwierze nawet w pozytywny test gdyby choc to byla slaba krecha a od 2 dni wychodzila mocna ladna rozowa ;(((
A niby sie mowi ze mozna testowac w dniu spodziewanej @ eh jakbym nie zrobila tych testow wczesniej i dzis zatestowala a tu od razu II piekne kreski bym chyba umarla ze szczescia prezent a tu pewnie po pozytywnie za pare godzin @ jakas parodia
Ostatnia edycja:
lolitka200
Kroptusia kobieto
Jednorazowy spadek tempki nic nie oznacza, wiec nie panikuj. Mozna sie zaniepokoic jesli tempka spadnie przez wiecej niz 2 dni ponizej coverline. Poki co, z tego co czytam to spadla u Ciebie tempka dzisiaj, ale nadal jest powyzej coverline ?
Glowa do gory
Jednorazowy spadek tempki nic nie oznacza, wiec nie panikuj. Mozna sie zaniepokoic jesli tempka spadnie przez wiecej niz 2 dni ponizej coverline. Poki co, z tego co czytam to spadla u Ciebie tempka dzisiaj, ale nadal jest powyzej coverline ?
Glowa do gory
nie panikuje tylko od conajmniej 2 lat sie staralam juz nie nakrecac, w sumie 3 lata staran minie w lutym...A u mnie zazwyczaj @ sie zaczyna jak tempka ponad linia kiedys tez czytalam ze jak spadnie ponizej a u mnie ponizej jest dopiero 2-3 dzien czasem ostatnie 4 @ wlasnie dostalam przy tempce 36,9 inne zwykle 36,8 dlatego jak mi dzien wczesniej spada to juz wiem...ok ok nie panikuje wkleilabym wykres ale nie umiem na wykresie jest to 2,5-3 kratki ponad linia...niewazne od tygodnia jak pisalam jestem nie do zniesienia nerwowa taka ze wszystkich zdarzylam wyprowadzic z rownowagi hihi
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
Ostatnia edycja:
reklama
lolitka200
Zderwowanie w pelni zrozumiale. Ale jak nie powinnismy sie nakrecac na objawy ciazowe, tak samo i odwrotnie.
Przyjrzyjmy sie faktom - Zrobilas testy, sa pozytywne. Na razie zaobserwowalas spadek tempki ktory jest jednak powyzej coverline. Na chwile obecna sa zancznie wyzsze szanse ze w ciazy jestes, niz ze nie jestes. Poczekajmy 2 dni.....
Przyjrzyjmy sie faktom - Zrobilas testy, sa pozytywne. Na razie zaobserwowalas spadek tempki ktory jest jednak powyzej coverline. Na chwile obecna sa zancznie wyzsze szanse ze w ciazy jestes, niz ze nie jestes. Poczekajmy 2 dni.....