katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
jestem dwa latka niecle w chceltencham w uk,w przyszlym roku w wakacje planujemy zjechac do Polski.Ja chce zajsc w ciaze a tu nie mam zaufania do lekarzy,ostatnio znajoma mojej przyjaciolki z uk nosila przez dwa miesiace martwe dziecko,nawet o tym nie wiedziala bo oczywiscie tutak kobieta w ciazy do 3 miesiaca nie jest traktowana jak w ciazy,poszla na pierwsze usg w 4 miesiacu a sie okazalo ze kolo 2 miesiaca dzidzia zmarla! w Pl to jest nie do pomyslenia.znajome namawiaja mnie na inseminacje w uk bo jest darmowa i w sumie co moze mi sie stac,waham sie i powiem Wam,ze chyba wole wydac kilka stowek,ale miec konfort psychiczny. Nie narzekasz kolezanko droga,kazdy kto jest za granica wie co czujesz nie musisz mi sie tlumaczyc naprawde rozumiem Cie bardzo dobrze!!!! pozdrawiam,mimo pogody trzymaj sie cieplutko!
to rzeczywiście kiepska opieka lekarska w UK.... Wracaj do Polski
Katarzynko! wiesz, z tym szalem to dobry pomysł!! dzięki za podpowiedz:-)
ciesze się
Na poczatku tez strasznie mi sie tesknilo i chcialam leciec juz po 3 miesiacach ale znalazlam prace i tak nie polecialam, pozniej bylo zawsze coz za " Nie " i tak jakos wyszlo, a teraz czekam cierpliwie do Maja, polece na caly miesiac do polski
Co do Irlandii to ja tez tu nie mam pogody, tutaj jest tylko 1 pora roku... Jesien i zimno i pada i ciemno i wiucha, brrrrrr
Wyobraz sibie ze Moj M zanim sie poznalismy to byl w Izraelu 5 lat i w tym okresie ani razu w polsce teraz tez poleci ze mna w Maju 2009 po 2.5 roku nieobecnosci...
Zmykam do pracy ,milego dnia dziewczynki, papapapapapapapa
Twardzielka Lilu jesteś. a M poznałaś w Irlandii?