reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witam wszystkich serdecznie. Na forum babyboom trafiłam przez przypadek. Jednak bardzo chcemy mieć dziecko. Niestety przy rutynowych badaniach wykryto torbiel na jajniku. Pani doktor dała tabletki "Luteinę" i mówi, że spokojnie możemy się starać. Czy jest to bezpieczne, czy miał ktoś podobny problem. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
Witamy Cię serdecznie:tak:! Ja też jestem tu od nie dawna ale jest tu naprawdę jak " w domu" Jeszcze raz witaj nowa Staraczko!:tak::-)

reklama
Dziękuję Martyna76. Mam nadzieję, że wklrótce wszystko mi się poukłada i bedziemy mieli dzieciaczka. Na święta niestety nie będzie najlepszego prezentu. Pozdrawiam cieplutko

Dziękuję Martyna76. Mam nadzieję, że wklrótce wszystko mi się poukłada i bedziemy mieli dzieciaczka. Na święta niestety nie będzie najlepszego prezentu. Pozdrawiam cieplutko
Ja też nie będe miała prezentu w te święta:-(, wredna@ się przypałętała:wściekła/y: ale może w styczniu na urodzinki fasolka do mnie zawita:-), także pozostaje nam POZYTYWNE MYŚLENIE:tak:

Ja też nie będe miała prezentu w te święta:-(, wredna@ się przypałętała:wściekła/y: ale może w styczniu na urodzinki fasolka do mnie zawita:-), także pozostaje nam POZYTYWNE MYŚLENIE:tak:
No ja też mam takie marzenie aby mój mąż na swoje urodziny w styczniu dostał największy prezent. Jeśli moge zapytać to jaki prezent planujecie dla swoich facetów? Ja kupiłam sweterek ale chcem coś jeszcze, lecz pomysłów brak:(((

Witaj Alexia26!!
Ja w tamtym roku kupiłam swojemu P. piekny zegarek, był zachwycony prezentem:tak::-D
No i tak jak Wy mam nadzieję, że z góry dostanę jakiś prezencik na swoje imieniny w styczniu:-D:zawstydzona/y::-D

LILU-kochanie-nie marwt sie...tak jak Romeczka-swieta beda cudowne dla was nawet na wyspach...zycze Ci duuuuzo radosci optymizmu i spelnianie najskrzytszych marzen!!!! I głowka do góry-pozdrowie od ciebie Olkusz i rycerzyka na k.k.wielkiego:-)

Ojj dziekuje ze pozdrowisz odemnie moje miasteczko;-) :-p
Swieta trzeba jakos przezyc :tak:
Ja jiestem na wyspie 2 lata prawie a w polsce bylam tylko raz w Lutym tego roku :zawstydzona/y: i 2 raz wybieram sie dopiero w Maju 2009 :zawstydzona/y:

Szerokosci kochana nad tym pieknym niebem...
:-D

Kochana życzę spokojnego lotu i udanego odpoczynku w Polsce :-)

A swoją drogą to w tym roku pierwszy raz w życiu leciałam samolotem i nie jest to dla mnie zbyt przyjemne przeżycie. Moje mysli katastroficzne sa silniejsze niż cała otoczka związana z fenomenem fruwania pośród chmur. BRRRRRR... jedynie start i lądowanie jest przyjmene, w pewien sposób ekscytujące, ale jednak we mnie przeważa strach i panika.

Ja lecialam 3 razy, ale powiem Ci ze pierwszy lot koszmarnieeeee przezylam :zawstydzona/y: mowilam ze juz nigdy nie wsiade na poklad samolotu ze wole sie tluc autokarem 3 dni niz leciec 3 godziny, ale jakos za 2 razem wsiadlam i bylo przyjemnie :tak: zle mysli poszly sobie wsioooo daleko :tak:
Kropeczko Kochanie to zycze bezpiecznej szybkiej podrozy :tak: daj znac juz jak bedziesz bezpiecznie siedziec w domku! oczywiscie w ramach mozliwosci! ;-)
powiem ci ze sporo czasu juz siedzisz za granicą! :nerd: podziwiam w zasadzie wszystkie dziewczynki ktore zyja w innym kraju ja chyba bym nie umiala! :dry:

Mialam podobne myslenie przed wyjazdem do Irlandii, a jakos sie nauczylam i przyzwyczailam sie mieszkac po za granicami kraju, nie jest tak zle ;-)
Witam wszystkich serdecznie. Na forum babyboom trafiłam przez przypadek. Jednak bardzo chcemy mieć dziecko. Niestety przy rutynowych badaniach wykryto torbiel na jajniku. Pani doktor dała tabletki "Luteinę" i mówi, że spokojnie możemy się starać. Czy jest to bezpieczne, czy miał ktoś podobny problem. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

witaj :-)

No ja też mam takie marzenie aby mój mąż na swoje urodziny w styczniu dostał największy prezent. Jeśli moge zapytać to jaki prezent planujecie dla swoich facetów? Ja kupiłam sweterek ale chcem coś jeszcze, lecz pomysłów brak:(((

no ja mialam łatwe zadanie bo mąz od roku łazil i gadal o akwarium!!! :-D wiec dostanie takie 112 L !!! :rofl2:

Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie mojej skromnej osoby:) Mam nadzieję, że niedługo wszytskie dostaniemy nasze małe serduszka. Pozdrwaiam i zmykam papa

ja mojemu M kupiłam koszulę i tradycyjnie ksiażki:-), dziecię moje zażyczyło sobie mp4, teściowi jakąś kolorową wódke ale nie wiem kompletnie co kupić teściowej, która wszystko ma... :szok: pomocy;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja mojemu M kupiłam koszulę i tradycyjnie ksiażki:-), dziecię moje zażyczyło sobie mp4, teściowi jakąś kolorową wódke ale nie wiem kompletnie co kupić teściowej, która wszystko ma... :szok: pomocy;-)

może jakąś chustę, szal - w H&M są ładne
albo coś do kuchni - patere na ciasto, kieliszki,
może jakiś szlafrok, albo bizuterię (wisiorki etc), albo torebke damską.

wieczorny pomiar się nie liczy .... więc systematyczność rano wskazana ...... :tak:

no wiem wiem, tak naprawdę to nie wiem czy mi spadła czy nie bo te pomiary 37,3 to były wieczorem, a rano 36,9...
chyba będe mierzyc od przyszłego meisiąca bo teraz to nei ma sensu

Kasiu w Anlii-dokladniej w londynie jestem juz dlugooo, ..., a dokladnie 4 lata i prawie 9 miesiecy:-) -niemal 5 lat i nie wiem kiedy to zleciało...
dzieki za zyczenia, bede sie odzywala na pewno, bo forum uzaleznia, jak nie wiem:-D...z tym ze juz nie bede tak aktywna jak teraz, ale to szybko zleci:-) Trzymam kckiuki za Ciebie baaardzo mocno i za pozostale dziewczyny oczywiscie tez!!!!

Kurcze trochę Wam zazdroszczę dziewczyny mieszkania za granicą, a głównie znajomości języka. Mój M nie chce wyjeżdzać z kraju...no cóż już się z tym pogodziłam
katarzynka1979 oj zdziwiłam sie bardzo hihi, już nie mogę doczekać się piątku... sama nie wiem jak bym zareagowała na wieść o blizniakach hihi
czekamy w piątek na wieści może faktycznie blixniaki albo i trio:tak::tak: Oby było tak jak chcesz

Ostatnia edycja:
Do góry