reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

nan.gif

moonk.gif

monaliza23b.jpg

hiacynt.png

nika2.gif

dagra.png

cleo.png

basiac.png

aldi.png

reklama
Nie będziesz sama ja też będę ;-) szkoda,ale mam nadzieje ze w przyszlym roku nam sie uda i na forum dlugo nie pobedziemy....
A kupiłaś swojemu M jakieś witaminki? Mój bierze już jakiś czas salfazin.

aaa jeszcze jedno.. Kinguś, jak bedziesz miałą chwile to napisz mi jak założyć sobie taki suwaczek:tak: he he:-) buziak!
Super suwaczek :-)

u mnie @ nie ma i nie wiem kiedy będzie...testów na razie nie robię poczekam jeszcze narazie 4 spóźnienia... i źle się czuję..temp jeszcze nie spadła, ale nie spodziewam się cudów...pozdrawiam wszystkie!
Czekamy na dobre wieści ;-);-)

Udało się!
Ładny mam suwaczek?
Mąż był pod wrażeniem, ze to już 1200 dni po ślubie:happy:
Muszę zrobić suwaczek ile się już znamy...
No piękny :tak:

dzis ide zrobic sobie przyjemnosc i kupic kilka par majteczek:-D:-D:-D bo jetsem od tygodnia na l-4 wiec trzeba troszke ruchu...:-D:-D
No to dobrze, że możesz sobie trochę poleniuchować w domku. Pochwal się zakupami.

zatestowałam dzisiaj, ale samotna jedna kreseczka, więc wątek 2009 jest planem na następny rok, oby na jak najkrócej ...... :tak:
Przytulam, styczeń będzie nasz ;-);-)

Oto świezutka dostawa fluidków grudniowych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dla wszystkich kochanych dziewczynek
Ja na końcu ale może jeszcze skutecznie ;-);-)

No ale to rzeczy-ja czuję się...dziwnie. Ale temperatura spadla mi wczoraj, z 37 na 36,7 a dzisiaj jeszcze o kreskę w dol...wiec fasolki to z tego raczej nie będzie :-( i chyba tez wskocze zaraz na starajace się 2009...Ale mam jakies złe przeczucia, co do swojego zdrówka.
Póki nie ma @ to wszystko jest możliwe :tak::tak:To na pewno nic złego.

Kingus (Beatko)-tak zaznaczam, bo już mamy kilka Kingusi i podobnie z Agnieszkami, 2 Martynki...łatwo sie pogubić:rofl2::szok::rofl2: Kochanie-mam nadzieję, ze szybko sie przestawisz na ten lek...ze też takie musza być straszne skutki uboczne:wściekła/y: mam nadzieję, ze jednak będzie warto pocierpiec i mimo dziwnej @ owulację będziesz miala w tym cyklu a styczniowy tescik pokaze śliczne II i że już potem do rozwiazania bedzie wszystko tak, jak trzeba, bez przykrych sytuacji... Bardzo mocno z glębi serduszka Ci tego kochanie życze!!!!:tak:;-):tak:
Dziękuje;-)
W czwartek idę na usg zobaczymy czy coś się dzieje.

Ja bym chciala tak roznice 4 moze 5 letnia miedzy dziecmi, a ile dzieci ? ile Pan Bog da ! :-D i oby dal :zawstydzona/y:
Oj da da, pewnie od razu cała gromadkę :-D:-D:-D

reklama
Do góry