Martyna! Faktycznie!!! he he no to teraz dajemy czadu! :-) a jakby jeszcze udało się nam zafasolkować w tym samym czasie to by dopiero było! buziakhej imienniczko ... co za przypadek te same imię i nowy 29 cykl starań...
reklama
to fajnie! ja mam siostrę osiem lat młodszą... no a jak zafasolkuje to mój Dawid będzie miał siostrę albo brata 15 lat młodszegoAgniesiak85 -testuje w wigilie:-)
w.kropeczko będziemy trzymac kciuki w wigilijny wieczór
A jeśli rozmawiamy tu o róznicy wieku miedzy rodzeństwem...
ja mam dwóch starszych braci (Marcin-mieszka w Szkocji, jest o 6 lat starszy-kawaler i Paweł- mieszka w Preston w Anglii i jest o 5 lat starszy-w2010bierze ślub) Ja jestem najmłodsza i już mężatka. Ale wiecie co jest najlepsze?? Miałam wspaniałe dzieciństwo z nimi Zawsze mnie bronili i się chwalili kolegom, że mają siostrę No i ja, jak podrosłam i zaczęłam umawiac się z chłopcami... musiałam im przedstawic każdego normalnie tak się martwili żebym nie związała się z jakimś draniem Cudwnie miec starsze rodzeństwo!!
martyna222
udało się ! :)
ale by było ... może się tak stanie...Martyna! Faktycznie!!! he he no to teraz dajemy czadu! :-) a jakby jeszcze udało się nam zafasolkować w tym samym czasie to by dopiero było! buziak
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
Trzymam trzymam
dobra ja juz na powaznie uciekam do pracy, buziaki, papapapapa
A tutaj link do wykresikow ciazowych :
mamo.tato - Artykul - Pokaż&
dziękuję!
martyna222
jakoś pusto... czyżby sprzątania ,zakupy świąteczne??
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
jakoś pusto... czyżby sprzątania ,zakupy świąteczne??
ja jestem
a u Ciebie @ przyszła?
martyna222
no przyszła...ja jestem
a u Ciebie @ przyszła?
przynajmniej wiem co dalej... bo takie czekanie jest straszne...mogę zacząć od nowa..
testy się jednak nie mylą tym bardziej robione 2 dni po terminie @..
a co u ciebie jak się czujesz???
no przyszła...
przynajmniej wiem co dalej... bo takie czekanie jest straszne...mogę zacząć od nowa..
Martynka trzymaj się !!!
W styczniu będzie jazda bez trzymanki.
Widzę po suwaczkach, że dużo dziewczyn będzie testować w niemal tym samym czasie. :-)
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
no przyszła...
a u mnie chyba @ też niedługo zawita. Oprócz bólów pleców (co się ma nijak do ciąży), czasami bólu brzucha w okolicach pępka nic mi nie jest. Pewnie gdyby nie było staranek to nawet bym tego nie zauważyła..
reklama
martyna222
mi kolejna @ wypada na 13.01 ale czekam przynajmniej tydzień więć mogę do 20 a czemu nie?Martynka trzymaj się !!!
W styczniu będzie jazda bez trzymanki.
Widzę po suwaczkach, że dużo dziewczyn będzie testować w niemal tym samym czasie. :-)