reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

To trudne Martynko udawać , że człowiek nie myśli o tym czy się uda czy nie, ale lepiej niby odpuścić i musi się udać. Ja przynajmniej w to wierzę, że teraz już naprawdę się uda.

Po pierwsze mąż już na miejscu dostępny cały miesiąc :-)
Po drugie staranka jak pisałąm co drugi dzień a nóż widelec owulka jest nie wtedy kiedy myślę
Tym sposobem muszę w końcu "wpaść" :-)

życze Ci najwspanialszej "wpadki" na świecie!!!!!!:-D

reklama
ale to właśnie fajnie i dla dzieci i dla rodziców. Mam siostrę młodszą o 15 lat więc wiem co mówię:) hihihihi

Ja wcale nie powiedzialam ze "nie" Fajnie ;-) stwierdzilam tylko ze duza :tak:

moja najmlodsza siostra jest mlodsza ode mnie o 10 lat, a miedzy najstarsza siostra a najmlodsza jest 20 lat roznicy :szok::-p

Ostatnia edycja:
Agniesiak85 -testuje w wigilie:-)

w.kropeczko będziemy trzymac kciuki w wigilijny wieczór:tak::-D

A jeśli rozmawiamy tu o róznicy wieku miedzy rodzeństwem...
ja mam dwóch starszych braci (Marcin-mieszka w Szkocji, jest o 6 lat starszy-kawaler i Paweł- mieszka w Preston w Anglii i jest o 5 lat starszy-w2010bierze ślub) Ja jestem najmłodsza i już mężatka. Ale wiecie co jest najlepsze??:rofl2: Miałam wspaniałe dzieciństwo z nimi:-D:rofl2: Zawsze mnie bronili i się chwalili kolegom, że mają siostrę:tak::-D No i ja, jak podrosłam i zaczęłam umawiac się z chłopcami... musiałam im przedstawic każdego:tak::-D normalnie tak się martwili żebym nie związała się z jakimś draniem:tak::-D:rofl2: Cudwnie miec starsze rodzeństwo!!:-D:rofl2:

Lilu - Ty jestes specem od temperatury:) Powiedz mi i kropeczce czy spadek tempki wyklucza już fasolkę. Ja niby przeczytałam ze czasami tem spada podczas zagnieżdżenia ale jakoś w to nie wierzę.
A drugie pytanie o ile kresek może się wahać tempka w ciązy?

Lilu - Ty jestes specem od temperatury:) Powiedz mi i kropeczce czy spadek tempki wyklucza już fasolkę. Ja niby przeczytałam ze czasami tem spada podczas zagnieżdżenia ale jakoś w to nie wierzę.
Też jestem tego ciekawa... Bo od jutra zaczynam mierzyc:rofl2:
Zebrałam się wreszcie...:tak::-D Można zacząc 5dc mierzyc tempkę, prawda?:zawstydzona/y::-D

Katarzynko myslę, ze gdyby spadła do 36,6 mogła byś się martwić..ale jutro równie dobrze może znowu być 37...

Najczesciej zagniezdzenie zarodka jest ok 7 dpo i bardzo czesto obserwuje sie wtedy spadek tempki nawet o 5 stopni tylko ze na nastepny dzien musi byc wzrost tempki....

a tutaj macie wykresiki ciazowe :-)

rosi.png

magoska.gif

magoska.gif

nineczka.png

reniferek.png

nika875.png

A ja musze sie na dzisiaj pozegnac :-( mykam do pracy ,do jutra, papapapa:happy:

reklama
Do góry