Witajcie dziewczyny. Zarejestrowalam sie dopiero niedawno, wiec to jest moj pierwszy post:-) i nie ostatni. Staramy sie z mezem o dzidzie od 4 m-cy i nic. Mieszkam w UK wiec bardzo brakuje mi polskiego ginekologa, mimo ze robilam tutaj cytologie i wyszla oki. Po kazdych staraniach i przyjsciu @ pojawia sie pytanie ''Dlaczego nie jestem w ciazy?'':-( Dziewczyny mam pytanko, moze ktoras miala podobne sytuacje i mi pomoze ;-). Otoz odkad staramy sie o dzidzie na ok tydzien przed @ pojawiaja sie plamienia (brazowe) i nie wiem dlaczego nigdy wczesniej takiego czegos nie mialam. Zapomnialam wspomniec o tym lekarce przy badaniu:-(Innymi dziwnymi dla mnie objawami sa bolesnosc piersi w ok polowie cyklu, lub troche po polowie. Bol jest czasem tak duzy, ze nawet jak sie przytulam do mojego meza boje sie, ze mnie zaboli. Wszystkie te objawy pojawily sie dokladnie 4 m-ce temu, kiedy zaczelismy sie starac, ale nigdy wczesniej ich nie mialam. W styczniu lece do Polski, wiec jeszczez raz wybiore sie do lekarza i wszystko mu opowiem. Przyjaciolka mi mowila, zebym dala troszke na luz, bo stres i wielka chec posiadania dzidziusia czasem dziala przeciwnie:-(Ale tak trudno o tym nie myslec, jesli bardzo chcesz miec dzidzie. Jestem po slubie 1,5 roku i czuje, ze jestem gotowa zostac mamusia
. Wiem, ze niektore dziewczyny staraja sie rok nawet dwa i jest to dla nich ciezki okres, gdy pojawia sie kolejna @. Ja to wlasnie doswiadczam :-(, co nie znaczy ze sie poddaje. Moj maz jest optymistycznie do tego nastawiony i pociesza mnie w kazdej ciezkiej chwili:-)
Pozdrawiam Was wszystkie i zycze owocnych dni
Mam nadzieje, ze ktos mi szybko odpowie i cos poradzi za co z gory dziekuje.