reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

I co ja mam Wam napisać? :-( Wyniki... :-( Beta poniżej 0,1. Nie nastawiałam się bardzo na ciążę,ale w takim razie jak wytłumaczyć ten pęcherzyk w macicy? Teraz się boję,że jakieś paskudztwo mi się tam rozwija. :-:)-:)-( Chociaż od razu zapytałam lekarza czy to nie jakiś guzek,a on powiedział,że pęcherzyk. Na @ mi się nie zanosi. Jestem przerażona tym co może mi powiedzieć lekarz w piątek! Na dodatek jestem przeziębiona od wczoraj i źle się czuję. ehhhh.... Wszystko do .... Sorry dziewczynki,ale chyba zaczynam się załamywać.

reklama
I co ja mam Wam napisać? :-( Wyniki... :-( Beta poniżej 0,1. Nie nastawiałam się bardzo na ciążę,ale w takim razie jak wytłumaczyć ten pęcherzyk w macicy? Teraz się boję,że jakieś paskudztwo mi się tam rozwija. :-:)-:)-( Chociaż od razu zapytałam lekarza czy to nie jakiś guzek,a on powiedział,że pęcherzyk. Na @ mi się nie zanosi. Jestem przerażona tym co może mi powiedzieć lekarz w piątek! Na dodatek jestem przeziębiona od wczoraj i źle się czuję. ehhhh.... Wszystko do .... Sorry dziewczynki,ale chyba zaczynam się załamywać.

nie, najgorsze co możesz zrobić to załamywac się. Jeśłi nie w tym cyklu to może w następnym ale się uda!
a jak długo się starasz?

Kasiulku nie załamój się, zdaje sobie sprawę, że jesteś wystraszona, rozczarowana ale bądź dobrej mysli moze to nie jest nic strasznego ....
Głóka do góry - my staraczki nigdy się nie poddajemy ;-)

Ostatnia edycja:

Ale fajnie, ze sie odezwałas Izabell96!!!!! jej... ja tak dawno nic od ciebie nie slyszałam:-(, a tu proszę....:-)
Ty jak zwykle mi schlebiasz-dziękuję:-D:-):-D
Kiedy kochanie masz termin??? jak się czujesz??? Napisz wiecej w wolnej chwili!
Dużo radosci i zdrowka życzę Tobie i maluszkowi!!!;-)
Dziękuję za życzenia, teraz mi się przydadzą bo od wczoraj łamie mnie w kościach i mam temperaturę, mąż do pracy dziś mnie nie póścił.
Termin mam na 2 lipca więc bardzo się cieszę bo tak chciałam na lato mieć dzidzię. Maluch rośnie miałam już jedno usg widziałam na nim bijące serduszko. W końcu mam kartę ciążową w poniedziałek dopiero mi założył gin. Wyniki mam w porządku. I nie mogę się doczekać kiedy będę już czuła ruch maluszka.
Pozdrowienia dla wszystkich staraczek trzymam za was kciuki :-D

ja już dzis zakupiłam kolejne testu owulacyjne:) jak się nie udało teraz to uda w następnym miesiącu (tak myślę co miesiąc). Dokupiłam też dwa testy ciążowe - może się jednak przydadza w okresie świątecznym....:) a jeśli nie to testy owu za to sie przydadza po sylwestrze:).
Juz nawet planuje gdzie wyejchać na ten "owulacyjno-prztulankowy" czas:) myślę że t niegłupi pomysł, można się odprężyć, wyluzować...

Mam pytanie: który wątek jest wątkiem głównym staraczek? Bo widzę trzy i nie wiem na którym udziela się większość kobitek :)

W każdym razie i tutaj witam się serdecznie - ponownie.
Ja staram się juz od jakiegoś czasu ale na razie bez rezultatów :)

Nie staramy się bardzo długo bo dopiero 3 miesiące. Nie załamuje mnie tak mocno brak ciąży tylko ten dziwny pęcherzyk. Co on oznacza? W pierwszą ciążę zaszłam bez żadnych problemów. Dosłownie przytulaliśmy się może ze 3 razy tak porządnie w ciągu cyklu. w maju poroniłam :-( teraz zaczęliśmy znowu spróbować.

Nie staramy się bardzo długo bo dopiero 3 miesiące. Nie załamuje mnie tak mocno brak ciąży tylko ten dziwny pęcherzyk. Co on oznacza? W pierwszą ciążę zaszłam bez żadnych problemów. Dosłownie przytulaliśmy się może ze 3 razy tak porządnie w ciągu cyklu. w maju poroniłam :-( teraz zaczęliśmy znowu spróbować.

przykro mi:(
musisz koniecznie iść jak najszybciej do lekarza, moze nawet innego niż byłaś - warto skonsultować z innym specjalistą. Nie martw się na zapas. Pewnie to nic groźnego.

reklama
Do góry