reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Spokojnej Nocy babeczki niech Wam sie Aniołki przysnią:tak::tak:
62865_m,anioly_sa_wsrod_nas___.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny!
Zrobiłam teścik, i po raz drugi są dwie kreski, jeszcze wyraźniej niż kilka dni temu.
No chyba dwa razy test by się nie pomylił, jak myslicie?? :confused:

Czytałam posta Kevinki, i wynika z tego, że nawet betka nie daje pewności...
Pozostaje tylko czekać na usg.

Pozdrawiam was cieplutko, zaraz biegnę do pracy! :-)

Cześć dziewczyny!
Zrobiłam teścik, i po raz drugi są dwie kreski, jeszcze wyraźniej niż kilka dni temu.

vusia to musi być fasolka, i myślę, możesz się juz cieszyć swoim odmiennym stanem ,ja na twoim miejscu chyba bym skakała z radości.
Ale jeśli masz wątpliwości to zrób jeszcze jeden tescik np za 2 -3 dni no i betkę.
Ja kochana GRATULUJĘ Tobie serdecznie, bedziesz miała wspaniałą wiadomość dla swoich bliskich na święta.

Ostatnia edycja:
dziewuszki nie cytujcie tutaj takich dużych wiadomości bo się bałagan zrobi :)) - piszę oczywiście o tych informacjach od niuni, nie o multicytowaniu!:))
staraczki wszystkie - zajrzyjcie na "niezbędnik staraczki" - tam jest wyjasnione wszystko i jeszcze więcej..:-)
podaje linka:
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/niezbednik-staraczki-6363/index2.html

ivi - przede wszystkim forum jest po to by sobie pomagać, i forum zezwala na zmieszczenie tak długich postów, zamieściłam to by Agniesiak mogła sobie poczytać, nie trzeba programu by sobie z tym poradzić co do tego niezbędnika: informacje takie jak tam sama zebrałam sobie i mam folder w który w razi potrzeby mogę poczytać, ten program w języku angielskim - jeżeli ktoś nie uczył się anglika to jest trudno non stop posługiwać się tłumaczeniami by pamiętać co jest co! poza tym wersje polskie - albo nic net nie wyszukiwał, albo zaraz wyskakują płatne usługi które i tak nie pomogły - wiem coś o tym bo sama długo się staram, dłużej o wiele dłużej niż jestem na forum! - więc moim zdaniem nie widzę powodu do ponoszenia zbytnich kosztów a te informacje które zamieściłam są pomocne bo mój lekarz pochwalił zeszyt który prowadzę i stwierdził, że w razie późniejszych badań jest bardzo pomocny!
ps Agniesiak widzę podziękowała.
Ciesze się, ze mogłam pomóc:-)

Cześć dziewczyny!

:-)gratulacje:-)
Wielu dziewczynom by się przydały fluidki i dobre słówko....Proszę:happy:

Cześć dziewczyny!

Wiesz, że jesteś szczęściarą? :-)

Gratuluję !!!

Czesc dziewczytnki ;-)
Witajcie dziewczynki!

Ja obecnie nie udzielam się na forum, bo muszę wszystko sobie poukładać w główce. czasami sobie Was czytam i zawsze trzymam kciuki za testujące dziewczyny!
Życzę owocnych starań. Pozdrawiam serdecznie!
Witaj Kochana i zaglądaj do nas czesciej! napewno juz niedlugo uporasz sie ze wszystkimi myslami :tak:

Ja juz powoli bede sie zegnac jutro pierwszy dzien w pracy po 6 tyg l4 takze trzeba sie wyspas i brac do roboty wstaje o 5 takze dobranoc kochane jutro zajrze do was ale po 18 wczesniej nie dam rady buzki kochane slodkich snow:*
Oby ten 1 dzien byl lekki i przyjemny! :tak:

Jak przegonię to będę trzymać zapas fluidków:-)
Gratuluję :-D:-D
Oooo tak bardzo prosze o wszelkie zapasy! :-D i dzieki za gratki musze przyznac ze sie nie spodziewalam ze zostane poproszona na chrzestna! :rofl2:

Witajcie wieczorna pora kochane :-)
Niestety ja musze postarac sie jeszcze ,betka spadla.Do tego dzis zaczelam plamic wiec jutro bedzie @.Ale dobrze,ze sie nienastawialam na ciaze bo wsumie nieczulam sie na nia,nawet w mojej glowie jakos tak niebylo tego przeczucia .I niemialam wielkiego rozczarowania,ale oczywiscie nadzieja byla:-(No ja trzeba sie starac dalej wlasnie minol rok od starania:baffled:Co do testow ,to mi tydzien temu pokazal dwie kreseczki i jednak nieciaza takze testy sie myla,najlepiej zrobic badanie krwi est najszybszym i w 100% pewnym!!!!Mnie lekarz tez badal i tez niby czol ze ciaza wczesna a co ????
......Mam tu niby tesciowa ale bardzo sie niedogadujemy ale to dluga histaria ,i niestety niemoge na nia lczyc jesli chodzi o pomoc zreszta pomyslcie sobie sami o niej jezeli jej wszystkie dzieci i matka bedzie tu a ona jedzie do ojca do pl:wściekła/y:to pomyslcie co to za matka,jaka to osoba???
kURCZE ALE ZANUDZILAM
A tak na marginesie poszalalam z pokojem i mam czerwono,lekko brazowe sciany:-pTakze nienudzilam sie i oczywiscie dalej sie nienudze:tak:

Katerinko widze,ze nowa tu jestes :-D Witam
Co do testu mnie juz raz oklamaly w styczniu tego roku,teraz robilam po terminie spodziewanej @ wyszly 2 kreski poszlam do gina ktory wymacal ,ze moze i jest ale wczesna.Zrobil test z siuskow ktory wyszedl niepewny,wiec zrobil betke byla lekko podniesiona,wczoraj mialam drugi raz robiona i dzis wynik ze sie obnizyla i ze w ciazy niejestem i do tego przychodzi @ i jak pisalam zadnych objaw niemialam .@ spoznial do dzis dokladnie 11 dni.Takze w moim przypadku raczej cudu niebedzie ;-)Wpisze sie na staraczki 2009 przynajmiej mile wsparcie,super dziewczyn ;-)
Kevinko nie bylabym taka pewna ze betka i te testy cie oszukaly ja bym raczej podejzewala brak pelnego zagnieżdzenia zarodka! test wyszedl pozytywny i betka bo doszlo do zaplodnienia ale zarodek sie nie utrzymal! :-:)confused:
dawaj zdjecia pokoiku bo jestem ciekawa efektu!!! :tak:

Cześć dziewczyny!
Skoro teraz wyszly ci jeszcze tlusciejsze kreski to oznacza ze steżenie hormonu przyrasta! wiec możesz zaczac sie czieszyc a ja po cichu gratuluje!!! :-D:tak: a wiadomo ze 100% daje tylko usg!

Cześć dziewczyny!

Vusia betka daje pewność jeśli zrobisz ją 2 x w odstepie 48h..wtedy widac czy przyrasta prawidłowo-kavinka zrobiła i bardzo dobrze, przynajmniej wie, ze test ja okłamał....i w ciąży nie jest, przy niskiej becie albo nieprawidłowym przyroście jest wskazanie do obserwcaji szczególnej, byc może wczesnego podtrzymania lub wzmocnienia ciazy....a jak masz słaby przyrost to nawet wskazywać na ciaze pozamaciczną...a jakby sie coś działo to w tak wczesnej ciazy lekarz na testy paskowe nawet nie spojrzy...tylko pyta o bete....ja na podstawie bety dostałam nawet zwolnienie od ginki w 4t3dc...bo sie źle czułam....

ale ja cie nie namawiam, mi zawsze jak pojawiły się II na teście to byłam w ciazy i kropka wiec GRATULUJĘ :-)

witam dziewczynki.
znowu zaczęłam tu częściej zaglądać. Tak sobie dziś obliczyłam że kolejny termin @ mam na 23 grudnia i jakby staranka wyszły pozytywnie to mikołaj mi przyniesie dwie kreseczki:) - fajnie tak pomarzyć:) ale święta to okres cudów więc może tak będzie...
czy któras z Was planuje testowanie w Wigilię?:)

reklama
Do góry