Czarodziejka
Fanka BB :)
Spokojnej Nocy babeczki niech Wam sie Aniołki przysnią
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny!
Zrobiłam teścik, i po raz drugi są dwie kreski, jeszcze wyraźniej niż kilka dni temu.
No chyba dwa razy test by się nie pomylił, jak myslicie??
Czytałam posta Kevinki, i wynika z tego, że nawet betka nie daje pewności...
Pozostaje tylko czekać na usg.
Pozdrawiam was cieplutko, zaraz biegnę do pracy! :-)
dziewuszki nie cytujcie tutaj takich dużych wiadomości bo się bałagan zrobi ) - piszę oczywiście o tych informacjach od niuni, nie o multicytowaniu!)
staraczki wszystkie - zajrzyjcie na "niezbędnik staraczki" - tam jest wyjasnione wszystko i jeszcze więcej..:-)
podaje linka:
https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/niezbednik-staraczki-6363/index2.html
Cześć dziewczyny!
Zrobiłam teścik, i po raz drugi są dwie kreski, jeszcze wyraźniej niż kilka dni temu.
Cześć dziewczyny!
Witaj Kochana i zaglądaj do nas czesciej! napewno juz niedlugo uporasz sie ze wszystkimi myslamiWitajcie dziewczynki!
Ja obecnie nie udzielam się na forum, bo muszę wszystko sobie poukładać w główce. czasami sobie Was czytam i zawsze trzymam kciuki za testujące dziewczyny!
Życzę owocnych starań. Pozdrawiam serdecznie!
Oby ten 1 dzien byl lekki i przyjemny!Ja juz powoli bede sie zegnac jutro pierwszy dzien w pracy po 6 tyg l4 takze trzeba sie wyspas i brac do roboty wstaje o 5 takze dobranoc kochane jutro zajrze do was ale po 18 wczesniej nie dam rady buzki kochane slodkich snow:*
Oooo tak bardzo prosze o wszelkie zapasy! i dzieki za gratki musze przyznac ze sie nie spodziewalam ze zostane poproszona na chrzestna!Jak przegonię to będę trzymać zapas fluidków:-)
Gratuluję
Witajcie wieczorna pora kochane :-)
Niestety ja musze postarac sie jeszcze ,betka spadla.Do tego dzis zaczelam plamic wiec jutro bedzie @.Ale dobrze,ze sie nienastawialam na ciaze bo wsumie nieczulam sie na nia,nawet w mojej glowie jakos tak niebylo tego przeczucia .I niemialam wielkiego rozczarowania,ale oczywiscie nadzieja byla:-(No ja trzeba sie starac dalej wlasnie minol rok od staraniaCo do testow ,to mi tydzien temu pokazal dwie kreseczki i jednak nieciaza takze testy sie myla,najlepiej zrobic badanie krwi est najszybszym i w 100% pewnym!!!!Mnie lekarz tez badal i tez niby czol ze ciaza wczesna a co ????
......Mam tu niby tesciowa ale bardzo sie niedogadujemy ale to dluga histaria ,i niestety niemoge na nia lczyc jesli chodzi o pomoc zreszta pomyslcie sobie sami o niej jezeli jej wszystkie dzieci i matka bedzie tu a ona jedzie do ojca do plto pomyslcie co to za matka,jaka to osoba???
kURCZE ALE ZANUDZILAM
A tak na marginesie poszalalam z pokojem i mam czerwono,lekko brazowe scianyTakze nienudzilam sie i oczywiscie dalej sie nienudze
Kevinko nie bylabym taka pewna ze betka i te testy cie oszukaly ja bym raczej podejzewala brak pelnego zagnieżdzenia zarodka! test wyszedl pozytywny i betka bo doszlo do zaplodnienia ale zarodek sie nie utrzymal! :-confused:Katerinko widze,ze nowa tu jestes Witam
Co do testu mnie juz raz oklamaly w styczniu tego roku,teraz robilam po terminie spodziewanej @ wyszly 2 kreski poszlam do gina ktory wymacal ,ze moze i jest ale wczesna.Zrobil test z siuskow ktory wyszedl niepewny,wiec zrobil betke byla lekko podniesiona,wczoraj mialam drugi raz robiona i dzis wynik ze sie obnizyla i ze w ciazy niejestem i do tego przychodzi @ i jak pisalam zadnych objaw niemialam .@ spoznial do dzis dokladnie 11 dni.Takze w moim przypadku raczej cudu niebedzie ;-)Wpisze sie na staraczki 2009 przynajmiej mile wsparcie,super dziewczyn ;-)
Skoro teraz wyszly ci jeszcze tlusciejsze kreski to oznacza ze steżenie hormonu przyrasta! wiec możesz zaczac sie czieszyc a ja po cichu gratuluje!!! a wiadomo ze 100% daje tylko usg!Cześć dziewczyny!
Cześć dziewczyny!
Cześć dziewczyny!
:-)