martyna222
udało się ! :)
ta temp. to DZIWNA SPRAWA!!! ja dopiero w tym cyklu sobie zaczelam mierzyc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ta temp. to DZIWNA SPRAWA!!! ja dopiero w tym cyklu sobie zaczelam mierzyc...
Chyba zacznę mierzyc temperaturę. Widzę, że większośc z Was mierzy..
Jutro zaczynam, założę sobie zeszycik i narysuje wykres. (Widziałam kiedyś u mamy jak byłam młodsza ale nie wiedzialam co to) Teraz już wiem i będe mierzyc
A powiedzcie mi... jak te jajko jest to wtedy czuje kłucie tak? A temperatura się jakoś wtedy zmienia?
Dziewczyny jutro ide na badanie krwi betaHCG wiec trzymajcie mocno kciuki!:-)
Co ma być to bedzie... a ja bede w koncu wiedziała na czym stoję.
buziaczki**
Aga-pewnie ze mierz i łykaj folik:-) Wiesz jak masz mierzyc czy Ci napisac? Ale kochanie nie musisz rysowac wykresu, jest wiele programow i stronek ktore same to robia slicznie za Ciebie tylko wpisujesz tam temperature...ja robie to na FF (online) i jeszcze robilam przez chwilke na 28dni, ale tam jest platne po miesiącu wiec zrezygnowałam, i mma też fajną stronę od Elizabeth...ale sciagnełam ja na pulpit i nie umiem znaleźc adresu...bo ona w sumie jest najfajniesza-taki program gdzie nie trzeba byc polaczonym z interetem zeby w nim cokolwiek zapisywac. Jak Elizabeth nas czyta to na pewno poda raz jeszcze namiary skad ta stronke sciagnac.:-)
No ja je też tu kupowalam przez internet ale placilam za 10 sztuk kolo 9 funtów chyba z wysylką, wiec jakieś 4 razy drożej, ale w aptece w Uk to dopiero mają cenę...kilkanascie funtów za 5 sztuk zwykly i kolo 20 digital...dlatego ja zamawialam online:-)
Pixelko-ja II kreski ujrzalam wczoraj po raz pierwszy jak testowalam o 7 wieczorem (przedwczoraj i w sobote byla tylko jedna kreska) więc nawet te 24 godz od wczoraj minie dopiero dzisiaj wieczorem...no a nóż-widelec ta owulka jest wlaśnie teraz jak mnie boli tak mocno....-to moze jeszcze zlapiemy to jajo poki się nie zmarnuje;-)...no tak ... Boze Narodzenie za pasem , a my tu tylko o jajkach jak przed Wielkanocą
martynko-no wlaśnie moja temperatura jest jakas dziwna, w poprzednim cyklu tez sie nijak miala, bo w 16dc nagle spadla znacznie (z 36,8 do 36,3) a potem w 17dc znowu skoczyla na 36,7, w 18dc na 36,9 i taka juz podniesiona utrzymywala sie ( z malymi zmianami) do @...
trzymam kciuki oby fasolka była!!!!!!!!!!!!!!Dziewczyny jutro ide na badanie krwi betaHCG wiec trzymajcie mocno kciuki!:-)
Co ma być to bedzie... a ja bede w koncu wiedziała na czym stoję.
buziaczki**
w.kropeczka mi te niby II wyszły 14dc rano a ból podbrzusza miałam wieczorem....więc napewno mniej niz 24h po tych najmocniejszych kreskach wiec owu musiała u mnie byc później
w.kropeczka- kropeczko jesli do mnie prezyjedziesz to dkla ciebie tez cosik wyczaruje,.... hehe
No nie bardzo wiem... polećcie mi jakąś stronkę do mierzenia temp. ale po polsku BYłabym wdzięczna,
Marcia26 ja myślę, że dobrze że Ci zlecił te badanka, może woli dmuchac na zimne? Nie przejmuj się, co lekarz to inna metoda, są tacy co zlecaja za mało, bo mówią, że nie potrzeba i potem może byc z tego dramat. Zrobisz sobie te tsh i ft4 i przynajmniej bedziesz spokojna i on też :-).