martyna222
udało się ! :)
Pixela i tobie te testy pomogły widzę? długo je stosowałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kropeczka- a Ty zawsze tak sie meczysz przy owulacji? Wspolczuje, to pewnie ochota na przytulansko tez przez to mniejsza. :-(Ja odczuwam wtedy takie leciutkie szczypanie w jajniku.
katastrofa- odezwij sie jak tylko bedziesz mogla, ja rowniez trzymam za Ciebie kciuki.
@ poki co nie ma.;-)
Obliczylam, ze z reguly najczesciej mam w 28 dc.Chociaz w tym roku zdazylo sie i dwa razy w 30. Wiem, wiem- nie nakrecac sie.Staram sie.
W tm mam koleżankę z kilkutygodniowym szkrabem, ale rzadko sie widujemy. A co do Wawy, to wiem, ze blisko, ale nie da rady... T mnie nie pusci
Cosik dziwnie mi sie "rusza' w brzuszku... czyzby już Maluch buszował odczuwalnie:-)?
w.kropeczka z tempka podczas owulacji jest tak:
tempkę należy mierzyć codziennie rano o tej samej porze (jeszcze lezac w lozeczku) . Podczas pierwszych 3-4 dni owulacji temperaturka Ci nie skacze,
dopiero tak ok 4 dnia jest skok tempki o kilka kresek (bardzo ladnie jest to widoczne, jezeli prowadzisz sobie kalendarzyk z tempka). W dniu skoku tempki masz max dni płodnych :-) a jezeli od tego dnia odejmiesz 4 dni to wyjdzie Ci początek owulki.... Mam nadzieje ze w miare jasno to opisałam Nie jestem najlepsza z tlumaczenia hihi
Kropeczko jak obejrzałam twój suwaczek to widzę ze masz 29 dniowe cykle jak ja, mi wyszła owulacja 15 więc wydaje mi się że 16 dzień u ciebie to już jest napewno!!!
w.kropeczka a to dla ciebie
1.testy owu
2.a to rezultat w 10t4dc.......sorki za jakość zdjeć ale Wika mi pogniotla i ciezko było zrobic fotkę...ktosik 4cm22mm
przykro mi z powodu pierwszej ciąży, wiem że zawsze będziesz miała tą fasolkę w serduszku... a teraz musisz się cieszyć bo masz szczęście w brzuszku!albo od testów albo od poziomu pliku lh w moczu, może u mnie jest niski...i testy nigdy nie wyjda wyraźniejsze, kreski kreskami ale ważny jest efekt...
a ze szzcesciem róznie bywa, pierwsza ciaze poroniłam :-(
przykro mi z powodu pierwszej ciąży, wiem że zawsze będziesz miała tą fasolkę w serduszku... a teraz musisz się cieszyć bo masz szczęście w brzuszku!albo od testów albo od poziomu pliku lh w moczu, może u mnie jest niski...i testy nigdy nie wyjda wyraźniejsze, kreski kreskami ale ważny jest efekt...
a ze szzcesciem róznie bywa, pierwsza ciaze poroniłam :-(
ja kupowałam na allegro, taniocha 9,90 zł za 10 szt...w aptece 5szt 24zł....ale wychodzą ciut lepsze kreski..ale niewiele lepsze...
widzisz w.kropeczka...chyba tak źle z toba nie jest...i jajo masz :-) dzialaj działaj...u mnie na testach napisane, ze jajo jest 24-48h po II kreskach...a ból na owu miałam w dniu kiedy mi wyszły te niby II ale owu napewno miałam później....bo tego dnia sie nie staralismy....