K
Kinga85
Gość
dzisiaj powinnam...Oj piastki to juz mnie naprawde bola kochane
Kinga a kiedy masz dostac @??
poczekamy zobaczymy.
Buzka*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzisiaj powinnam...Oj piastki to juz mnie naprawde bola kochane
Kinga a kiedy masz dostac @??
pierwszą ciążą pochwalilam się bardzo szybciutko, zaraz po teście : mężowi wręczyłam malutkie niebieskie buciki, a rodzicom w małej drewnianej ramce dałam zdjęcie dzieciatka wyciete z gazety i słowa nie były potrzebne ......... mieliśmy wtedy rodzinne spotkanko tzn, my, moi rodzice i teściowie i rodzice dowiedzieli sie w tym samym czasie .......
o drugiej ciąży pewnie tez poinformuje w podobny sposób...... moja siotra dała rodzicom smoczek na tasiemce .......
Ja nie wiem czy wytrzymalabym do Swiat:-)Ale jak bym wytrzymala to zrobilabym to przed kolacja wigilijna albo po...nie wiem.Ale znajac siebie powiedzialabym predzej