martyna222
udało się ! :)
Kinga85 trzymam kciuki może dostaniesz piekny prezent na mikołajki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja w niedzielę testuję... aż sie boję
Trzeba mocno wierzyć i myśleć pozytywnie
Powiedzcie mi gdzie mozna zobaczyc liste dziewczyn ktore zafasolkowaly w tym roku??
dziewczyny czy prawdą że jak jest ciąża to testy owulacyjny wychodzą pozytywne? bo mam jeszcze i się zastanawiam czy sobie nie zrobić, ale nie wiem czy to ma jakiś sens?
Dziewczynki mam pytanko : Gdybyście przed Świetami Bozego Narodzenia dowiedziały się, że jesteści w ciąży, to w jaki sposób oznajmiłybyscie to Waszym bliskim ? A moze zachowały byście tą wiadomosć dla siebie jeszcze na jakiś czas?
Ja nie wiem czy wytrzymalabym do Swiat:-)Ale jak bym wytrzymala to zrobilabym to przed kolacja wigilijna albo po...nie wiem.Ale znajac siebie powiedzialabym predzejDziewczynki mam pytanko : Gdybyście przed Świetami Bozego Narodzenia dowiedziały się, że jesteści w ciąży, to w jaki sposób oznajmiłybyscie to Waszym bliskim ? A moze zachowały byście tą wiadomosć dla siebie jeszcze na jakiś czas?
:-) trzymajcie za mnie kciukiOj juz czekam z niecierpliwoscia na wynik
No i wlasnie wiara czyni cuda!!!!