Kevinko masz bardzo ladny salon ja bym niczego nie zmieniala mnie sie podoba taki jak jest a;le jesli ci sie znudzil to moze pomaluj go na jasno niebieski caly i sa takie szablony go kupienia przykladasz i zamalowujesz mozesz na tle niebieskiego pomalowac szablony na mocno zolty bedzie sie fajnie odbijal moja siostra tak ma takie chinskie wzorki sa bardzo modne i na czasie ja planuje zrobic cos takiego na czerwono bilae sciany i jedna w pokoju jako kontrast czerwona a po przeciwnej biala i czerwony wzor chinski to moja koncepcja
reklama
Witajcie sobotnio :-)
Ja np mam salon czerwony-czerwone ściany, czerwony fotel i granatowy wypoczynek, granatowe rolety. Obraz czerwony w granatowej ramie.
Bardzo lubię te barwy i wcale nie są męczące.
A takiego koloru jak salon powyżej-nie cierpię, ale każdy ma swój gust i swoje upodobania.
Ja np mam salon czerwony-czerwone ściany, czerwony fotel i granatowy wypoczynek, granatowe rolety. Obraz czerwony w granatowej ramie.
Bardzo lubię te barwy i wcale nie są męczące.
A takiego koloru jak salon powyżej-nie cierpię, ale każdy ma swój gust i swoje upodobania.
KEVINKO ja z kolei lubie pastelowe odcienie jasne brazy,beze czarne dodatki.....dokladnie kazdy ma swoj gust i kazdemu podoba sie co innego! ja bym pomalowala sciany na ecrii do tego na jednej cianie dodala wzorki z szablonow np w jasnym brazie..nie wiem tez czy chcecie zmieniac wasz wypoczynek...ja uwielbiam dekorowac mieszkania i doradzac innym...nie wiem tez jakie ty kolory lubisz..pozdrawiam!
Rameczko doszlismy do wniazku,ze jednak narazie niebedziemy zmeniac mebli chociaz mielismy na to juz odlozone pieniadze,Niewarto gdyz bedzie drugi dzidzius i szkoda by bylo tych nowych ,bo jednak wiem,ze przy dziecku cagle cos brudne cos sie uszczerbi itd.Wiec chcemy odczekac okolo 3-4 latek.Ale sciany wymaaja juz chcac niechcac pomalowania,wiec moze byc ten sam styl,lub inny kolory tez jednak zeby z tym granatem pasowaly bo firanki tez wraze czego moge zmienic na inny kolor.
No moze i masz racje Kewinko ale kobieca intuicja mi mowi ze mikolaj w tym roku nie obdarzy nas fasolkąBazyli@ piersi niekoniecznie bola na @,a test wydaje mi sie za wczesnie.Niesugeruj sie nim ,bo mozesz jeszcze zobaczyc dwie kreseczki za tydzien :-)
EEE nic trzeba dzialac dalej az do ujrzenia 2 kreseczek
Czarodziejka
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny
u nas cos ładnie sie robi albo to tylko chwilowe przejaśnienie
Wczoraj tez tak bylo ze do 14 szro i buro a potem deszcz przestal padac i z synkiem nawet spacer zaliczylismy
Bazyli@- Kewinka ma rację test robiony tydzien przed czasem spodziewanej miesiaczki to sporo!!!
Jest wiele dziewczyn ktore robily wczesniej i kreseczki nie bylo a potem sie okazywalo ze jednak zaciązyly wiec nie ma co sie łamac. A intuicja...hmmm no roznie z nia bywa choc podobno cos w tym jest ze kobieta czuje ze jest w ciązy..ale nie zawsze tak musi byc
Powodzenia
u nas cos ładnie sie robi albo to tylko chwilowe przejaśnienie
Wczoraj tez tak bylo ze do 14 szro i buro a potem deszcz przestal padac i z synkiem nawet spacer zaliczylismy
Bazyli@- Kewinka ma rację test robiony tydzien przed czasem spodziewanej miesiaczki to sporo!!!
Jest wiele dziewczyn ktore robily wczesniej i kreseczki nie bylo a potem sie okazywalo ze jednak zaciązyly wiec nie ma co sie łamac. A intuicja...hmmm no roznie z nia bywa choc podobno cos w tym jest ze kobieta czuje ze jest w ciązy..ale nie zawsze tak musi byc
Powodzenia
reklama
No moze i masz racje Kewinko ale kobieca intuicja mi mowi ze mikolaj w tym roku nie obdarzy nas fasolką
EEE nic trzeba dzialac dalej az do ujrzenia 2 kreseczek
A moze akurat,zazwyczaj jest ak ,ze jest w najmniej spodziewanym momencie :-)
Czego ci zycze