reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Kevinko masz bardzo ladny salon ja bym niczego nie zmieniala mnie sie podoba taki jak jest a;le jesli ci sie znudzil to moze pomaluj go na jasno niebieski caly i sa takie szablony go kupienia przykladasz i zamalowujesz mozesz na tle niebieskiego pomalowac szablony na mocno zolty bedzie sie fajnie odbijal moja siostra tak ma takie chinskie wzorki sa bardzo modne i na czasie ja planuje zrobic cos takiego na czerwono bilae sciany i jedna w pokoju jako kontrast czerwona a po przeciwnej biala i czerwony wzor chinski to moja koncepcja:)

reklama
Witajcie sobotnio :-)

Ja np mam salon czerwony-czerwone ściany, czerwony fotel i granatowy wypoczynek, granatowe rolety. Obraz czerwony w granatowej ramie.
Bardzo lubię te barwy i wcale nie są męczące.

A takiego koloru jak salon powyżej-nie cierpię, ale każdy ma swój gust i swoje upodobania.

Witam sie
Zrobilam tescik troche przed terminem spodziewanej @ i puki co jedna krecha:-:)-:)-:)-:)-:)-(
zobaczymy powtorze jeszcze tesc za 7 dni ale wątpie bo juz cycochy na @ bola

KEVINKO ja z kolei lubie pastelowe odcienie jasne brazy,beze czarne dodatki.....dokladnie kazdy ma swoj gust i kazdemu podoba sie co innego! ja bym pomalowala sciany na ecrii do tego na jednej cianie dodala wzorki z szablonow np w jasnym brazie..nie wiem tez czy chcecie zmieniac wasz wypoczynek...ja uwielbiam dekorowac mieszkania i doradzac innym...nie wiem tez jakie ty kolory lubisz..pozdrawiam!

Bazyli@ piersi niekoniecznie bola na @,a test wydaje mi sie za wczesnie.Niesugeruj sie nim ,bo mozesz jeszcze zobaczyc dwie kreseczki za tydzien :-)

Rameczko doszlismy do wniazku,ze jednak narazie niebedziemy zmeniac mebli chociaz mielismy na to juz odlozone pieniadze,Niewarto gdyz bedzie drugi dzidzius i szkoda by bylo tych nowych ,bo jednak wiem,ze przy dziecku cagle cos brudne cos sie uszczerbi itd.Wiec chcemy odczekac okolo 3-4 latek.Ale sciany wymaaja juz chcac niechcac pomalowania,wiec moze byc ten sam styl,lub inny kolory tez jednak zeby z tym granatem pasowaly bo firanki tez wraze czego moge zmienic na inny kolor.

Bazyli@ piersi niekoniecznie bola na @,a test wydaje mi sie za wczesnie.Niesugeruj sie nim ,bo mozesz jeszcze zobaczyc dwie kreseczki za tydzien :-)
No moze i masz racje Kewinko ale kobieca intuicja mi mowi ze mikolaj w tym roku nie obdarzy nas fasolką
EEE nic trzeba dzialac dalej az do ujrzenia 2 kreseczek

Hej Dziewczyny
u nas cos ładnie sie robi albo to tylko chwilowe przejaśnienie
Wczoraj tez tak bylo ze do 14 szro i buro a potem deszcz przestal padac i z synkiem nawet spacer zaliczylismy ;)
Bazyli@- Kewinka ma rację test robiony tydzien przed czasem spodziewanej miesiaczki to sporo!!!
Jest wiele dziewczyn ktore robily wczesniej i kreseczki nie bylo a potem sie okazywalo ze jednak zaciązyly wiec nie ma co sie łamac. A intuicja...hmmm no roznie z nia bywa choc podobno cos w tym jest ze kobieta czuje ze jest w ciązy..ale nie zawsze tak musi byc ;)
Powodzenia

reklama
Do góry