reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Kevinko ja tak jak Romka stawiam na pastele:tak: Ściany ecri i różnego rodzaju dodatki ciemniejsze pięknie wyglądają:-) Ale jak to ktos już napisał (nie pamietam kto:zawstydzona/y:) "kwestia gustu".
Czarodziejka- no to korzystaj z tego przejasnienia:tak::-) u mnie szaro, mokro i brzydko:wściekła/y: No ale cóż uroki jesieni.
Bazyli@ - rzeczywiście za wcześnie ten teścik. Nie załamuj się jednak. Na grudniowe staranka "zapisało się" już sporo osób:tak: w kupie siła:-D Damy radę:happy:
Sisi- Kochana co tam u Ciebie?:-)

reklama
witam dziewczyny! mam pyt do Agniesiak85 i Sisi czy coś tam odczuwacie bo u was to już blisko jakieś objawy albo coś bo ja nic, czuje się dobrze nic nie boli itd totalnie bezobjawowo ?

dziewczyny POMOCY zaczełam delikatnie krwawić:surprised::-( poszłam do łazienki zrobić siku i troszke mi poleciało krwi. Czy to @ ??? W podbrzuszu co chwila mnie ciągnie, nie boli. nie wiem co myśleć ale podłamałam sie strasznie :-(
Wyczytałam tylko gdzieś że W pierwszym trymestrze dochodzi do zagnieżdżania się jaja płodowego w błonie śluzowej macicy.Może to spowodować lekkie bądź śladowe krwawienia/plamienia, które jednak często nie niosą ryzyka ani dla matki ani dla płodu i zazwyczaj nie mają znaczenia dla dalszego rozwoju ciąży.

tak mi smutno..
jestem rozdarta... :-(

dziewczyny POMOCY zaczełam delikatnie krwawić:surprised::-( poszłam do łazienki zrobić siku i troszke mi poleciało krwi. Czy to @ ??? W podbrzuszu co chwila mnie ciągnie, nie boli. nie wiem co myśleć ale podłamałam sie strasznie :-(
Wyczytałam tylko gdzieś że W pierwszym trymestrze dochodzi do zagnieżdżania się jaja płodowego w błonie śluzowej macicy.Może to spowodować lekkie bądź śladowe krwawienia/plamienia, które jednak często nie niosą ryzyka ani dla matki ani dla płodu i zazwyczaj nie mają znaczenia dla dalszego rozwoju ciąży.

tak mi smutno..
a który to dzień cyklu?

witam dziewczyny! mam pyt do Agniesiak85 i Sisi czy coś tam odczuwacie bo u was to już blisko jakieś objawy albo coś bo ja nic, czuje się dobrze nic nie boli itd totalnie bezobjawowo ?

Kochana moja:blink: Ja zaczynam staranka po mojej @ która ma przyjśc 8 grudnia:wściekła/y:
Także nic na razie nie odczuwam:-( Ale miejmy nadzieję,że w grudniowych starankach uda mi się kołysac w swoim brzuszku fasolkę:-)
Właśnie układałam ubranka dla dzidzi:tak: Robimy porządek w szafie z mężem. Nazbierało się ich troszkę bo jak tylko coś mi sie spodoba to nie moge sie oprzec...:zawstydzona/y:

nie wiem jeżeli nie przestanie to chyba @ ale moze być zagnieżdżenie bo 26 dzień to chyba za wcześnie na @, wszystko się okaże w ciągu kilku godzin, czasem to dobry znak moja szwagierka tak miała ale ona dowiedziała się przez to że jest w ciąży już 3 dni przed @ bo pojechała od razu do lekarza i ja zbadali zrobili usg ale test najpierw wyszedł pozytywny... więc musisz byc cierpliwa oby to była fasolka!!!! trzymam kciuki!

tak mi smutno..

Kochana nie martw się:-( Ja również czytałam,że to może jajeczko się zagnieżdżac. Albo jak tak bardzo się martwisz to może do gina idź. Główka do góry, będzie dobrze Kochana:tak: życzę Fasolinki :tak: Nie zamartwiaj się Kochana, buzka.

oby to było zagnieżdżanie sie fasolinki :-(
dziekuje Ci za odpowiedz. Napiszę pozniej jak sie sprawa moja posuwa..
Agniesiak też bardzo dziekuje...

martwic sie pewnie i tak bede... zobacze co dalej..

reklama
Do góry