reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

:-)Olenko ja tez bardzo nie mam pojecia co oznaczaja te wyniki najlepiej jak najszybciej zglosisz sie do lekarza pierwszego kontaktu zbada cie i powie co i jak niema sie co martwic na zapas:tak:

pysia ja jakbym sie dowiedziala brzed swietami na co pocichutku licze zapakowalabym zdjecie i buciki jako prezent pod choinke taki osobisty a rodzicom to pewno powiedzielibysmy obydwoje tez moze bym cos fajnego wymyslila:-D

Dobranoc kobitki ja juz ide nyny:-)

reklama
dzieki Kevinka postaram się ale nie bedzie to łatwe, bo ja zawsze przed @ już tydzień czuję bóle piersi i bóle brzucha a teraz jest jakos inaczej... wrzucam na luz! życzę ci dobrejnocki i wszystkim innym także! i trzymam za ciebie również mocno kciuki! pozdrawiam

Martyna ja tez nieraz przez ten rok staranek maialam co miesiac jakies dolegliwosci ciazowe,naczytalam sie wlasnie w necie roznych takich i potem mialam :-)
Teraz troche w tym miesiacu waluzowalam jakos tak liczylam ,ze uda sie za drugim miesiacem od tabletek,a tu prosze jest mozliwosc ciazy @ spoznia mi sie juz tydzien,zadnyh objaw tylko bole w dolebrzucha wsumie to w poniedzialek ide do lekarza i sie naprawde okaze -mam nadzieje!!!

A z ta temperaturka to naprawde niesugeruj sie zabardzo,zawsze przed @ jest wyzsza ,musialabys mierzec ja kilka cykli i zawsze o stalej porze odrazu po obudzeniu rano!!!
Ja ostatnio jak tak jednorazowo zmierzylam po przebudzeniu mialam 36,8 potem mierzylam kilka razy w dzien temperatura nawet byla 37,6

Takze kochana zaciskam za ciebie tak kciuki ze az piastki bola zeby cos z tego bylo znam te uczucie miec fasolke i byc przed testowaniem kilka dni uwiez mi,daj na luz a wtedy latwiej przyjdzie tak jak mi to kilka osob mowilo dzieci sa dla tych co niechca,

Kevinka masz racje dzieci sa dla tych co nie chca ta teoria naprawde sie sprawdza:-D

No a objawow to my same sie doszukujemy a potem jest zawod zrobilam test za wczesnie wiem ale jakos niewiem boje sie myslec ze bedzie dobrze:dry:

Kolejny dzien przynosi nam owe szanse...i wierze ze nie skonczy sie tak jak zawsze:-D

Martynka a gdzies czytalam,ze czesto objawami sa inne dolegliwosci niz przed miesiaczka tz jesli zawsze piersi cie bolaly to jak zafasolkujesz niebeda bolaly :-)Takze wiesz kciuki zacisniete ;-) Nio i wiadomo kazdy organizm inny ;-)Ja w pierwszej ciazy wsumie niewiedzialam,ze jestem zatestowalam dopiero w 45dc tz dwa tyg po niedostaniu @ ycki pekaly w szwach,bol podbrzusza jakbym miala zaraz dostac @ i sennosc ,dopiero gdy zrobilam test ciazowy poszlo do glowy ze jestem w ciazy przyszly mdlosci,slabosci itd.Dostalam na to leki odrazu przeszlo,ale niestety powrocilo jak skonczylam trzeci miesiac i bylo tak do porodu taki urok ciazy mialam zyganko ;-/

Bedzie dobrze :-)Bo MUSI!!!!

reklama
Do góry