reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

no i dzieki Waszym podpowiedziom na forum udało mi sie wkleic suwaczek :):-)
przepikny masz ten suwaczek :-D

Witajcie dziewczynki:-)
Niestety nie potrzebują w MOPSIE pracownika socjalnego..mają komplet:-( Trudno, muszę szukac czegoś innego.
Kwas foliowy łykam:tak: i od grudnia działam!!:-D
Pozdrawiam Kochane!!
napewno niedlugo znajdzesz super pracke!!! ;-) zaciskam kciuki za owocne staranka :rofl2:

[FONT=&quot]Przede wszystkim ,[/FONT]

[FONT=&quot]Sisi, Kevinka, Kropeczka, Asiucha- L, Jarzebinka , Eve84, Pixella, Kingus, Niunia27,[/FONT]

[FONT=&quot]dziekuje Wam za wsparcie, dobre slowa i rady. Jest mi teraz bardzo ciezko i dzieki Wam czuje sie troszke lepiej. Wiem, ze ktos rozumie, co czuje. Bylam rano w szpitalu. Wrocilam dopiero teraz. Zajelo mi to prawie 5 godzin ale doprosilam sie badania krwi. Wynik bede znala jutro rano, a w poniedzialek zrobia mi jeszcze jedno ( o ile wynik wyjdzie pozytywny). Jestem padnieta, bije sie z myslami. [/FONT]

[FONT=&quot]Czekam na cud....[/FONT]

[FONT=&quot]Pozdrawiam Was moje kochane. Przepraszam, ze ostatnio pisze tylko o sobie. Jakos nie moge sie na niczym skupic :( [/FONT]
oj bąbelku ty nasz nie smutaj sie!!!! my wszystkie jestesmy teraz myslami i serduszkami z toba! ;-) bedzie dobrze! MUSI być dobrze!

Eve84 Miło, ze się doezwałaś ...w sumie mnie się bardzo podoba jak nam czasem "poprzeszkadzasz" troszkę:-)
Kochanie-tak trzymaj ze studiami-dopnij celu i zamknij temat, a jak już skonczysz to zobaczysz że bedziesz z siebie bardzo duuumna...
A co do bobasa...myśle ze takie wątpliwości "czy to już czy jeszcze" kiedyś tam zdarzają sie kazdej z nas... Zobaczysz że wszystko sie właściwie pouklada w njalepszym dla Was czasie!
Mysle, ze jak bedziesz miala juz, studia z glowy to i inaczej popatrzysz na temat bobaska-bo ja Cię chce widziec na staraczkach w 2009!!! nie odpuszczaj!
oj kochana jestes!!!! :-D na Staraczkach 2009 napewno bede :rofl2:

Kropeczko pizza to moja ulubiona potrawa a salatek to zdaze sie jeszce najesc napewno pozatym mam jakies dziewne przeczucie ze to jednak nie teraz chyba za bardzo juz chce miec te dzidzie ze sie tak nakrecam:baffled:

a suwaczek musialam usunac bo jakos nie wychodzoi jak zawierdzam to pisze mi inwalid faile cos mam chyba nie tak z ustawieniami sygnatur niewiem:confused:

apropo zrobilam sobie test bo niewytrzymalam oczywiscie wynik negatywny:szok:
alez te kobity w goracej wodzie kompane!!!!! ;-) poczekaj ciutek jeszcze i powtorz testa!!!! trzymam kciuki!! :rofl2::-D:rofl2::-D a pro po suwaczka musisz po utworzeniu skopowiac kod o naziwe BBcode i wkleic go w pole edycji sygnatury!!!! :tak: powodzenia!

ja na dzisiej mowie papapapapa moze jutro do was zajże! trzymam kciuki za wszystkie w gorącej wodzie kompane ktore skusza sie na testa! :-D:-D:-D:-D

reklama
Marcia tak zrobie sprobuje jeszcze raz zrobic suwaczek wlasnie tez tak robie jak mowilas oj troche techniki i czlowiek sie gubi:) a tescik zeczywiscie zrobilam szybciej bo przewidywana@ mam na poniedzialek a dzioe dopiero piatek zobaczymy w poniedzialek:)

ewe no ja jestem troszke w wodzie kompana nie moge czekac ani minutki hehe a cierpliwosc poplaca wiem wiem zaczekam do poniedzialku:)

Moje sie jeszcze nie wyswietlaja ale juz sie wkleil moze jutro sie pokaze tak czasem jest :):tak:

No i widze ze jest udalo sie hehe:-)

Byle do poniedzialku:tak::tak:;-)

Daj znac nam Kochana w poniedziałek jak tam teścik:tak: Trzymam kciuki !!:happy:[/quote]

Dzieki bardzo dam znac napewno juz nie moge sie doczekac:-D:tak:

Tak sobie mysle ciekawe ktora jako pierwsza w nablizszym czasie napisze o fasolce :-)
Powiedzcie mi gdzie mozna zobaczyc liste dziewczyn ktore zafasolkowaly w tym roku??

Sisi ladne sowaczki :-)

cześć dziewczyny! właśnie się naczytałam no i jak zwykle dużo tego.
Marta26 piękny ten twój suwaczek, Katstrofa cieszę się że dostałaś się do lekarza będzie dobrze zobaczysz, Sisi musisz byc cierpliwa ja też już nie mogę wytrzymać...
pozdrawiam także cała resztę Kropeczkę,Agniesiak85,Kevinke i wszyskie o których zapomniałam... jak się dziś czujecie? bo ja lubie piątki i mam dobry humor!

Kevika dziekuje za suwaczki tez mi sie podobaja;-)

tez jestem starsznie ciekawa ktora z nas bedzie szczesliwa mama w niedlugim okresie:-D martynko ja widze ze ty tez do cierpliwych nie nalezysz tak jak ja:-D

Pozdrowionka dziewczynki:-) starajcie sie:-D:tak:

reklama
masz racje sisi zbytnio cierpliwa nie jestem a tu jeszcze prawie tydzień! postanowiłam poczekać przynajmniej jak będzie się spóźniać 3,4 dni... obym wytrzymała!

Do góry