Eve84
2 lata przerwy.....
przepikny masz ten suwaczekno i dzieki Waszym podpowiedziom na forum udało mi sie wkleic suwaczek :-)
napewno niedlugo znajdzesz super pracke!!! ;-) zaciskam kciuki za owocne starankaWitajcie dziewczynki:-)
Niestety nie potrzebują w MOPSIE pracownika socjalnego..mają komplet:-( Trudno, muszę szukac czegoś innego.
Kwas foliowy łykam i od grudnia działam!!
Pozdrawiam Kochane!!
oj bąbelku ty nasz nie smutaj sie!!!! my wszystkie jestesmy teraz myslami i serduszkami z toba! ;-) bedzie dobrze! MUSI być dobrze![FONT="]Przede wszystkim ,[/FONT]
[FONT="]Sisi, Kevinka, Kropeczka, Asiucha- L, Jarzebinka , Eve84, Pixella, Kingus, Niunia27,[/FONT]
[FONT="]dziekuje Wam za wsparcie, dobre slowa i rady. Jest mi teraz bardzo ciezko i dzieki Wam czuje sie troszke lepiej. Wiem, ze ktos rozumie, co czuje. Bylam rano w szpitalu. Wrocilam dopiero teraz. Zajelo mi to prawie 5 godzin ale doprosilam sie badania krwi. Wynik bede znala jutro rano, a w poniedzialek zrobia mi jeszcze jedno ( o ile wynik wyjdzie pozytywny). Jestem padnieta, bije sie z myslami. [/FONT]
[FONT="]Czekam na cud....[/FONT]
[FONT="]Pozdrawiam Was moje kochane. Przepraszam, ze ostatnio pisze tylko o sobie. Jakos nie moge sie na niczym skupic [/FONT]
oj kochana jestes!!!! na Staraczkach 2009 napewno bedeEve84 Miło, ze się doezwałaś ...w sumie mnie się bardzo podoba jak nam czasem "poprzeszkadzasz" troszkę:-)
Kochanie-tak trzymaj ze studiami-dopnij celu i zamknij temat, a jak już skonczysz to zobaczysz że bedziesz z siebie bardzo duuumna...
A co do bobasa...myśle ze takie wątpliwości "czy to już czy jeszcze" kiedyś tam zdarzają sie kazdej z nas... Zobaczysz że wszystko sie właściwie pouklada w njalepszym dla Was czasie!
Mysle, ze jak bedziesz miala juz, studia z glowy to i inaczej popatrzysz na temat bobaska-bo ja Cię chce widziec na staraczkach w 2009!!! nie odpuszczaj!
alez te kobity w goracej wodzie kompane!!!!! ;-) poczekaj ciutek jeszcze i powtorz testa!!!! trzymam kciuki!! a pro po suwaczka musisz po utworzeniu skopowiac kod o naziwe BBcode i wkleic go w pole edycji sygnatury!!!! powodzenia!Kropeczko pizza to moja ulubiona potrawa a salatek to zdaze sie jeszce najesc napewno pozatym mam jakies dziewne przeczucie ze to jednak nie teraz chyba za bardzo juz chce miec te dzidzie ze sie tak nakrecam
a suwaczek musialam usunac bo jakos nie wychodzoi jak zawierdzam to pisze mi inwalid faile cos mam chyba nie tak z ustawieniami sygnatur niewiem
apropo zrobilam sobie test bo niewytrzymalam oczywiscie wynik negatywny
ja na dzisiej mowie papapapapa moze jutro do was zajże! trzymam kciuki za wszystkie w gorącej wodzie kompane ktore skusza sie na testa!