w.kropeczka
Fanka BB :)
... ja stwierdziłam że jeśli zatestuje to grubo po terminie @ którą mam dostać około 10.12. Postawiłam ostatnio na zdrowe odżywianie i trochę ruchu, mam zakaz kupowania testów ciążowych, zaglądania do wózków i podziwiania małych dzidziusiów ;-).
Niestety ostatnio na zakupach nie powstrzymałam się i przystanęłam przy dziale z malusieńkimi ubrankami... oh.
Witaj Asiucha - aleś sobie rygor narzuciła, no no...-podziwiam! :-) Do 10 już niedługa droga, tydzien zleci i będziesz się II chwałila! Powodzenia kochanie!
spokojny dzionek na bb dzisiaj byl.....pozdrawiam,dobranoc!!!
Romka ja tchu złapac nie moglam ...post za postem...a Ty piszesz ze spokojnie...
Jak tam w pracy?
witam was dziewczynki,, ja dzis do lekarza ide na kontrole i troszke sie boje://
Tikanisku -Nie bój się !!!! Wszystko jest dobrze, a lekarz tylko to potwierdzi-zobaczysz!!! Taka bużka jak twoja ma być naokragło uśmiechnieta- o tak: Pisz koniecznie co i jak zaraz jak wrocisz z badania! Buziaki:-):-)
...Dziewczyny jestem mega szczesliwa. Następna wizyte mam juz 19.12.2008 i juz bedzie bilo serduszkoWSZYSTKIM OCZEKUJACYM NA FASOLKE PRZESYLAM FASOLKOWE FLUIDKI~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Marcia-a nie mówilam, ze będzie zdrowya fasolka i wszystko w porzadku...jak "gra gitara" to gra ... na dobra nutkę:-)
Wspaniale wieści kochanie-dbaj teraz o Was i odliczam do 19stego!
Fluidki też zbieram, a jak!
a wszystkim Basiom, w dniu świeta Barbórki wszystkiego naj, naj, naj ( bo pod tymi nickami, jakieś Barbarki sie tutaj ukrywaja, prawda??)
Oczywiście też dołaczam sie do życzen!!! A jarzebinko, czyżbys Ty też jak Kevinka- Basia była?
Wszystkiego najlepszego dla Barbarek!!!!!
Jarzebinko-co to za czary - mary ta australijska metoda o jakiej piszesz
:-) Zafasolkowanym Mamo gratuluje a pozostałym życze owocnego Mikołaja:-):-):-)
Hej Rudka! No ja to na tego Mikołaja w tym roku nawet liczę...oby sie sprawdził:-)
Buziaki dla Ciebie i ślicznego synka!
... ja wczoraj byłam na usg dzidzia ma 42.2mm...co odpowiada 11t1dc a z om 10t4dc...więc pieknie rośnie, rusza się, macha nóziami...serduszko 160 bpm...kolejne usg takie genetyczne za 2 tyg mnie czeka...potem juz beda mnie monitorować co miesiąc....
Pixelko-śliczne wyniki - widzę, ze Twoja dzidizia rosnie jak na drożdzach! dopiero pamiętam jak było niewiele ponad 2cm (lub jak kto woli - ponad 20mm;-)) a już jest ponad 4!!! tak trzymaj!!!
A k'woli formalności dla porzadku w mojej głowie-wiek ciąży jaki podajesz (czy wogole tu najczęsciej podajecie) to liczony od 1d cyklu tak? Wiec z badania Twoja dzidzia jakby tydzien strasza...niż Ty liczysz?
Witam kochane
No dziekuje za zyczonka z okazji Barborki ;-)
:-)
No to mamy jedna Basienkę ujawnioną!!! wszystkiego co najlepsze kochanie a przede wszystkim spełnienia tego najważniejszego z marzeń :-):-):-);-)
Kochana-myśle, ze jesteś w ciąży - ale we wczesnej ciąży!!! stąd te wszystkie słabe wyniki - bo za malo jest jeszcze hormonków...- jednak cos juz się pojawiło, skoro są wykryte...wiec za kilka dni betka powinna pięknie przrosnąc i rozwiac wszelkie wątpliwości i odgonić wszystkie "ale".
Badx dobrej myśli!
... jeszcze mecze sie w robocie ,, taka ze mnie uparta ambitna bestyja ale zobaczymy jak bede sie czula
Ty wiesz co! :-)
Ja dzis zmierzylam sobie tempke tak z ciekawosci i az sie ucieszylam bo to chyba dobry znak:-) wczoraj mialam 36.9 a dzis 37,1 oby do poniedzialku
Dobry znak Sisi-trzymam kciuki kochanie za Ciebie mocno
A suwaczek...musisz wejsc na jakąs stronkę z suwaczkami (nazwy masz koło naszych suwaczkow) i tam go sobie tworzysz wybierając po kolei jego rodzaj, wzorek, kolorek i wprowadzając dane. Jak juz go masz gotowego to należy skopiowac jego kod i wkleic na BB w ustawieniach - jako sygnatura.
Jak sobie nie poradzisz z tym sama to podeślij mi dane jakie chcesz miec na nim na priva i jakiś zrobimy razem:-)
Mdłości są wieczorami zwłaszcza, ale takie tycie i to głównie zależy od tego co zjem na obiad, bo mój żołądek wyjątkowo się uwrażliwił.
Weekend miałam dość nerwowy i wymiotowałam w sumie codzień... Niedziela, poniedziałek i wtorek spędziłam w większości z głową nad kibelkiem... W poniedziałek miałam wizytę u gina i powiedział, ze wszystko gra.
No tak imagination do nas sie na codzien nie odzywa bo bloga pisze...-jest super!
Mam nadzieję, ze juz niedługo mdlościom i wymiotom powiesz zdecydowane DO WIDZENIA!!! I będziesz się w pełni cieszyla ze swiątecznych smakołykow.
A nerwowy czas odrzucaj w niepamięc, teraz spokój jest dla Ciebie najważniejszy...chrzan problemy, stersy i rodzinne kłopoty-myśl o sobie i fasolce!
Jej-ale jestem ciekawa co ci w styczniu lekarz powie i czy bobasek się ujawni...Buziaki!!!;-)
Tak więc... zaczynamy działac Może nawet jeszcze teraz nam się uda, bo @ ma przyjsc tak 8 grudnia.. WIęc chyba jeszcze zdążymy, jak myślicie? Pozdrawiam Kochane, buziaki!!
Hej Agniesiak...gratuluje decyzji!!! czyli zaczynasz w grudniu-tak jak ja;-)...tearetycznie to szanse na ten cykl masz raczej niewielkie, za to w święta jak najbardziej mozesz poczac bobaska- podobno -jak się jest na luzie i nie myśli na siłę o poczęciu -tak jak wy teraz, to najprędzej się zachodzi - więc działaj!!! nie zaszkodzi wam to napewno...taki trening...a nigdy nic nie wiadomo, natura jest nieprzewidywalna
Powodzenia!!!
Pozdrawiam Was serdecznie i aktywnie starającym się, życze bym jeszcze przed zamknieciem listy mogła wpisac przy ich nikach II :-).
Witaj Kluliczku... Twój suwaczek to dopiero zasuuuuwa....trzymam mocno kciuki za szczesliwy finał!
Ja nie wiem-chyba jestem jakaś zielona, ale nie umiem dopisac się do listy:-( A staranka zaczęłam w tym miesiącu - więc jeszcze na 2008 się załapalam-jeśli mozesz uwzglednij mnie proszę w archiwum...Mam nadzieję, ze zbyt długo bez II tam nie będę musiala siedzieć na liscie.
buziaki i powodzenia!
Ostatnia edycja: