reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Cześć dziewczynki!!
Marta26 gratuluję naprawdę się cieszę... łapie te fluidki łapie!
U mnie chyba nic z tego nic a nic nie czuję... wczoraj na wieczór miałam male zatrucie takie są skutki jedzenia na mieście... dziś już lepiej! pozdrawiam!

reklama
:-D
Pewnie znowu zapisze clo. Dziś idę na usg to zobaczymy czy trochę podrosły pęcherzyki.......jakoś jestem smutna. Przykro mi się robi bo mieliśmy spędzić święta w trójeczę :sad:
Dziś idę na usg i może będą wyniki tej chlamydii i pewnie dostanę dziś antybiotyk no ale muszę się wyleczyć. Przepraszam za zasmucanie.

/
Kinguś kochana!!!! głowa do góry sloneczko-nie smutaskuj sie!!!!:no:
mam nadzieję, ze na usg pecherzyki będą duze jak trzeba i szybko bedziesz mogla zaczac staranka.
A co to historia z tą chlamydią.... juz gdzies ta nazwę slyszalam wczesniej....skad się taka bakteria przyplątuje?
Ale póki jeszcze nie masz wyników nie martw się na zapas kochana...moze nie masz tej bakterii i wszystko jest w porządku. Wiem, ze liczyłaś na fasolkę w tym roku i taka smutna rzecz się stała..., ale moze jeszcze jest szansa na bycie w 3 na swięta:tak: Nie wolno Ci sie poddawac i staraj sie nie rozmyślac o tym co sie stało, jesteś taka silna dziewczyna i musisz tą siłe wykorzystac teraz i spozytkowac w nowych starankach...przytulam mocno i czekam na wiesci jak wrócisz od doktora-daj nam koniecznie znać!
Buziaki!!!

Tikanisku-a Ty jak tam po wizycie???

Katastrofaxxx-dawaj tu zaraz szybko znac co u Ciebie??? jak z tym ginekologiem, masz kontakt?

Gemini...bo nie wiem czy mam sie robic na bóstwo na jutro czy też moge odpuscić;-):-D

Sisi-piesio juz sie pojawil...ale suwaczka nadal nie widze, to twoj taki kochany zwierzaczek??? (bo bocian naturalnie w moim avatarku to nie moj:-))) ale sama go sfotografowalam, hehe)

Agniesiak85-to w takim raziem-razem do dziela!!! ja mam dni plodne za kilka dni, ale tak jak Ty zaczyam staranka w tym miesiacu! Oby nam się poszczescislo!!! No ja tez marzę o synku...mój mąz równiez i jak sie kiedyś uda to chyba bedzie Franio:-) a dziewczynka...sama nie wiem, moze Marysia po babci, albo Julia...mam sentyment do dawnych imion:-))) no albo po mojej mamie Izabela...

Niuna27-bez sensu ze nie ma sznas zna leczenie zanim rok nie minie.ale co poradzimy??? Nie poddawajcie sie, a nuż sie uda przed uplywem roku i dodatkowe badania beda zbędne! Powodzenia! PS. Rozbawiłas mnie tym tekstem o zołnierzykach...

Martyna222-nie ma @ to jest nadzieja, czekaj co się okaze i nie poddawaj się!!!! Sciskam za ciebie!

Buziaki dla pozostalych stałych i niestałych bywalczyń forum!
Zmykam prasowac, zapuścilam na dvd MammaMia i wlasnie rozwesela mnie "chiquitita" ABBY.... polecam Wam gorąco -i film i wyspę Skopolos:-)))
no dobra - uciekam...ale i tak was tu podgladam non-stop:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Kinguś kochana!!!! głowa do góry sloneczko-nie smutaskuj sie!!!!:no:
mam nadzieję, ze na usg pecherzyki będą duze jak trzeba i szybko bedziesz mogla zaczac staranka.
A co to historia z tą chlamydią.... juz gdzies ta nazwę slyszalam wczesniej....skad się taka bakteria przyplątuje?
Ale póki jeszcze nie masz wyników nie martw się na zapas kochana...moze nie masz tej bakterii i wszystko jest w porządku. Wiem, ze liczyłaś na fasolkę w tym roku i taka smutna rzecz się stała..., ale moze jeszcze jest szansa na bycie w 3 na swięta:tak: Nie wolno Ci sie poddawac i staraj sie nie rozmyślac o tym co sie stało, jesteś taka silna dziewczyna i musisz tą siłe wykorzystac teraz i spozytkowac w nowych starankach...przytulam mocno i czekam na wiesci jak wrócisz od doktora-daj nam koniecznie znać!
Buziaki!!!
Dzięki. Jakiś mam taki podły humorek.
Postaram się napisać po wizycie u ginki.
Co do chlamydii to nie mam pojęcia skąd się bierze. Mój M robił badanie nasienia i wyszło mu, że ma więcej leukocytów co oznacza jakąś bakterię androlog podejrzewa chlamydię. M dostał antybiotyk i pewnie ja też dostanę.

mam małe pytanko kiedy piersi zaczynają boleć jak jest ciąża?
To bardzo indywidualna sprawa. Mnie bolały przed terminem @.

Martyna roznie czasem bola juz od owulacji czasem znacznie pozniej w 6-8 tyg,czasem niemaja tego bolu,Kazdy organium inny.
U mnie brak jakich kolwiek zmian w piersiach,a niby jest prawdpodobienstwo ciazy .

reklama
Do góry