ponoc piersi mrowieja..nabrzmiewaja na owulke,a jesli chodzi o ciaze..to u mnie dopiero..hmm..z tydzien po spodziewanej @..jak byłam w ciazy tj. po 6 tyg.mam małe pytanko kiedy piersi zaczynają boleć jak jest ciąża?
reklama
w.kropeczka
Fanka BB :)
Ej Ty!!! Gemini - nie rób mi obciachu na forum publicznym:-))) Juz ja sie z Tobą jutro policzę! masz maila na privie;-)no no kropeczko- laseczka pierwsza klasa. moze ty jednak zmienisz zdania jak mnie zobaczysz.... to bardziej prawdopodobne ;-)
Ostatnia edycja:
martyna222
udało się ! :)
więc jeszcze nic straconego bo narazie nic mnie nie boli, tylko troche bardziej wrażliwsze... na @ bolą mnie zawsze zaraz po owulacji... dlatego to chyba trudno odróżnić?ponoc piersi mrowieja..nabrzmiewaja na owulke,a jesli chodzi o ciaze..to u mnie dopiero..hmm..z tydzien po spodziewanej @..jak byłam w ciazy tj. po 6 tyg.
ja dlatego piersiami sie nie sugerowałam..bo były po prostu takie jak przy @..w dniu spodziewanej@...u mnie pierwszym objawem ciazy było czeste oddawanie moczu...tydzien z hakiem po owulacji
kropeczko- soryr za taki obciach ;-)
przejazalam teraz posty i zobaczylam ze czekalas na mnie i czekalas- jeszcze raz przepraszam. umowione jestesmy i kropka ;-)
marcia26- gratuluje, super, teraz wszystkiego najlepszego, trzymaj sie kochana.
kevinka- trzymam kciuki, bedzie fasolka na milion procent!!!
przejazalam teraz posty i zobaczylam ze czekalas na mnie i czekalas- jeszcze raz przepraszam. umowione jestesmy i kropka ;-)
marcia26- gratuluje, super, teraz wszystkiego najlepszego, trzymaj sie kochana.
kevinka- trzymam kciuki, bedzie fasolka na milion procent!!!
martyna222
wiesz ja latam cały czas do łazienki, ale ja dużo piję chociaż sama już nie wiem, stosowałam w tym miesiacu testy pierwszy raz i jestem już ciekawa?
Agniesiak85
wiesz ja latam cały czas do łazienki, ale ja dużo piję chociaż sama już nie wiem, stosowałam w tym miesiacu testy pierwszy raz i jestem już ciekawa?
Nie nakręcaj się tak. Bądź cierpliwa, a nóż widelec to mała fasolinka..? Trzymam kciuki Kochana.
martyna222
próbuję się nie nakręcać próbuje nie jest to jednak łatwe!;-);-)Nie nakręcaj się tak. Bądź cierpliwa, a nóż widelec to mała fasolinka..? Trzymam kciuki Kochana.
Agniesiak85
próbuję się nie nakręcać próbuje nie jest to jednak łatwe!;-);-)
Wiem, wiem Kochana... Sama zawsze się nakręcam
reklama
martyna222
ten ostatni tydzień kiedy trzeba czekać jest najgorszy bo się ciągnie... oj i to bardzo!Wiem, wiem Kochana... Sama zawsze się nakręcam