Pisalam wczoraj ,ze bylam na wizycie u gina on jak mie badal stwierdzil ze wyglada na wczesna ciaze ,na usg wyszlo bardzo niewiarygodny wynik bo niby zauwazyl cos ale pewny niebyl,dlatego zrobil test ciazowy z moczu ktory wyszedl niewiarygodny wiec betka i dzis wlasnie taki wynik lekko pozytywny.Wedlug obliczen od ostatniej miesiaczki bylby 4t i 5 dz ciazy,Ale nieumiem powiedziec kiedy mialam owulacje niemialam monitorowanej,testy owulacyjne pokazaly brak owulacji 12dc wtedy mialam niby miec tak lekarz powiedzial,bo bralam tabletki na wywolanie owulacji.Trzy osstatnie miesiace bylam na hormonah bo wczesniej mialam problemy bo bylo wszystko rozlegolowane.A czytalam,ze owulacja moze wystapic pare razy w cyklu po hormonach bo szaleja hormony.Takze moze byla puzniej i wtedy sie zalapalam na zaplodnienie,dlatego wyniki byly by bardzo slabe bo plod bylby zancznie mlodszy.
Wybaczcie,ze sie powtarzam.
Kevinko niec nie szkodzi mi sie myli bo jest was tu tak duzo ze nie sposob zapamietac co i jak a ja mam dosc slaba pamiec
Poczekaj najwyzej jeszcze pare dni i zrob betke jeszcze raz to wszystko bedzie dobrze a jesli gin powiedzial ze moze to byc wczesna ciaza to juz sie ciesz bo napewno sie nie myil bedzie dobrze zobaczysz
Ostatnia edycja: