reklama
O! Mnie też boi jajnik. Ale ja to raczej biorę za zły znak. Tak na wszelki wypadek.
Testowanie niby za 3 dni, ale chyba nie wytrzymam i jutro skoczę po test.
Bez sensu to wszystko... gdybyśmy nie chciały tych dzieci, to od razu byśmy zaszły w ciążę...
Pozdrawiam niedzielnie
Testowanie niby za 3 dni, ale chyba nie wytrzymam i jutro skoczę po test.
Bez sensu to wszystko... gdybyśmy nie chciały tych dzieci, to od razu byśmy zaszły w ciążę...
Pozdrawiam niedzielnie
Tesciki robilam owu i byla jasna kreseczka a dzisiaj mocniejsza ale nigdy nie mocniejsza niz testowa! u mnie jest napisane ze moze byc jasna:-)
anets trzymam kciuki!!
u mnie pewnie jak bedzie sie zblizal termin @ to tez bede taka zniecierpliwiona;-)
anets trzymam kciuki!!
u mnie pewnie jak bedzie sie zblizal termin @ to tez bede taka zniecierpliwiona;-)
Iwonaka
cierpliwie oczekująca
Czesc jestem tu nowa i jakos tak dziwnie sie czuje, niepewnie.. wy juz sie staracie.. a ja narazie tylko bardzo chce.. bardzo.. kazdy objaw typu spozniony @ czy bolacy jajnik wiaze z nadzieja.. ale niestety niee..
dzis w pracy dyskutowalysmy z kobitkami na temamt porodu i znowu sie nasluchalam jak to jest strasznie.. jak boli.. jaka znieczulica.. czy to az tak koszmarne przezycie? no a ta ogromna radosc gdy uslyszy sie krzyk tego Cudenka ktore otworzy oczka na ten swiat hm to musi byc piekne..
reklama