reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
adiva no pewnie ze mozesz!! mamy podobny gust:):)
w 21 dc nie zawsze pokazuje zalezy jak czuly masz test! najlepiej robic w dniu planowanej @ albo kilka dni jak nie ma @ !! wiec szansa jest:-)
ena Kaka82 zobaczycie bedzie dobrze!! trzea myslec pozytywnie i zyc chwila a nie martic sie na zapas!! jak nie teraz to bedzie fasolka miesiac pozniej:tak::tak:
wkoncu na liscie staraczek jest nas duzo a chyba z 6 zafasolkowalo!! wiec wczesniej czy pozniej i my tak bediemy mialy 2 kreseczki;-)sama sie doczekac nie umiem

hej dziewczynki no wymiotlo wszystkie ale moze to i dobrze bo moze sie wszytkie przytulaja
:-) i same fasolki beda :-) u mnie tez snieg pada ale ja lubie taka pogode wiec wybieramy
sie na spacer :-) zycze milego dnia

U nas tylko wietrzysko i wiatr zacina...a jeszcze sobie przyniosłam prace do domu na weekend i nic mi sie nie chce...Ja zawsze jestem optymistyczna w okresie na przytulanie a im później tym gorzej. Wiem, ze objawy na jedno i drtugie są podobne. Staram sobie wsyzstko zapisywać w kalendarzu i co miesiac to samo więc pewnie jak co miesiac przyjdzie @

Hej staraczki! Przedwczoraj robilam tescik owu, tez zakupilam w necie i jest kreseczka, bledsza od kontrolnej, ale jest, wiec przytulanka w toku, poza tym plamie juz mini mini, moze nareszcie przechodzi??Jak nie przejdzie dzisiaj, to w pon. dzwonie do ginka (niestety niemieckiego...) no i niech ginek ratuje! Pozdrawiam!

Acha, co do testow z allegro i necika, to slyszalam, ze badziewne jakies teraz sa, jakas taka seria glupia wyszla, ze pokazuja przeciwnosc...trzeba kupywac od zaufanych osob, bo niektore tansze sa, ale wlasnie nie dobre.

Wow...nie słyszałam o tym...dobrze wiedzieć...ale po co mi to zresztą:-p przecież za dni kilka dowiem się o fasoli:sorry2:

Hejka dziewczyny mam do was prosbe , moze cos mi doradzicie.Powinnam dostac @ dopiero 31 stycznia, ale od kilku dni mam juz jakies plamienia, raczej @ to nie jest bo inaczej wyglada i nigdy nie miałam przed czasem i jest tego ledwo ledwo.ale oczywiscie sie martwie, a moj gin przyjmuje tylko w srody i w piatki. byłam własnie w aptece i kupiłam 2 testy , jak myslicie moge zrobic 3 dni przed terminem @ bo naprawde martwie sie, a jak by mi wyszła fasolka to odrazu bym jutro zadzwoniła do gin spytac sie co dalej z tym plamieniem, a nie chce panikowac bez powodu. Co myslicie na ten temat??robic dzis ten tescik czy czekac czy co ba sama nie wiem ehhhhh

reklama
Joasiu teścik zawsze mozesz zrobić...choć najlepiej wychodzi z rana. Nigdy tak nie miałam wieć chyba nie potrafię Ci pomóc. Miwjmy nadziej, że to fasolka się zagnieżdża:tak:

Do góry