reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Jakie Wy jestescie tu sympatyczne az sie chce z Wami rozmawiac:) musze podziekowac agutce ze mnie namowila bym tu zajrzala:) Dziekuje Dziewczynki;)

Kochana Ty Moja! :-D :blink: A mowilam,ze tu jest tak fajniutko i cieplutko na naszym BB? :-D
Super,ze w koncu sie zarejestrowalas! :-D
I pamietaj,to wlasnie ja jestem twoja najwieksza kibicka! Wszystko sie uda,na pewno! :-) :tak: :-)
O porodzie,to nie bede wspominac,bo wiesz,jak to u mnie bylo,hehehe. :-D
Buzia dla Ciebie,a dla Roberta pozdrowienia. :-p :-) Zeby nie bylo,hehehe. :cool2:

reklama
Iwonko mam nadzieję że zostaniesz z nami a swojego partnera namówisz na maleństwo.My też tak odwlekaliśmy mielismy inne plany a teraz jak chcemy to nic nie wychodzi więc bierzcie się do dzieła trzymam kciuki.

Agus.. dziekuje:* wiem ze przy Twoim wsparciu bedzie mi lzej:) dzieki Kochanie za wszystko. a Roberta owszem tylko pozdrowie, zeby nie bylo;P

Anets masz racje nie ma co odwlekac.. Kiedys wogole myslalam ze to ot przytulando raz dwa i dzidzia jest ale to wcale nie takie proste i nie zawsze wtedy kiedy sie tak bardzo chce..:/ a zostane z Wami napewno bo bardzo mi sie tu podoba:)

Iwonaka witaj wśród nas!! zobaczysz namowisz namowisz:tak::tak:
ja musialam troszke tez namawiac meza bo po slubie to niebardzo ale po 2 miesiacach skapitlulowal;-)i staramy sie 3 cykl:-):-)

reklama
Do góry