martyna222
udało się ! :)
nie robiłaś nigdy testów owulacyjnych? ja w tym cyklu pierwszy raz zobaczymy czy działają?Też bym tak chciała :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie robiłaś nigdy testów owulacyjnych? ja w tym cyklu pierwszy raz zobaczymy czy działają?Też bym tak chciała :-)
nie robiłaś nigdy testów owulacyjnych? ja w tym cyklu pierwszy raz zobaczymy czy działają?
niunia27 co jest? .....
Niunia27-głowa do góry!!! masz racje, daj an luz...a może uda Ci sie tak bardzo wyluzowac i akurat się trafi???@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
po terminie, była plamka w piątek w niedziele czysto a dziś biegłam w nocy do łazienki zakładać skrzydełka..............
Mąż jest jak najbardziej zdrowy - wyniki ma ekstra. Doktor stwierdził, że to z mojej strony, ale głupio pociesza, że niedługo już będzie jak staramy się rok czasu więc będzie mógł mnie skierować na badania a jak nie chce czekać to mam zrobić sobie je prywatnie, tyle ze kredyt sporo kasy pożera także funduszy na nie brak.......
Przerwa - dieta witaminowa utrzymana, sport na wzmocnienie mięśni ud i brzucha też,,,,,,,, ale na urodziny męża winko, bąbelki i balanga zbyt długo bez efektywnie dbałam o zdrowie a i tak to nic nie dało......Oj będzie się działo
nie daj się bo ten lekarz to... zmień go ja też już to przechodziłam, w końcu trafiłam na normalnego tylko prywatnie. pozdrawiam@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
po terminie, była plamka w piątek w niedziele czysto a dziś biegłam w nocy do łazienki zakładać skrzydełka..............
Mąż jest jak najbardziej zdrowy - wyniki ma ekstra. Doktor stwierdził, że to z mojej strony, ale głupio pociesza, że niedługo już będzie jak staramy się rok czasu więc będzie mógł mnie skierować na badania a jak nie chce czekać to mam zrobić sobie je prywatnie, tyle ze kredyt sporo kasy pożera także funduszy na nie brak.......
Przerwa - dieta witaminowa utrzymana, sport na wzmocnienie mięśni ud i brzucha też,,,,,,,, ale na urodziny męża winko, bąbelki i balanga zbyt długo bez efektywnie dbałam o zdrowie a i tak to nic nie dało......Oj będzie się działo
[
ROMKA-POWODZENIA NA ROZMOWIE O PRACE!!!! Daj znac jak poszlo -jak wrocisz!
no bylam poszlo chyba dobrze skoro jutro ide pierwszy dzien do pracy...stresa mam narazie malego,ale jutro rano to dopiero bedzie.... w sumie to pierwszy dzien to taki luzacki pewnie bedzie,ale zawsze cos....no i dobra strona to fakt,ze jak wpadne w wir pracy przestane myslec o dziecku i moze wtedy sie uda....buziaki