reklama
Justyna415
Aktywna w BB
Hej.Mialam niedrozne jajowody(jeden dzis jest calkiem zdrowy),jakies cysty,polipy czy cos,przy tym nieregularny okres i brak owulacjiwszystko narazOj-no to brzmi to poważnie z Twoim M. Niestety takie choroby w przeszosci jak własnie swinka itp.mogą nieść ze soba skutki na całe dorosłe życie...
Ale nie powinniście tracić nadziei, bo - skoro Twój M. ma wogóle jakieś plemniczki - nawet mało ruchliwe albo jest ich niewiele - tonadal macie sznase na bobasa, z tym że może być trudno poczac droga naturalną i inseminacja bylaby naprade dobrym rozwiązaniem dla Was. Spróbowac zawsze warto!
A Ty dlaczego musiałas mieć laparoskopie?
Justyna415
Aktywna w BB
Ma malo ruchliwe plemniki i wogole jest ich malo.Jego lekarz powiedzial,ze ma 33%(ale to bylo 2 lata temu)a moja gin jak widziala wyniki powiedziala,ze ma polowe...no to nie wiem i idzie naturalnie a jak nie to inseminacjaa co jest z Twoim mezczyzna jezeli moge zapytac?
Kulaszusza (Jam mam nadzieje,ze to u ciebie fasolka ale tak ciiiiicho)Wole niezapeszac :-)Jak wiesz kazda kobieta jest inna i ma rozne objawy,Ja np od 17dc wlasnie mam bole w podbrzuszu,wczoraj cos mnie w plecach kulo,dzis zrobilam test i wyszly dwie kreski ide potwierdzic do gin ale tez ciiiiii zeby niezapeszac.Piersi mam do tej pory bez zmian zadnch boli,takze cycki moga wcale o niczym nieswiadczyc :-) Oj trzymam kciki
Ja tez jestem od roku staraczka i oczywiscie chora w ciagu tego czasu bylam i oczywiscie podkreslilam learce o tym prawdopodobienstwu ciazy i przepisala mi wlasnie taki ziolowy syropek jak dla mojego 3 letniego synusia ;-)
Ja tez jestem od roku staraczka i oczywiscie chora w ciagu tego czasu bylam i oczywiscie podkreslilam learce o tym prawdopodobienstwu ciazy i przepisala mi wlasnie taki ziolowy syropek jak dla mojego 3 letniego synusia ;-)
Justyna415
Aktywna w BB
hahahah ja wlasnie przywiozlam sobie z pl kroliczka ;-)
Oj kochane trzymam kciuki,cos czuje,ze w tym roku przeczytamy tu jeszcze o nowych fasolach ;-)
Ma malo ruchliwe plemniki i wogole jest ich malo.Jego lekarz powiedzial,ze ma 33%(ale to bylo 2 lata temu)a moja gin jak widziala wyniki powiedziala,ze ma polowe...no to nie wiem i idzie naturalnie a jak nie to inseminacja
no to Kochana Ci powiem,ze masz dokladnie ten sam problem co ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja jakis miesiac temu uslyszalam taka sama diagnoze!!!!!!!postanowilismy,ze jak do maja nic sie nie wdazy naturalnie to decydujemy sie na pierwsza inseminacje....a ty jakie masz plany?
kulaszusza
Fanka BB :)
Ivi. Maz byl pytac w aptece, ale niestety nic mu nie polecili oprocz tego co znalismy.Moze jutro przejde sie jeszcze sama.Moze jak mnie zobacza z wielkim nochem i uslysza moj kaszel, to bardziej sie zainteresuja
Rubi serdeczne gratulacje i powodzenia!!
Rubi serdeczne gratulacje i powodzenia!!
reklama
Justyna415
Aktywna w BB
Justyna 415 – gratuluje citeczka A propos, Twojego M to wiem, ze nie powinnam ale rozsmieszylas mnie tym “nie wprost” A tak serio, to skoro o tym nie rozmawiacie zbyt czesto, to czy on sie leczy? Sorka, ale jestem laikiem I nie wiem nawet, jak I czy da sie leczyc meskie zolnierzyki
:-)bo wprost mu nie gadam,ale mam pretensje do niego i do Boga chyba(ktos musi byc winny).To nie,ze nie rozmawiamy ale raczej rzadko i przede wszystkim to ja mowie(mam wrazenie,ze do obrazka na scianie)No wlasnie ja tez nie wiem czy sie je leczy ale chyba nie.My w kazdym razie nic nie robimy(z nim)bo ja mam mase tabletek hormonow i zastrzyki!
:-)bo wprost mu nie gadam,ale mam pretensje do niego i do Boga chyba(ktos musi byc winny).To nie,ze nie rozmawiamy ale raczej rzadko i przede wszystkim to ja mowie(mam wrazenie,ze do obrazka na scianie)No wlasnie ja tez nie wiem czy sie je leczy ale chyba nie.My w kazdym razie nic nie robimy(z nim)bo ja mam mase tabletek hormonow i zastrzyki!