reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
No nie wytrzymam ! Ja tu slecze nad tym postem, a Wy juz skonczylyscie druga strone. Boze jaka ze mnie slamazara! :-p

Sisi86, Kinga85 – dziekuje bardzo za Wasze kciuki I wsparcie. Bardzo duzo to dla mnie znaczy. Z Wami czuje sie silniejsza

Korpeczko! Brak slow norlmalnie. Na Ciebie zawsze mozna liczyc !! Nigdy nie ominelas mojego postu, zawsze mnie wspierasz ( I nie tylko mnie). Tym razem , zadalas sobie wiele trudu, zeby znalezc mi na nacie informacje, ktore bardzo mi sie przydadza. Wiedz, ze doceniam wszystko co dla mnie robisz!!! Musisz byc niesamowita osoba w realu i zaluje ze mieszkamy od siebie daleko. Zazdroszcze Twoim znajomym, ze maja Ciebie za przyjaciela. Ucielesnienie Altruizmu- tak powinnas sie nazywac, a nie skormnie – Korpeczka !

Kevinka, fajnie Ci, ze w Niemczech macie taka dobra opieke medyczna. Ja wyjezdzajac do UK, nawet przez chwile nie pomyslalam, ze tu pod tym wzgledem moze byc gorzej niz w Polsce. Haha, a jednak :)

Romka, wiem ze sie stresujesz tym, ze staracie sie 1,5 roku. Trzymam kciuki za dwie kreseczki !!
My staramy sie juz kilka lat (nawet nie wiem dokladnie ile ale +5). Przeszlam juz przez wiele badan I rozczarowan. Tracilam I odzyskiwalam wiare miliony razy.
My kobiety jestesmy niesamowite, po wszystkich cierpienach ciagle znajdujemy sile by walczyc dalej. A faceci?No coz, to rzeczywiscie bywa roznie. Niektorzy ich brak dojrzalosci tlumacza meskim ego, ja nie!

Justyna 415 – gratuluje citeczka :) A propos, Twojego M to wiem, ze nie powinnam ale rozsmieszylas mnie tym “nie wprost” :p:p:p A tak serio, to skoro o tym nie rozmawiacie zbyt czesto, to czy on sie leczy? Sorka, ale jestem laikiem I nie wiem nawet, jak I czy da sie leczyc meskie zolnierzyki :(

Gemini i Marcia 26- serduszkiem jestem z Wami, oby Wasze fasloki okazaly sie rosnac zdrowo !!! Zycze, zeby Wasze wizyty u ginow byly juz tylko formalnoscia.

[FONT=&quot]Trzymam kciuki za wszystkie staraczki (za siebie tez :p )[/FONT]

W kropeczka kochana jestes ze dalas mi taka nadzieje ale sie nie nakrecam bo potem bedzie rozczarowanie poczekamy pare dni i zobaczymy:)
Justysia przykro mi bardzo a czy nie myslalas o in witro albo jakiejs innej metodzie moze sa szanse ze zostaniecie rodzicami trzymam kciuki papa

no zesz, powinnam wyjsc w koncu z domu po male zakupy ale tak sie nie chce... zimno ze....:crazy:, ja ostatnio ciagle jem, np zrobie sobie caly talerz, zjem zjem a potem :szok: wielkie galy na pusty talerz- ooooo to juz pusty, niemozliwe ktos mi podjadal :-D
w domu zimno, siedze w swetrze, szlafroku i swetrze meza, a na dworze to juz wogole ZIMA, przynajmniej dla mnie.nie chce mi sie wychodzic abuuuuu. moze catering zamowie??????????? :sorry::-D
kropeczko co powiesz dzis na gaaaaaraca herbate z cytrynka ? to gdzie i o ktorej? jak na spotkanie to ja juz za pare minut bede na nogach !:-D
Gemini-dzisiaj to ja już nie dam rady jechać do centrum:-((( Ale jutro, pojutrze, w czartek i w piątek to bardzo chętnie!!! na herbatke, soczek, co tylko zechcesz-bo teraz to Ty masz miec zachcianki:-) napiszę ci zaraz na prywatną skrzynkę maila-ok-za minutkę. Buziaczki!!!

Katastrofa-kochana moja... bo ja sie tu ze wstydu palę za te Twoje pochwały:-) Normalnie : kropka na prezydenta:-))))) Sciskam Cię najmocniej jak umiem!!!

Ostatnia edycja:
ja ostatnio odkrylam :szok:;-):-D galerie zdjeci dzieciaczkow na bb,
podgladam sobie jak malenstwa innych dziewczynek wygladaja,
i musze powiedziec ze moj maz tez z zainteresowaniem oglada, i nawet komentuje- o jaki usmiech, ale fajnie to ale fajnie tamto.
chyba do niego dociera ze zostal tatusiem.:tak::-)
a mi to ciagle,, wypomina :-);-),, ze za duzo jem i ze cycy mam zaje... :-D haha.

nooo, czyzbym byla to pierwsza szczesciara ze kropeczke na wlasne oczy zobacze???????????/ :-):tak:

co do dzis to zartowalam ,dalej sie zastanawiam czy wylazic z tego domu czy nie.... ale cos glodno w brzuchu.... a mialam ochote na rozgrzewajaca zupe pomidorowa z bazylia, makaronem i zoltym serem. ogolnie lodowa pelna ale ,, mej zachcianki,, nie ma . wiec.... albo albo..;-);-)

...................................chyba trzeba bedzie jednak zaspokoic wlasne pragnienia ;-)

:-Dpo pierwsze gratuluję Gemini i Marcia 26!!! dziewczyny naprawdę się cieszę... Katastrofa za ciebie też trzymam kciuki mam nadzieję że niedługo potwierdzisz na 100% więc nie martw się ...
Mam nadzieje że i ja wraz z innymi dziewczynami będziemy mogły się chwalić dobrymi wiadomościami!!!:-):-):-)

Gemini-wyslalam Ci maila na prywatną - zajrzyj sobie - czekam na odp:-)
Ale sobie ze mnie jaja robicie, ładnie to tak??? teraz będę się stresowala przed spotkaniem z Toba, żeby dobrze wypasc:-))))....no pięknie, pięknie...to człowiek się stara, doradza, pociesza, czasem ochrzani (np.Tikanis kiedy jest nieznosna) i co z tego ma....ojojoj! żartuję
A Ty jedz ile musisz i spełniaj te wszystkie zachcianki - w końcu ciąża to czas wyjątkowy i nie ma sobie co załować! Chcesz zupkę ma być zupka, chcesz z serkiem ma byc z serkiem - a jak! PS. tez bym chciała większe cyce.....musisz mnie zarazic, musisz!!!

Martynka-sciskam mocno kciuiki- widze, że za 9 dni testujesz-będę dopingowała!!! Musi nam się udac, bo jak nie teraz - to kiedy?

Gemini a w ktorym juz tyg jestes i czy wiesz juz jaka to bedzie plec a i nie odmawiaj sobie jedzienia dzidziaprzede wszystkim a ty spelisz swoje zachcianki:)

reklama
Gemini Marcia i Katastrofa GRATULACJEno i jeszcze jedno moje kochane modlcie sie jeszcze zeby objawy nie dopadly Was przed swietami:tak: bo wtedy pogrzebane:no:
mnie nie bylo jakis czas bo powiem Wam ze to rzyganie jest fuj i jakos nawet pisac mi sie nie chcialo:zawstydzona/y:
Gemini to chyba obie zjedziemy do Polski na badania w tym samym czasie :-D

Do góry