martyna222
udało się ! :)
dzięki kropeczko przyda się doping!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co u Ciebie MGK? Mam nadzieję, że te mdłości i wymioty nie męczą Cie aż tak bardzo...biedacwto - oby do świąt minęło...bo tu serniczek, tam makówka...i jak tu się temu wszystkiemu oprzeć???Gemini Marcia i Katastrofa GRATULACJEno i jeszcze jedno moje kochane modlcie sie jeszcze zeby objawy nie dopadly Was przed swietami bo wtedy pogrzebane
mnie nie bylo jakis czas bo powiem Wam ze to rzyganie jest fuj i jakos nawet pisac mi sie nie chcialo
Gemini to chyba obie zjedziemy do Polski na badania w tym samym czasie
o Ty Szpiegu;-)!!! a skąd wiesz, że podczytuję he he... żebyś wiedziała, że zaglądam tu codziennie i dopinguję wszystkie staraczki i cieszę się nowymi fasolkami i fajnie się czyta posty nowych mamusiek, takim optymizmem od nich bije... więcej piszę na "staraczkach po raz drugi" i cos czuję, że załapię się na staraczki2009... ale na razie się nie załamuję... Kropeczko a jeśli można spytać, to jak nie jesteś w UK to którą część Polski zamieszkujesz?Buziaki także dla tych co tylko nas podczytują codziennie ale sie nie udzielaja, Elizabeth, Eve, Kinguś...wiem, ze tam jesteście;-)
o Ty Szpiegu;-)!!! a skąd wiesz, że podczytuję he he... żebyś wiedziała, że zaglądam tu codziennie i dopinguję wszystkie staraczki i cieszę się nowymi fasolkami i fajnie się czyta posty nowych mamusiek, takim optymizmem od nich bije... więcej piszę na "staraczkach po raz drugi" i cos czuję, że załapię się na staraczki2009... ale na razie się nie załamuję... Kropeczko a jeśli można spytać, to jak nie jesteś w UK to którą część Polski zamieszkujesz?
Pozdrawiam wszystkich!!!
Edit: Kropeczko jeśli owulke masz tak późno i mierzysz tempkę, czyli mniej więcej wiesz keidy bedzie/kiedy powinna być, to ja zaczęłabym trochę później i co 2 dni tak jak pisałaś...
Czekamy :-):-)Hej kinguś ciesze sie że życzyszmi zasasolkowania oby sie teraz udało fasolka była by pieknym prezentem pod choinke miesiaczke mam miec 8 także jeszcze troszke trzeba poczekać zeby sie dowiedziec czy w tym miesiacu sie udało pozdrawiam was wszystkie papa
Dobrze, że udało się choć ograniczyć. Może z czasem rzucisz całkiemhej laseczki...ja siedze sama w domciu..moj M na nocce niestety,probuje rzucic papierosy,ale mi nie wychodzi...nie palilam caly dzien,ale przyszedl kryzys i nie dalam rady...na szczescie ograniczylam sie...
Trzymamczesc dziewczynki :-)
ja juz po owu... teraz czas oczekiwania :-)trzymajcie kciuki! taka fasolka na gwiazdkę to dopiero byłby prezent
Ja myślę, że mogło być za wcześnie, poczekaj spokojnie do terminu @.Nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test. Oczywiście wyszedł negatywny, a zrobiłam go na 10 dni przed spodzieanym okresem. Mam cykle 40 dniowe. Więc może na test było zawcześnie....?
;-);-);-);-)Trzymam kciuki żeby się udało.Ja zrobilam test i udalo sie z porannego moczu bo wstalam tylko raz na siusiu po dwuch godz od polozenia sie;-)
Wynik do 5 minut pojawila sie bardzo slaba kreska myslalam,ze sobie ja wmawiam,ale do czasu 20 minut zrobila sie bardziej widoczna niejest ciemna,ale ja widac.Na tescie pisze,ze po 20 minutak wynik moze byc niewiarygodny.
Wiec moze jednak sie mi udalo.Nieciesze sie jeszcze ,czakam na to rok wic niechce zapeszac i jakos niewierze.
Mój M po jakimś czasie wciągnął się w staranka Nawet jakieś artykuły mi wysyłał itp.ja mam do was dziewczynki pytanko a wy ile czasu sie staracie ja wczoraj odbylam rozmowe z mezem no i oczywiscie to samo mamy czas samo przyjdzie on zachowuje sie tak jak by go to nie obchodzilo pomozcie prosze wasi mezowie tez sie tak zachowuja?
Mam nadzieje, że się w końcu uda "spotkać"witaj Kingus :-)
Ja juz prawie wyzdrowialam, naszczescie
a tak po za tym to pracuje,pracuje i pracuje
juz nie moge sie doczekac swiatecznej przerwy
A jak Tobie idzie w pracy ? podoba Ci sie ?
Mam nadzieje ze kiedys znajdziemy oby dwie czas zeby popisac na GG ;-)
POZDRAWIAM....
Poczekaj jeszcze troszkę i powtórz test. Jestem dobrej myśli.
Kilka razy dziennie przechodze faze zalaman lub ogromnego szczescia. Co za katorga
Gratulacje, teraz kolej na CiebieWitam wszystkich po paru dnich.A ja bede ciotka!Moja siostrzyczka starala sie 2 MIESIACE i prosze!Mnie by sie bardziej przydalo bo czekam 25 miesiecy no i jestem starsza!
Tylko pochwal się od razu po wizycieWIERZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZE NA MOJEJ PIERWSZEJ WIZYCIE LEKARZ POTWIERDZI ZE MAM MALUTENKA, CHOCIAZ NAJMNIEJSZA ALE MAM TA KRUSZYNKE W BRZUSZKU!!!!
chce potwierdzenia ze ona naprawde tam jest.ze 2 testy ciazowe, ze zatrzymanie @, i kilka innych objawow, nie za duzych ale sa... ze to prawda i ze w koncu i ja sie doczekalam mojego SZCZESCIA!!!!
:-):-):-) Czekam na fotkę z usgHej Dziewuszki:-)
Już nie mogę sie doczekać jutrzejszej wizyty u gina. Jestem pełna nadziei, że potwierdzi fasolkę, zlokalizuje ją tam gdzie trzeba i powie mi, że gra gitara.
Buziaczek dla Ciebie;-)Buziaki także dla tych co tylko nas podczytują codziennie ale sie nie udzielaja, Elizabeth, Eve, Kinguś...wiem, ze tam jesteście;-)
Chyba możesz zacząć później ale chyba warto codziennie robić ale specjalistką nie jestemKochane-mam pytanie-dzisiaj jest mój 9dc i zgodnie z instrukcja na mioch testach owulacyjnych powinnam zaczac je robic od jutra-tylko że w taki sposób moge znowu zuzyć 10 o nic nie wykryją...a zgodnie z temperaturą i objawami jeśli mialabym miec owulacje to kolo 16-17 dc. I zastanawiam sie czy zaczynac je już od jutra (będzie to 10dc) czy moze kilka dni później? I jeszcze jedno mnie trapi-czy testy owulacyjne trzeba robic codziennie, czy wystarczy co 2 dzien? kiedys gdzieś slyszałam, że jak się pojawi blada kreska to trzeba zrobic następnego dnia, ale dopóki jej nie ma to wystarczy co 2 dni...i sama nie wiem, a nie chciałabym przegapic owulacji...o ile wogóle wystąpi:-(
kropeczko, ja też zaczęłam robić te testy za wcześnie bo tak w instrukcji pisali, no i musiałam kupować drugie, nie wiem czy pamietasz ale naszczęście trafiłam w owulację...mam taka nadzieję.... ja za każdym razem miałam widoczne blade kreski aż w końcu była ta ciemna... pozdrawiam
Chyba możesz zacząć później ale chyba warto codziennie robić ale specjalistką nie jestem
kropeczko, ja też zaczęłam robić te testy za wcześnie bo tak w instrukcji pisali, no i musiałam kupować drugie, nie wiem czy pamietasz ale naszczęście trafiłam w owulację...mam taka nadzieję.... ja za każdym razem miałam widoczne blade kreski aż w końcu była ta ciemna... pozdrawiam
nie robiłaś nigdy testów owulacyjnych? ja w tym cyklu pierwszy raz zobaczymy czy działają?Też bym tak chciała :-)