ivi
uzależniona;) // I.2010
cześć.Dodac musze rowniez, ze w ostatnich dniach mierzylam temperature ( w pochwie) i wskazywala na 36.9, dzis opadla do 36.8. Czytalam,ze temepraura w ciazy jest znacznie powyej 37.Czy z Waszej wiedzy i doswiadczenia jestescie w stanie mi cos podpowiedziec. Wiem, ze nikt tu nie postawi diagnozy ale moze jestescie w stanie jakos pomoc. Czuje sie coraz gorzej. Boje sie, ze z tymi domowymi sposobami przeciwko grypie w koncu nabawie sie zapalenia oskrzeli.:-(
Pozdrawiam serdecznie.
nie zawsze temp w ciąży jest powyżej 37st C. Jest to indywidualna sprawa każdej kobiety
lepiej dmuchać na zimne i nie bierz leków które mogą zaszkodzić ew. dzidzi (spróbuj leczyć się czosnkiem z miodem i cytryna, ciepłe kompresy +maści rozgrzewające na klatkę piersiową, plecy i stopy, herbatki napotne, syrop z cebuli, inhalacje ziołowe( mięta, szałwia i rumianek) i.. sama nie wiem co jeszcze. Dobrym pomysłem byłoby też udanie się do lekarza i poproszenie o leków które nie zaszkodzą ale nie wiem jak w Anglii podchodzą do tak wczesnej ciąży...
ogólnie to trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie i zdrową fasolkę pod serduchem
a folik zaczęłąś brać ciut za późno.. powinno się go regularnie łykać co najmniej 3 miesiące przed rozpoczęciem staranek. Ale oczywiście dobrze, że go bierzesz już teraz!