reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starające się 2008

Ja też dziewczynki testuję ok 12 grudnia :-)
Oby się nam wszystkim udało !
witam!!! jestem po wczorajszych imieninach tescia, ciężka impreza bo nie wiem dlaczego strasznie mnie dół brzucha rozbolał, znajoma się śmiała że tak boli jak się zagnieżdża... tak bym chciała zeby to była prawda.... na razie staram się o tym nie mysleć bo jest zawcześnie ... pozdrawiam!

reklama
Ja będe testować około 13 grudnia o ile oczywiście @ sie nie pojawi ale jakoś nie mam nadzieji, bo było tylko jedno przytulanko okolo owu, ale bez obserwacji i bez mierzenia tempki więc.....:eek:
martynko 222 mnie brzuszek w poprzednim cyklu bolał od owu do @, takze ból brzuszka nie zawsze oznacza zagniezdżanie sie maleństwa ale z pewnoscia go tez nie wyklucza wiec trzymam kciuki.:tak:
Adolfinka to juz chyba porządki domowe uskutecznia, bo nic się nie odzywa na BB.:-);-):-)

niunia27: Dzieki za odpowiedz. Juz krotko po napisaniu mojego posta pomyslalam, ze nie moge jeszcze sie dolowac, bo przeciez jestem dopiero na poczatku staran i powinnam sie cieszyc szczesciem przyjaciloki, a nam na pewno niedlugo sie uda. Az mi sie glupio zrobilo, ze tak marudze. Pewnie sie przyzwyczailam do tego, ze wszystko do tej pory mi "wychodzilo" zgodnie z planem. Niecierpliwa jestem. A natura, to natura. 25% prawdopodobienstwa to w koncu nie duzo. Moja przyjaciolka, ktora zaszla nawet nie wiedziala, kiedy miala dni plodne i wogole jest bardziej wyluzowana (jest Meksykanka.;-)) Postanowilam wiec bardziej optymistycznie patrzec w przyszlosc:-)
Moze sie zaraze fluidkami od mojej przyjaciolki;-)

mitemil: Ja tez jestem po pierwszych starankach. Witam Cie serdecznie!:-)

olica, pysia: Trzymam kciuki za dwie kreseczli za 2 tygodnie!

Pozdrowienia dla wszystkich staraczek!:-)

Ja będe testować około 13 grudnia o ile oczywiście @ sie nie pojawi ale jakoś nie mam nadzieji, bo było tylko jedno przytulanko okolo owu, ale bez obserwacji i bez mierzenia tempki więc.....:eek:
martynko 222 mnie brzuszek w poprzednim cyklu bolał od owu do @, takze ból brzuszka nie zawsze oznacza zagniezdżanie sie maleństwa ale z pewnoscia go tez nie wyklucza wiec trzymam kciuki.:tak:
Adolfinka to juz chyba porządki domowe uskutecznia, bo nic się nie odzywa na BB.:-);-):-)
WIEM że ból brzucha to żaden objaw, ale mam nadzieję, muszę mieć!!!

Witam wszystkie dziewczyny!

Chyba na BB zbiorowa infekcja pęcherza zapanowała bo mnie również to dopadło :-(

Kinguś mam pytanko do ciebie bo również mam problem z owu a prolaktyna u mnie jest na 99% ok, jak dokładnie działa clo?

czesc dziewczyny!
Bardzo mocno trzymam kciuki za was i za siebie również abysmy zobaczyły niebawem te dwie kreseczki.
Może to bedzie moj mikołajkowy prezent...

pozdrawiam serdecznie.

Boze, jestem taka szczesliwa !!!

Zrobilam dzis kolejny tescik i kreseczka wyraznie pociemniala. Mam nadzieje, ze nie ciesze sie za wczesnie, bo przeciez ciagle sie moze tyle wydarzyc. Jutro kupuje digital test, zobaczymy co pokaze. Poki co usmiech nie schodzi mi z ust. Boze, gdyby sie okazalo, ze to normalna ciaza, to chyba umre z radosci. To bedzie prawdziwy cud.
To forum na serio przynosi szczescie!!! Blagam trzymajcie za mnie kciuki, bo mam takie niewielkie szanse na to, ze bedzie ok. Potrzebuje Waszego wsparcia. Niestety od mojego Janka wsparcia nie dostalam. Powiedzial, ze II kreski jeszcze nic nie znacza. Rozumiem go, bo przeciez przeszlismy 2 poronienia i ciaze pozamaciczna. Lekarz nie dal nam szans na naturalne poczecie, kazal juz tylko planowac In Vitro.
CUD CUD CUD CUD CUD
Nie chce sie obudzic z tego cudownego snu. Nigdy nie bylam szczesliwsza. Az sie boje tak bardzo sie cieszyc, bo jest jeszcze bardzo wczesnie....
Nie wiem nawet, czy pisze skladnie i z sensem. Wybaczcie ale kieruja mna emocje a rece drza z podniecenia.

Ja zwariowalam:-D:-D:-D

Przepraszam za egoistyczny post, wybaczcie :sorry:

Pozdrawiam Was goraco i trzymam za kazda z osobna kciuki.
Buzka

Boze, jestem taka szczesliwa !!!

Zrobilam dzis kolejny tescik i kreseczka wyraznie pociemniala. Mam nadzieje, ze nie ciesze sie za wczesnie, bo przeciez ciagle sie moze tyle wydarzyc. Jutro kupuje digital test, zobaczymy co pokaze. Poki co usmiech nie schodzi mi z ust. Boze, gdyby sie okazalo, ze to normalna ciaza, to chyba umre z radosci. To bedzie prawdziwy cud.
To forum na serio przynosi szczescie!!! Blagam trzymajcie za mnie kciuki, bo mam takie niewielkie szanse na to, ze bedzie ok. Potrzebuje Waszego wsparcia. Niestety od mojego Janka wsparcia nie dostalam. Powiedzial, ze II kreski jeszcze nic nie znacza. Rozumiem go, bo przeciez przeszlismy 2 poronienia i ciaze pozamaciczna. Lekarz nie dal nam szans na naturalne poczecie, kazal juz tylko planowac In Vitro.
CUD CUD CUD CUD CUD
Nie chce sie obudzic z tego cudownego snu. Nigdy nie bylam szczesliwsza. Az sie boje tak bardzo sie cieszyc, bo jest jeszcze bardzo wczesnie....
Nie wiem nawet, czy pisze skladnie i z sensem. Wybaczcie ale kieruja mna emocje a rece drza z podniecenia.

Ja zwariowalam:-D:-D:-D

Przepraszam za egoistyczny post, wybaczcie :sorry:

Pozdrawiam Was goraco i trzymam za kazda z osobna kciuki.
Buzka
ja wierzę że w końcu ci sie udało. na pewno będzie dobrze... badź dobrej mysli 2 kreski to przecież wspaniałe!!! nie martw się trzymam kciuki!!!! pozdrawiam!!!

reklama
Katastrofa wierzę że ci się udało i trzymam mocno zaciśnięte kciuki! :-D
Oj! Chyba przyszła mamusiu musisz zmienić nick bo ten zuepłnie nie pasuje do twojego optymistycznego samopoczucia. :-) Napisz jutro jak po digitalu.

Do góry