reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starające się 2008

reklama
katastrofaxxx- kciukaski mocno zaciskam.
Lekarze mowią swoje a Pan Bog swoj zamysł i tak ma:tak: wiec główka do góry
A post wcale nie jest egoistyczny......raczej bym powiedziala ze jest przepelniony szczesciem i nadzieją :)
...I wiesz co powinnas zmienic nazwe z katastrofa na SZCZESLIWA;-)
Buziaki

Witam Was dziewczynki,
mam do was pytanko,wyda wam sie pewnie glupie ale zielona jestem w tym temacie :-) Jak sie robi wykresy z temperatury to najpierw jest ta faza z niska temperaturą a potem z wysoką.. a gdzie dokładnie jest owulacja? ostatniego dnia niskiej? pierwszego dnia wysokiej? może jakoś pomiedzy? a moze jeszcze inaczej?:happy: pytam, bo testy na owu wczoraj i dzis wyszly pozytywnie a temp mam bardzo niska. podejzewam ze owu bedzie dzis wieczorem albo jutro z rana, ale co z ta temperaturka???

Miłego dnia wam życzę:-)

Hej dziewczynki:-)
Co tam u Was słychać?
Ja czekam na wizytę u gina i potwierdzenie fasolki (wizyte mam w ta srode).
Martwię się czy wszytsko gra a z drugiej strony jestem jakaś taka podejrzanie spokojna....ale to wszystko podmatwane....

Witam Was dziewczynki,
mam do was pytanko,wyda wam sie pewnie glupie ale zielona jestem w tym temacie :-) Jak sie robi wykresy z temperatury to najpierw jest ta faza z niska temperaturą a potem z wysoką.. a gdzie dokładnie jest owulacja? ostatniego dnia niskiej? pierwszego dnia wysokiej? może jakoś pomiedzy? a moze jeszcze inaczej?:happy: pytam, bo testy na owu wczoraj i dzis wyszly pozytywnie a temp mam bardzo niska. podejzewam ze owu bedzie dzis wieczorem albo jutro z rana, ale co z ta temperaturka???

Miłego dnia wam życzę:-)

aga 00782 gdy wyjdzie Ci skok temperaturki, oznacza to ze wlasnie w tym dniu masz szczyt dni plodnych, a owulacja zaczela sie jakies 4 dni wczesniej niz skok temperaturki :happy:

aga 00782 gdy wyjdzie Ci skok temperaturki, oznacza to ze wlasnie w tym dniu masz szczyt dni plodnych, a owulacja zaczela sie jakies 4 dni wczesniej niz skok temperaturki :happy:

Dziękuję za odpowiedz.
ale to może źle sie wyrazilam... chodzi mi o moment kiedy jajeczko zostaje wypuszczone... przy jakiej temperaturce to nastepuje?

no to kolejna dołączam się do zapalenia pęcherza:( epidemia istna.... u mnie dzisiaj mijają już dwa miesiące od ostatniej miesiączki:D nie chcę się zbyt pozytywnie nakręcać w piątek mam doktorka :) może coś się dowiem... testów nie chcę robić krwi też... bo jak znowu nic nie wyjdzie to popłaczę tylko... hmmm... oby do piątku
pozdrawiam szczęśliwe mamusie:D

Dziękuję za odpowiedz.
ale to może źle sie wyrazilam... chodzi mi o moment kiedy jajeczko zostaje wypuszczone... przy jakiej temperaturce to nastepuje?

nie ma określonej temperatury, nie możesz tego odczytać z wykresu
owu może być dzień przed, w dniu lub dzień po skoku temperatury
skok temperatury to różnica min. 0,2 st C w poziomach (liczona od 6 dni z niższą temperaturą) i utrzymująca się dłużej niż 3 dni
u kobiet nie ma nic pewnego kochane! nie można określić "w tej minucie mam owu" - chyba że ktoś bardzo wyraźnie czuje ból owulacyjny. Ale tu też miałabym wątpliwości ;)

reklama
oj dawno mnie tu nie było - pewnie nikt mnie juz nie kojarzy...ale wpadłam oblukać ile nowych fasolek jest.
Katastrofa - ostatnio jak byłam czytałam Twojego smutnego posta o tym że Ci się nie udaje itd. chwilę mnie nie było a tu już u Ciebie prawdopodobnie dzidzius w brzuszku:)
ja jednak odpuściłam, wpisze się na staraczki 2009:)
Pozdrowienia dla : Adolfinki, Lilu, Kingus, Imagination, calli, pixelli, tikanis (te dziewuszki kojarze najbardziej) oraz dla wszystkich innych staraczek

Ostatnia edycja:
Do góry