reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
katastrofaxxx- kciukaski mocno zaciskam.
Lekarze mowią swoje a Pan Bog swoj zamysł i tak ma wiec główka do góry
A post wcale nie jest egoistyczny......raczej bym powiedziala ze jest przepelniony szczesciem i nadzieją
...I wiesz co powinnas zmienic nazwe z katastrofa na SZCZESLIWA;-)
Buziaki
Lekarze mowią swoje a Pan Bog swoj zamysł i tak ma wiec główka do góry
A post wcale nie jest egoistyczny......raczej bym powiedziala ze jest przepelniony szczesciem i nadzieją
...I wiesz co powinnas zmienic nazwe z katastrofa na SZCZESLIWA;-)
Buziaki
Witam Was dziewczynki,
mam do was pytanko,wyda wam sie pewnie glupie ale zielona jestem w tym temacie :-) Jak sie robi wykresy z temperatury to najpierw jest ta faza z niska temperaturą a potem z wysoką.. a gdzie dokładnie jest owulacja? ostatniego dnia niskiej? pierwszego dnia wysokiej? może jakoś pomiedzy? a moze jeszcze inaczej? pytam, bo testy na owu wczoraj i dzis wyszly pozytywnie a temp mam bardzo niska. podejzewam ze owu bedzie dzis wieczorem albo jutro z rana, ale co z ta temperaturka???
Miłego dnia wam życzę:-)
mam do was pytanko,wyda wam sie pewnie glupie ale zielona jestem w tym temacie :-) Jak sie robi wykresy z temperatury to najpierw jest ta faza z niska temperaturą a potem z wysoką.. a gdzie dokładnie jest owulacja? ostatniego dnia niskiej? pierwszego dnia wysokiej? może jakoś pomiedzy? a moze jeszcze inaczej? pytam, bo testy na owu wczoraj i dzis wyszly pozytywnie a temp mam bardzo niska. podejzewam ze owu bedzie dzis wieczorem albo jutro z rana, ale co z ta temperaturka???
Hej dziewczynki:-)
Co tam u Was słychać?
Ja czekam na wizytę u gina i potwierdzenie fasolki (wizyte mam w ta srode).
Martwię się czy wszytsko gra a z drugiej strony jestem jakaś taka podejrzanie spokojna....ale to wszystko podmatwane....
Co tam u Was słychać?
Ja czekam na wizytę u gina i potwierdzenie fasolki (wizyte mam w ta srode).
Martwię się czy wszytsko gra a z drugiej strony jestem jakaś taka podejrzanie spokojna....ale to wszystko podmatwane....
Witam Was dziewczynki,
aga 00782 gdy wyjdzie Ci skok temperaturki, oznacza to ze wlasnie w tym dniu masz szczyt dni plodnych, a owulacja zaczela sie jakies 4 dni wczesniej niz skok temperaturki
aga 00782 gdy wyjdzie Ci skok temperaturki, oznacza to ze wlasnie w tym dniu masz szczyt dni plodnych, a owulacja zaczela sie jakies 4 dni wczesniej niz skok temperaturki
Dziękuję za odpowiedz.
ale to może źle sie wyrazilam... chodzi mi o moment kiedy jajeczko zostaje wypuszczone... przy jakiej temperaturce to nastepuje?
catedra
Fanka BB :)
no to kolejna dołączam się do zapalenia pęcherza epidemia istna.... u mnie dzisiaj mijają już dwa miesiące od ostatniej miesiączki nie chcę się zbyt pozytywnie nakręcać w piątek mam doktorka może coś się dowiem... testów nie chcę robić krwi też... bo jak znowu nic nie wyjdzie to popłaczę tylko... hmmm... oby do piątku
pozdrawiam szczęśliwe mamusie
pozdrawiam szczęśliwe mamusie
ivi
uzależniona;) // I.2010
Dziękuję za odpowiedz.
ale to może źle sie wyrazilam... chodzi mi o moment kiedy jajeczko zostaje wypuszczone... przy jakiej temperaturce to nastepuje?
nie ma określonej temperatury, nie możesz tego odczytać z wykresu
owu może być dzień przed, w dniu lub dzień po skoku temperatury
skok temperatury to różnica min. 0,2 st C w poziomach (liczona od 6 dni z niższą temperaturą) i utrzymująca się dłużej niż 3 dni
u kobiet nie ma nic pewnego kochane! nie można określić "w tej minucie mam owu" - chyba że ktoś bardzo wyraźnie czuje ból owulacyjny. Ale tu też miałabym wątpliwości
K
Kinga85
Gość
katastrofaxx ciesze sie razem z Tobą! oby to było pewne, buźka*
reklama
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
oj dawno mnie tu nie było - pewnie nikt mnie juz nie kojarzy...ale wpadłam oblukać ile nowych fasolek jest.
Katastrofa - ostatnio jak byłam czytałam Twojego smutnego posta o tym że Ci się nie udaje itd. chwilę mnie nie było a tu już u Ciebie prawdopodobnie dzidzius w brzuszku
ja jednak odpuściłam, wpisze się na staraczki 2009
Pozdrowienia dla : Adolfinki, Lilu, Kingus, Imagination, calli, pixelli, tikanis (te dziewuszki kojarze najbardziej) oraz dla wszystkich innych staraczek
Katastrofa - ostatnio jak byłam czytałam Twojego smutnego posta o tym że Ci się nie udaje itd. chwilę mnie nie było a tu już u Ciebie prawdopodobnie dzidzius w brzuszku
ja jednak odpuściłam, wpisze się na staraczki 2009
Pozdrowienia dla : Adolfinki, Lilu, Kingus, Imagination, calli, pixelli, tikanis (te dziewuszki kojarze najbardziej) oraz dla wszystkich innych staraczek
Ostatnia edycja: