reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
oj dawno mnie tu nie było - pewnie nikt mnie juz nie kojarzy...ale wpadłam oblukać ile nowych fasolek jest.
ja jednak odpuściłam, wpisze się na staraczki 2009:)
Pozdrowienia dla : Adolfinki, Lilu, Kingus, Imagination, calli, pixelli, tikanis (te dziewuszki kojarze najbardziej) oraz dla wszystkich innych staraczek

Ja Cie kojarze Kochana :-)
Dziekuje za pozdrowienia i rowiez pozdrawiam, nie przejmuj se kochana ja tez bede na staraczkach 2009, wiec bedziesz miec stara znajoma :-p

Katastrofexxx- Trzymam mocno zacisniete kciuki aby to byla ciaza, ZDROWA ciaza i tam gdzie powinna byc :tak:

Pozdrowienia dla wszystkich staraczek ;-)

Czesc dziewczynki jestem tu nowa:) dołaczam sie do grona staraczek choc staram sie juz ponad 1.5 roku:( i ciagle nic chyba wybiore sie do lekarza zrobic badania czy jestem zdrowa pozdrawiam wszystkie zafasolkowane staraczki i te ktore dopiero bedą;P :)

Czesc dziewczynki jestem tu nowa:) dołaczam sie do grona staraczek choc staram sie juz ponad 1.5 roku:( i ciagle nic chyba wybiore sie do lekarza zrobic badania czy jestem zdrowa pozdrawiam wszystkie zafasolkowane staraczki i te ktore dopiero bedą;P :)

Witaj :-)

To ty starasz sie juz ponad 1.5 roku i nie robilas jeszcze zadnych badan ani nic :eek: normalnie jestem w szoku :szok:
Biegusiem do lekarza po skierowanie na badania dla siebie i partnera :sorry:
Pozdrawiam....

Witajcie Kochane!!:-)
Ja po weekendowej edukacji:tak: Pierwszy zjazd miałam na uczelni:-p
Dziewuszki tyle napisałyście przez weekend, że mnie zatkało:-D

Sisi86- Witaj w naszych skromnych progach;-) Popieram Lilu19! Marsz do lekarza!
Katastrofaxx-Trzymam kciukasy !! :-)
Catedra- Zdrówka Kochana:tak:
Lilu19, Katarzynka1979- zapewne mnie też ujrzycie w gronie staraczek 2009:rofl2:
Kinguś- cieszę się, że mnie pamietasz:-) Buziaki!!:laugh2:
Romka- decyzja jest taka: żadnych ograniczeń w brykaniu w łóżku:-D Co będzie to będzie, najwyżej nie wyjedziemy. Bobasek ważniejszy:rofl2:
Czarodziejka- Ze mnie też zawsze wypływa po brykaniach łóżkowych:-(
Mitemil- Witaj w śród nas!!:happy: Uda się, wierzę. Masz rację, ja też tak myślę. Wyjdzie jak wyjdzie:tak:
Mari27- Współczuję:-(Też pracowałam kiedyś w takiej atmosferze. Na szczęście zmieniam pracę:happy: Będę składac dokumenty do Mopsu- chciałabym pracowac jako pracownik socjalny:-)

Miłego dnia dziewuszki:-)

oj dawno mnie tu nie było - pewnie nikt mnie juz nie kojarzy...ale wpadłam oblukać ile nowych fasolek jest.
Katastrofa - ostatnio jak byłam czytałam Twojego smutnego posta o tym że Ci się nie udaje itd. chwilę mnie nie było a tu już u Ciebie prawdopodobnie dzidzius w brzuszku:)
ja jednak odpuściłam, wpisze się na staraczki 2009:)
Pozdrowienia dla : Adolfinki, Lilu, Kingus, Imagination, calli, pixelli, tikanis (te dziewuszki kojarze najbardziej) oraz dla wszystkich innych staraczek

dzięki za pozdrowienia, i ja ciebie równiez pozdrawiam i życze by staranka w 2009ym r zakończyły sie przy pierwszym podejściu :-)

Katastrofaxx trzymam kciuki by tym razem sie udało.....

marcia26 niedawno zobaczyłas II i już idziesz na potwierdzenie ciaży? Ech ten czas szybko leci ale nie waro isć wczesniej niz przed 7tc...przynajmniej na usg dopochwowe bo u normalnego gina nic nie zobaczy...

pixela77
ide tak wcześnie z 2 powodów :
1) poł roku temu byłam w ciąży pozamacicznej i im szybciej teraz pójdę tym mniejsze ryzyko krwotoku...im szybciej wykryją ciąże pozamaciczną tym lepiej dla mnie
2) idę do gina prywatnie, ona ma usg dopochwowe, więc luzik, to na prawdę super specjalista i wiem, że moge na niego liczyć

Tak z moich obliczeń to:
jeżeli liczymy "wiek" płodu od ostatniej @, to zaczełam 6 tyd
jezeli liczymy od terminu zaplodnienia to zaczynam 4 tyd, wiec wszytko na usg dopochwowym wyjdzie :-)

Witajcie dziewczyny ja tez sie staram juz od roku,mialam problemy z owulacja jestem po 3 miesiecznej dawce diana35 i wywolaniem jajeczkowania i czekam teraz na @ ostatnie moje cykle w czasie tabletek byly 25,28,29.Dzis jest moj 32 dzien staram sie nienakrecac bo juz tyle razy tak robilam i lipa Wczesniej mialam bardzo nieregularnr @ .Wsumie z objaw bil podbrzusza od 17dc czesciej odwiedzam toalete,piersi bez zadnych zmian niebola sa miekkie itd,uczucie mokrosci.
Mam takie pytanie do was jaki ma sie brzuch przed okresem??twardy czy miekki??

Gratuluje zafasolkowanym i zaciskam kciuki za oczekujace fasolke.

Jestem tu nowa zaczelam od watku mamy jako staraczki poraz drugi,ale wiecej tu piszacych wiec mysle ,ze dostane szybsza odp.

Pozdrawiam

reklama
Katarzynko, dzięki z pozdrowionka:-)

A ja dziś miałam wizytkę u gina:-) Wszystko wporząsiu:-):-):-) Dostałam nadal Duphaston i Nospę. Usg mam na 5 stycznia dopiero, ale pewnie wtedy uda się już poznać płeć :-D:-D:-D i Mój ma iść ze mną jak dostanie wolne (oby):-D

To na tyle co u mnie...
A oto mój brzusio i ja:
Zobacz załącznik 103207 Zobacz załącznik 103208

A jak tam Wam staranka upływają?

Ostatnia edycja:
Do góry