witajcie,
ja mam wolne, wiec pospalam , a teraz mam troche czasu na bb, tak w ciagu tyg rzadko do was zagladam, wybaczycie mi ;-)?
marcia26- gratuluje wspanialej wiadomosci. szczesliwych chwil z malenstwem!!!!:-)
wiem ze mierzycie temp, robicie obserwacje sluzu, testy owu, wykresy... a ja musze sie przyznac ze nic z tego nie robilam. jedynie widzialam/ czulam sluz. tzn bardziej jest mi mokro w srodku, nie wyplywa mi na bielizna(sory...
), zastanawiam sie czy to dobrze... moze mi ktos powie czy sluzu powinnam miec tyle zeby sie az ze mnie lalo, czy jesli jestem po prostu nawilzona/wilgotna w srodku to tez dobrze
sorry
?
nio i musze sie przyznac ze bardzo boje sie tej opcji pustego jaja plodowego, troche poczytalam o tym
sorry
i teraz zastanawiam sie i zadreczam. podobno ustepuja wszystkie objawy, a u mnie piersi sa bardzo wrazliwe, maz to odskakuje jak poparzony jak na niego wrzasne jak sie przytul mocno, siusiam przerazliwie czesto, czuje w tyle krzyza delikatne bole(podobne jak mialam wtedy ten jeden raz kiedy podejrzewam owu), jestem czesciej glodna.
boje sie, tak bardzo, zeby na badaniu lekarze mi powiedzieli ze rzeczywiscie mam juz w sobie polod dziecka!!!!!!!!!!!
acha pixelka napisala ze bakteria mw nasieniu moze byc przyczyna pjp, wiec jak moj maz szoruje swojego przyjaciela i bardzo dba o higiene to czy tez moze byc ta opcja z bakteria?