reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starające się 2008

Cześć kobietki!
jezeli chcesz to dam Ci telefon i adres.

Powiedzcie mi dziewczynki, czy jeżeli jest skok temperatury, testy na owu maja II i jest sluzik to moze byc tak ze owu nie ma??? tak mnie nurtuje to pytanie....
a no poprosze :tak: zobaczymy co i jak jej powie dzisiej inna lekarz bo idzie na konsultacje :sorry:
a co do twojego pytania to mi sie wydaje ze jednak owu jest ale ja raczej mistrzuniem w tych kwestiach nie jestem ;-)

Dziękuję Kochane moje :-):-):-) jak miło:-):-):-)
a 18 to ja już daaaaawno skończyłam:tak:
Niunka ja wychodze z zalozenia ze kobitki zawsze maja 18lat :laugh2: (+VAT)

reklama
witajcie,
ja mam wolne, wiec pospalam , a teraz mam troche czasu na bb, tak w ciagu tyg rzadko do was zagladam, wybaczycie mi ;-)?
marcia26- gratuluje wspanialej wiadomosci. szczesliwych chwil z malenstwem!!!!:-)

wiem ze mierzycie temp, robicie obserwacje sluzu, testy owu, wykresy... a ja musze sie przyznac ze nic z tego nie robilam. jedynie widzialam/ czulam sluz. tzn bardziej jest mi mokro w srodku, nie wyplywa mi na bielizna(sory...:sorry:), zastanawiam sie czy to dobrze... moze mi ktos powie czy sluzu powinnam miec tyle zeby sie az ze mnie lalo, czy jesli jestem po prostu nawilzona/wilgotna w srodku to tez dobrze:)sorry:)?

nio i musze sie przyznac ze bardzo boje sie tej opcji pustego jaja plodowego, troche poczytalam o tym :)sorry:) i teraz zastanawiam sie i zadreczam. podobno ustepuja wszystkie objawy, a u mnie piersi sa bardzo wrazliwe, maz to odskakuje jak poparzony jak na niego wrzasne jak sie przytul mocno, siusiam przerazliwie czesto, czuje w tyle krzyza delikatne bole(podobne jak mialam wtedy ten jeden raz kiedy podejrzewam owu), jestem czesciej glodna.
boje sie, tak bardzo, zeby na badaniu lekarze mi powiedzieli ze rzeczywiscie mam juz w sobie polod dziecka!!!!!!!!!!!
acha pixelka napisala ze bakteria mw nasieniu moze byc przyczyna pjp, wiec jak moj maz szoruje swojego przyjaciela i bardzo dba o higiene to czy tez moze byc ta opcja z bakteria?

imagination- wszystkiego najlepszego mamusiu!!!!!!!!:-)

chcialam was zapytac kiedy bedziecie wiedzialy jaka plec dziecka, w ktorym tyg? co byscie chcialy? pixello, mgk, tikanis. imagination--odp :-D

wogole jak zarejestrowalam sie na bb to bylo duzo dziewczynek- pamietam tris, madzio, katarzynak, katarzynka, ell, calla- gdzie sie podziewacie??? jak wasze malenstwa bo o ile pamietam to kilka z was nie bylo juz same, pisalyscie nam o usg itp i raptem zniknelyscie.

a jesli to ja taka ,, bywalczyni, ,i cos przegapilam to :sorry:

Gemini - radzę ci nie zamartwiac sie na zapas...ta opcja z bakteriami jest tak żadka, zę nie rozwazaj tego i tyczyła sie kingusi ... :-)

IMAGINATION - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI URODZIN< BYSCIE MIELI SWOJE WŁASNE GNIAZDKO I BY DZIDZIUŚ JUŻ W NIM SIĘ WYCHOWYWAŁ

A co do dziewczynek...to bywaja na watkach majówek i czerwcówek zapewne, a tu sa juz nowe dziewczyni, które staraja sie o dzidzię....

Ostatnia edycja:
oj gapa ze mnie... pewnie masz racje pixelko.

u mnie wg kalkulatora ciazy bb termin bylby na 27 lipca. a gdyby dzidzi sie spodobalo;-) i przetrzymala;-) do 6 sierpnia to by byla rowniutka 4 rocznica slubu.oczywiscie zart!
chce na poczatku dowiedziec sie czy dzidzia wogole tam jest, czy rosnie prawidlowo, a potem porod i dlasze sprawy po kolei tak jak trzeba.

pixello- napisz jak z tym sluzem, jest ok ze mi nie plynie po nogach ;-) ?
i kiedy dowiesz sie plci?

Hejka dziewczyny:-)
Nie wiem czy mnie jeszcze któraś z Was kojarzy... Tyle czasu mnie nie bylo na BB. Widzę sporo nowych przyszłych mam, gratulacje Kochane.
Co do mnie.. to mój mąż chciałby miec bobaska i w sumie ja też tego pragnę. Próbowaliśmy już parę razy.. no ale wiecie doskonale same jak to jest:eek:
W sumie to mamy jechac w czerwcu do Francji do pracy i chyba poczekamy z dzidziusiem jeszcze parę miesięcy. A może nie... juz sama nie wiem. Jak tak czytam Wasze wpisy i ogólnie forum to już bym chciała nosic w sobie śliczną fasolkę:)
Pozdrawiam serdecznie Kochane!!

Hejka dziewczyny:-)

Nie wiem czy mnie jeszcze któraś z Was kojarzy... Tyle czasu mnie nie bylo na BB. Widzę sporo nowych przyszłych mam, gratulacje Kochane.
Co do mnie.. to mój mąż chciałby miec bobaska i w sumie ja też tego pragnę. Próbowaliśmy już parę razy.. no ale wiecie doskonale same jak to jest:eek:
W sumie to mamy jechac w czerwcu do Francji do pracy i chyba poczekamy z dzidziusiem jeszcze parę miesięcy. A może nie... juz sama nie wiem. Jak tak czytam Wasze wpisy i ogólnie forum to już bym chciała nosic w sobie śliczną fasolkę:)
Pozdrawiam serdecznie Kochane!!​

Pewnie,ze Cie pamietamy!!!!wiez decyzja o dziecku powinna byc przemyslana,usiadzcie na spokojnie i przemyslcie wszystkie za i przeciw....skoro macie pewne plany....no nie wiem sama!tak czy inaczej daj znac co postanowiliscie!pozdrawiam Cie serdecznie!glowa do gory!!!!

reklama
Hej dziewczyny :-)
Dziękuję każdej z osobna za miłe słowa i gratulacje. Póki co czekam do srody na wizytę. Mam nadzieję, że będzie oki.

Imagination 100 lat!!!!

Dziewuszki przesyłam Wam ciążowo-fasolkowe fluidki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Róbta dzieciaczki tak, żeby przyrost naruralny skoczył w górę!!!!!!!!!!

Powiem Wam, że czuję sie tak słabo i flegmatycznie, że szok. Co chwila mam zawroty głowy, chce mi się spać a czasami wręcz czuję, że zaraz zemdleje.... Heh mam nadzieje, że po wizycie wszystko będzie grało (pół roku temu byłam w ciąży pozamacicznej-stąd ten strach)

Do góry