justyska84
Początkująca w BB
WITAJCIE mam wynik z bety niestety<1...... dwa dni temu dostalam @! wiec nie udalo mi sie . Mam pytanko czy jest ktos z GDANSKA?????? na tym fORUM????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmmm....to kto w takim razie jest z okolic Cambridge? przyznawac mi sie tu zaraz!!!
Buziaki!!!
Kochana, ja tez tak mam... Teraz już troszke mniej, ale nadal rzadko to robimy... Mój jest niewyżyty ostatnio jakoś, a ja bym mogla bez tego przeżyć ale i tak jest mialo i zdarza sie popieszczochać spokojnie, widocznie hormonki i strach biorą górępowiem wam ze mam jedno pytanie, odkad jestem w ciazy nie mam ochoty na pieszczoty.. wiece o co chodzi.. moj maz narzeka a ja nic na to nie poradze.. nie wiem czy to strach czy po prostu hormony.. niby czytalam ze wlasnie sie zwieksza temperament a tu lipa mi sie zmniejszyl.. pytalam jeszcze jedna moja kolezanke ktora tez w ciazy i u niej podobnie jest...
czesc dziewczynki
ja znowu tylko na chwilke
ale normalnie musze wam cosik opisac .... mnie krew zalala jak to uslyszalam! oczywoscie chodzi o cudownych naszych lekarzy ginekologow! niestety moja psiola trafila na konowala .... byla u niego na 1 wizycie nie majac zrobionego od prawie 2 lat usg czy nawet sprawdzonego 1 hormonu!!!! totalnie nic a ten wyjechal z tekstem patrzac na przebieg tylko samych cykli i padan jakie miala w szpitalu (2 lata temu miala pęknięty jajnik) ze jest male prawdopodobienstwo ze bedzie miala dzieci a jezeli juz zajdzie w ciaze to bedzie to ciąża wysokiego ryzyka!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiscie stwierdzil ze ma cykle bezowu. i dal jej clo i luteine i chyba jeszcze metformax (co to?) no i nie wyslal na zadne badania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nawet ostatnio tu rozmawialysmy ze przy clo potrzebny jest monitoring! a poza tym najpierw trzeba faktycznie stwierdzic ten brak owu !!!! a nie od razu leki! ale jestem wsciekla! moza ktoraś z was ma jakiegos godnego polecenia lekarza z Wawy?!?!
a tak poza tym ona nawet jeszcze nie zaczela sie starac!!!!!! nie ma to jak na starcie kogos zalamac!
wybaczcie ze nie odnosze sie do tego co napisalyscie ..... mam nadzieje ze nie bedziecie zle! ale ciutek malo czasu mam ....
scickam was dziewczynki wszystkie bardzo mocno! papapa