elisabeth
Październik '06 i '09
Witam!!!
Bardzo podoabłao mi się okreslenie "tłuściutkie jak misio na zimę II" a fluidki na bank prześlę...
Co do lekarza "do rzeczy" to mamy tu takiego, normalnie ciacho... na sam widok kobieta w ciążę zachodzi;-)
Pozdrawiam wszystkie mamuski i staraczki:-):-):-)
Kropeczko he he... czy zastosowałam nietoperza? a wiesz, że pierwszy raz leżałam z nogami do góry, sama nie wiem czemu, no na pewno to nie zaszkodzi;-).Elizabeth-no to kochanie ja zaciskam pięści najmocniej jak potrafie i trzymam za Ciebie kciuki...obyw czasie tych staranek się udalo! A zastosowałaś nietoperza? podobno pomaga:-)
Juz teraz rozumiem Cie doskonale - skoro spokojniej jest ci czekac na rezultaty jak tu do nas rzadziej zagladasz to tak rob...nie ma sensu sie stresowac...bo nerwy zlym doradcą
Ale jak juz zatestujesz to proszę nam sie pochwalic i wyslac tony fluidkow...bo czuje , ze bedzie do tego solidna podstawa (czyli tłuściutkie jak misio na zimę II)
Powodzenia w szukaniu lekarza - wiem, ze nielatwo znalezc naprawde dobrego, ale mam nadzieje, ze upolujesz konkretna sztuke, co zna sie na rzeczy i moze bedzie tez calkiem "do rzeczy"...choc przy takim trudno skupic sie na badaniach, a raczej rozluznic:-)))) To tak dla usmiechu:-)Uściski!
Bardzo podoabłao mi się okreslenie "tłuściutkie jak misio na zimę II" a fluidki na bank prześlę...
Co do lekarza "do rzeczy" to mamy tu takiego, normalnie ciacho... na sam widok kobieta w ciążę zachodzi;-)
Kochanie dziękuję Ci bardzo, wiesz ja mam już dzidziusia i z drugim nie działam na siłę, jak się uda to super, a jak się okaże że z jakiś względów nie moge mieć następnego to... przeżyję... chcę najpierw zanleźć lekarza u siebie w mieście... ale będę pamiętać... 3mam kciuki za Ciebie!ELISABETH
widze ze jestes z kujawsko-pomorskiego to tak jak ja,mam namiary na naprawde swietnegolekarza,ale nie wiem dokladnie gdzie mieszkasz i jaka ewentualnie dzielilaby Cie odleglosc,jezeli jestes zainteresowana daj znac,pozdrawiam!!!ja tez poszukiwalam dobrego lekarza i znalazlam naprawde swietnego goscia specjalizujacego sie w starankach,wspolpracuje on z doktorem Żakiem z poznania(mozna poczytac o nim nawet w necie)ja wlasnie do niego jade w maju z moim
M.
Dziękuje za kciuki:-)a u Ciebie czas szybko zleci do następnego usg, zobaczysz wszyskto jest ok...Elisabeth trzymam kciuki za ten sezon starankowy i testowanko....
A ja czekam z utęsknieniem na kolejne usg, które mam w przyszły czwartek.....ale kiedy to będzie, lata świetlne.........;-)
Motylku kciuki mocno zaciśnięte, temperaturka super... jutro czekamy na dużo fluidków:-)Trzymam kciuki, aby staranka okazały się owocne
Dziewczynki postanowiłam poczekać jeszcze jeden dzień i zatestuję w piątek rano! Mam nadzieję, że @ do mnie nie przylezie! Chociaż objawów u mnie żadnych! Tylko piersi bolą tak jak na @. Temperatura za to rano 37.2. Zmierzyłam dziś jeszcze wieczorem a tu 37.9 Jeszcze jeden dzień i będzie wszystko wiadomo....
Trzymajcie kciuki
Kinguś a ja czekam na dobre wieści od Ciebie, tzn, że juz męża w obroty bierzesz;-)Czekam na dobre wieści;-);-)
Pozdrawiam wszystkie mamuski i staraczki:-):-):-)