Dzieki kochanie za pocieszenie :-)
Plamka jest nieco wieksza od mojego groszka :-) i mi takze wydaje sie, ze na poprzednich USG raczej trudnobylo by przegapic rozdwojenie macicy
Wierze, ze to krwiak (bo wydaje mi sie to mniejszym zlem).
Dzis powiem w pracy, ze jestem w ciazy. Zobaczymy co szef powie
Musze powiedziec tak wczesnie, bo potrzebuje wytlumaczenia dlaczego lece do Polski (a urlopu juz nie mam) a zreszta, musze sie oszczedzac.
Zapewne i tak zauwazylby, ze zamiast 4 ciezkich folderow akt, bede teraz sciagac z polki po jednym, zeby sie nie przedzwignac
Dzisiaj do pracy przyszlam taka zmeczona jakbym przebiegla maraton, a do pracy mam zaledwie 15 min. spacerkiem. Moze top po Duphastonie (nie wiem jak dziala na organizm, gdyz biore go po raz pierwszy)
A tak pozatym to nic mi sie nie chce.
Wczoraj Polacy wygrali mecz z Irlandczykami, i z tego nalezy sie cieszyc
Dziekuje takze reszcie dziewczyn za slowa pocieszenia :-):-):-)
Czuje sie jakbym sie maiala zaraz rozplakac....Jeszcze nie powiedzialam rodzicom o dziecku (bo nie chce ich martwic) a szefowi musze
Przynajmniej mam Was i mam komu sie wygadac i pozalic i z kim sie posmiac:-)
nie martw się , takie sytuacje zdarzaja się niestety stosunkowo często a przyczyną z reguły jest daleka od ideału jakość sprzetu usg lub pozostawiająca wiele do życzenia wiedza lekarzy, specjalistów którzy naprawdę dobrze znają się na usg wcale nie jest wielu i stąd wynikają częste pomyłki, a tan lekarz zamiast cię stresować moim zdaniem powinien zamknąć dziób i powtórzyć usg za 2-3 tygodnie, a co do macicy, to tak jak dziewczynom wydaje mi się , że skoro miałaś nieraz wcześniej usg i nic takiego nie wykazało , to wątpię żeby raptem okazało się że wszystkie wcześniejsze diagnozy są błędne, toż przecież nie robili tych badań niewidomi lekarze i raczej by zauważyli taką anomalię głow do góry;-)