reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Zbieram sie do domciu . "Do zobaczenia" w poniedziałek bo w domu coś mi komputer szwankuje i chyba nie bedę mogła zajrzeć.

Majeczko jesli masz czas i ochotę to może pokontynuuj sprawę działu zamkniętego :sorry2: Żeby nie czekało do poniedziałku...

reklama
Dziewczyny Kochane, ja wpadam tylko na chwilke przywitać sie i od razu przesłać "papatki" do poniedziałku (lub niedzieli wieczorem). Zaraz ruszamy na chrzciny kuzyneczki mojej córci:) Już się nie mogę zobaczyć kiedy zobaczę tego Maluszka:) Zyczę Wam, by przez ten czas szczęśliwe Zafasolkowane mnożyły sie tutaj jak grzyby po deszczu! Buziaki! Aha, i dziekuję Neniuś za pomoc w sprawie fotek, I za wszystkie mile komentarze a propos fotek tez z całego serducha dziekuje!

Kochane moje kolezanki,mam pytanko bo troche sie martwie,kolejna @ powinnam dostac 31 stycznia(ale mam nadzieje ze nie przyjdziie)tylko ze od 2 dni mam takie maciupenkie plamienia bardziej brązowe i tylko troszke jakby krwiste ale naprawde takie niewielkie, nigdy tak nie miałam, chyba ze 1-2 dni przed @ i to nie zawsze.czy poinnam sie martwic i czy jesli jestem zafasolkowana to moze sie tak zdazyć?Napiszcie coś zebym sie uspokoiła, bo ostatni raz byłam w ciazy 13 lat temu i nic nie pamietam co tam sie moze dziac na samym poczatku, z góry dziekuje>

Joasia z tego co się orientuję to może tak się zdarzyć w momencie zagnieżdżenia jajeczka w macicy, jeżeli cos namieszałam to proszę mnie poprawić:-p

Ja kupilam na allegro tak z ciekawosci a czy sie sprawdza hehe odpowiem jak zafasolkuję;-);-)
to zbieram sie go gina!! miłego wieczoru zycze i owocnych staranek !!!

Hej kobitki, ja znow z pracy pisze - jesli chodzi o testy i owulacyjne i ciazowe, to uzywam Clearblue International . Mysle ,ze to bdb firma, sa na calym swiecie,wiec chyba nie sprzedaja badziewia .:dry:

Julitko, witaj wsrod nas:-)

joasia1974, ja niestey Ci nie pomoge...jesli o to chodzi- swiezynka jeszcze jestem, ale na pewno ktoras z dziewczyn bedzie wiedziala

Witajcie :-)
Dzisiaj w pracy to miałam taki zapieprz że nie miałam jak do Was zaglądnąć.
Zaraz sobie poczytam co tu naskrobałyście ;-)

Dziewczynki ratujcie !!! Za dwa dni mam dostać @ (już małpa zaczyna dokuczać) a zaatakował mnie hrzybek :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co mam z tym robić :confused:
Może któraś z was miała podobnie?
Niewiem co robić a to jest takie nieprzyjemne :shocked2::no::szok:

reklama
monik75 moze jakies plukanki .. ja kiedys tak mialam to kupilam tautum rosa i przeszlo:-)
Wlasnie wrocilam od gina!! wiec wszystko jest oki :-)a to ze teraz 3 cykl to jeszcze nie dlugo! pani gin. powiedziala ze jak za 3 miesiace nie bede w ciazy to mam przyjsc to da mi skierowanie na badania hormonow i tabletki na jajeczkowanie! a teraz mamy sie starac i mezus ma sie cieplo ubierac;-);-)

Do góry