reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Zbieram sie do domciu . "Do zobaczenia" w poniedziałek bo w domu coś mi komputer szwankuje i chyba nie bedę mogła zajrzeć.

Majeczko jesli masz czas i ochotę to może pokontynuuj sprawę działu zamkniętego :sorry2: Żeby nie czekało do poniedziałku...

reklama
Dziewczyny Kochane, ja wpadam tylko na chwilke przywitać sie i od razu przesłać "papatki" do poniedziałku (lub niedzieli wieczorem). Zaraz ruszamy na chrzciny kuzyneczki mojej córci:) Już się nie mogę zobaczyć kiedy zobaczę tego Maluszka:) Zyczę Wam, by przez ten czas szczęśliwe Zafasolkowane mnożyły sie tutaj jak grzyby po deszczu! Buziaki! Aha, i dziekuję Neniuś za pomoc w sprawie fotek, I za wszystkie mile komentarze a propos fotek tez z całego serducha dziekuje!

Kochane moje kolezanki,mam pytanko bo troche sie martwie,kolejna @ powinnam dostac 31 stycznia(ale mam nadzieje ze nie przyjdziie)tylko ze od 2 dni mam takie maciupenkie plamienia bardziej brązowe i tylko troszke jakby krwiste ale naprawde takie niewielkie, nigdy tak nie miałam, chyba ze 1-2 dni przed @ i to nie zawsze.czy poinnam sie martwic i czy jesli jestem zafasolkowana to moze sie tak zdazyć?Napiszcie coś zebym sie uspokoiła, bo ostatni raz byłam w ciazy 13 lat temu i nic nie pamietam co tam sie moze dziac na samym poczatku, z góry dziekuje>

Joasia z tego co się orientuję to może tak się zdarzyć w momencie zagnieżdżenia jajeczka w macicy, jeżeli cos namieszałam to proszę mnie poprawić:-p

Ja kupilam na allegro tak z ciekawosci a czy sie sprawdza hehe odpowiem jak zafasolkuję;-);-)
to zbieram sie go gina!! miłego wieczoru zycze i owocnych staranek !!!

Hej kobitki, ja znow z pracy pisze - jesli chodzi o testy i owulacyjne i ciazowe, to uzywam Clearblue International . Mysle ,ze to bdb firma, sa na calym swiecie,wiec chyba nie sprzedaja badziewia .:dry:

Julitko, witaj wsrod nas:-)

joasia1974, ja niestey Ci nie pomoge...jesli o to chodzi- swiezynka jeszcze jestem, ale na pewno ktoras z dziewczyn bedzie wiedziala

Witajcie :-)
Dzisiaj w pracy to miałam taki zapieprz że nie miałam jak do Was zaglądnąć.
Zaraz sobie poczytam co tu naskrobałyście ;-)

Dziewczynki ratujcie !!! Za dwa dni mam dostać @ (już małpa zaczyna dokuczać) a zaatakował mnie hrzybek :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co mam z tym robić :confused:
Może któraś z was miała podobnie?
Niewiem co robić a to jest takie nieprzyjemne :shocked2::no::szok:

reklama
monik75 moze jakies plukanki .. ja kiedys tak mialam to kupilam tautum rosa i przeszlo:-)
Wlasnie wrocilam od gina!! wiec wszystko jest oki :-)a to ze teraz 3 cykl to jeszcze nie dlugo! pani gin. powiedziala ze jak za 3 miesiace nie bede w ciazy to mam przyjsc to da mi skierowanie na badania hormonow i tabletki na jajeczkowanie! a teraz mamy sie starac i mezus ma sie cieplo ubierac;-);-)

Do góry