majeczka02
Fanka BB :)
Julitka my z M staramy się juz ponad rok (13 m-cy) i wszystko wskazuje na to,ze będzie też 14...ale sie nie zniechecam...Tutaj nauczyłam się naprawdę wiele...Znalazłam tu spokój i wsparcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak wlasnie zrobie bo masz racje kiedy tylko sie kocham mysle czy tym razem sie uda oj glupia jestem wiem
ciesze sie ze tu jestem wreszcie moge pogadac z kims kto zna moj problem, a nie kolezanki mi powtarzaja bedzie dobrze tyle to ja wiem a moze i nie wiem juz wiem tylko jedno ze od jakis kilku dni jestem strasznie drazliwa nerwowa, wszystko mi przeszkadza i dokuczaJulitka my z M staramy się juz ponad rok (13 m-cy) i wszystko wskazuje na to,ze będzie też 14...ale sie nie zniechecam...Tutaj nauczyłam się naprawdę wiele...Znalazłam tu spokój i wsparcie
a jakie kupilas to zarz zobacze sobie co ?:-)
rozumiem cie bo ja identycznie kumpele powtarzaja jeszcze czas ale nikt nie zrozumie ze to jest moje zycie i ja podejmuje tak wazna decyzje heh a imiona tez wybieralamhehehe ja tak własnie podchodze do całej sprawy - na luzie.Omawialismy z M sprawe dzieci wiele razy ( wybralismy nawet imiona !!) ale jakos ja nie mogłam sie przełamac bo studia bo praca bo kariera...bla bla bla.To wszystko jest nieważne kiedy w ramionach tulisz ta kruszynke i która cie kocha za to że jestes.Moi znajomi kompletnie tego nie rozumieją.Ciagle słysze zebym poczekała,jeszcze nie teraz,bo oni mnie nie chce stracic (?) No to doszłam do wniosku że pora zmienić znajomych :-)
Moj M usłyszał ode mnie tekst "Zrobmy sobie dzidzie" no i zaczeło sie rumakowanie
dziekuje kochanie za to ze jestes i mnie pocieszasznie kochanie, na pewno nie jesteś głupia, po prostu bardzo chcesz dzidziusia, praktycznie każda z nas tak ma lub miała. Ale je jestem żywym dowodem na to, że jak się za bardzo chce to nie wychodzi. Przez 3 miesiące mierzyłam temperaturę i trafialismy w TE dni i nic. A w czwartym cyklu stwierdziłam, że nie będę mierzyć, trafiać itp. itd. i......................od razu sie udało. Tobie też tego życzę!!!
nie bede napewno malenkano przecież miałaś nie stosować ;-);-);-)