reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Dziewczyny czy te testy owulacyjne i ciążowe na allegro rzeczywiście sa wiarygodne? test ciązowy za 1,5 zł? Jakoś mi sie nie chce wierzyć....

reklama
Hej dziewczyny , do tej pory nie pisałam za duzo, ale czytam sobie wszystko co piszecie i tak jak większośz z Was czekam na zrobienie teściku z wielką nadzieją ze ta paskuda @ sie nie pojawi.Mam dwojke duzych dzieci juz 13 i 15 lat , wiec tym samym spora przerwe i nie ze wszystkim jestem na czasie.Prosze poradzcie mi jaki test kupic, albo nawet 2 rózne i czy zrobic go w dzien @ czy odczekac w razie co jeszcze kilka dni, tylko nie wiem czy dam rade....bo najchetniej to juz bym chciała wiedziec a do spodziewanej @ jeszcze 6 dni... to wieczność. Pozdrawiam serdecznie i czekam na porade w sprawie tesciku.Trzymam kciuki za wasze 2 kreseczki, czy to w tym miesiącu czy w kolejnych,trzeba wierzyć i z radością czekac na fasolkę)))

Dzieki Dziewczynki :-) Przy Was Widac Ze Kazde Slowo Jest Zauwazane Ze Nie Pomijacie Nikogo :-) Kocjane Jestescie I Dlatego Jestem Z Wami Ale Juz Po Przeczytaniu Tylu Stron Nie Mam Sil Pisac :-) Ja Lece I Zycze Wszytkim Jeszcze Nie Zafasolkowanym Owocnych Staranek :-)

Hej dziewczyny , do tej pory nie pisałam za duzo, ale czytam sobie wszystko co piszecie i tak jak większośz z Was czekam na zrobienie teściku z wielką nadzieją ze ta paskuda @ sie nie pojawi.Mam dwojke duzych dzieci juz 13 i 15 lat , wiec tym samym spora przerwe i nie ze wszystkim jestem na czasie.Prosze poradzcie mi jaki test kupic, albo nawet 2 rózne i czy zrobic go w dzien @ czy odczekac w razie co jeszcze kilka dni, tylko nie wiem czy dam rade....bo najchetniej to juz bym chciała wiedziec a do spodziewanej @ jeszcze 6 dni... to wieczność. Pozdrawiam serdecznie i czekam na porade w sprawie tesciku.Trzymam kciuki za wasze 2 kreseczki, czy to w tym miesiącu czy w kolejnych,trzeba wierzyć i z radością czekac na fasolkę)))

Joasiu, u mnie sprawdził się Quick Vue, o taki (tylko zdjecie jakieś niewyrażne znalazłam w necie)

8c8099366f60f3f8c72163389d08e8c0500x500.jpg

Ciążę wykrył jeszcze przed terminem miesiączki i wieczorem (chociaz kreseczka bardzo blada była), tylko, że ja byłam w ciąży z dzieczynką a ta ponoć wcześniej wykrywalna ;-)

Dzieki nenius,a powiedz mi jescze ile dni przed @ robiłaś? Moze i ja do apteki polece... ale jak nie wyjdzie... ehhh sama nie wiem, tak bardzo bym chciała juz moją fasolke.

Joasia1974 u mnie jest do @ 5 dni ale juz też mnie korci żeby zrobic teścik ale myslę że to zawcześnie trzeba uzbroić się w cierpliwość

reklama
Ja tez mam teciki z netu, i owu i ciazowe, myslicie, ze one wlasnie nie teges?? Ja nie mam pojecia, Synus pokazal mi sie na tesciku z apteki, a teraz experymentuje z testami z necika....

Witam wszystkie nowe staraczki, zycze szybkiego zafasolkowania!

Do góry