reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
hej dzewczynki
Ja się melduję, ze żyję.Wiecie u mnie po staremu, tylko okresu nadal nie ma i ciąży tez nie ma.:-:)no:No nic....nic juz nie wiem.
Dziewczynki zbliza się koniec "staraczek 2008" a tu pusty brzuszek...myslalam ze przez ten rok to się jakos zaskoczy;-) a tu nic.....:-(
ale widocznie tak ma byc.... ja wiem ze nic się nie dzieje bez powodu:tak:napewno będziemy miec dzieci:tak:
Najwyej spotkamy się na staraczkach 2009!!!!!!!!;-):-)

dziewczynki nie smuccie sie wszystko bedzie dobrze, ktos tu dobrze powiedzial ze trzeba myslec pozytywnie i wierzyc ze wszystko sie uda,bo wiara czyni cuda:tak:uszy do gory!!! Mam co dla Was, mam nadzieje ze poprawi humor i troche w temacie jest ;-)
wiecie ze w dawnych czasach w Anglii ludzie nie mogli uprawiec seksu bez zgody krola. Musieli sie ubiegac o specjalna zgode.Dostawali wtedy plakietke ktora mieli powiesic na drzwiach kiedy odbywali stosunek. Na plakietce bylo napisane : Fornication Under Consent of the King (cudzolostwo za zgoda krola)= F.U.C.K - to jest pochodzenie tego slowa

Pozdrawiam

dziewczyny wy sie zachowujecie jak stare ciotki:angry::angry::angry: co z wami natychmiast przestac marudzic i narzekac zajrze do was jutro i mam nadzieje ze humorki sie poprawia pa:-)

nie mam niestety humoru, @ przyszła wczoraj a miałam takie dobre przeczucie... pozdrawiam...
ja nie od tego... bo ciesze sie maleństwem w brzuszku, ale tak jakos zycie mnie doluje... jak dobrze, ze mozna sie ukochanemu wygadac, zawsze jakos lzej...

zmykam sie polozyc juz, bo padam, a o 22 jeszcze spacer z psem mnie czeka :crazy:

reklama
Do góry