imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
Wiem, że wiele z Was mi zazdrości, dlatego coraz mocniej zaciskam kciuki, by i Wam się udało. Nie smutam z powodu Maluszka, jak z powodu maaaaaaasy problemów jakie się nawarstwiają z dnia na dzień. Wierzę, że wszystko się ułoży, ale i tak się boję...imagination wiesz ile dziewczyn chciało by być w ciazy tak jak ty, ciesz sie tym ile wlezie tak, az na kilomert bedzie widać ,że jestes w ciązy i że jestes z tego powodu najszczęśliwsza na świecie, bo nic takiego szczęscia nie daje jak rodzina, własna rodzina, własne dziecko. Więc nie smuć sie życiem bo z nim to różnie bywa - takie zycie - Główka do góry mamusiu
Hormony strasznie szaleją i dają popalić... Noce nieprzespane... Jak w zegarku 3;20 a ja nie śpię co najmniej do 6;30
Agnessita, chętnie, ale nie powinnam pić kawy, więc życzę smacznego, a sama wypiję pyszną herbatkę :-)
Przesyłam fluidki:
II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II
Ostatnia edycja: