reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Przedwczoraj mialam straszne bole brzucha i wczoraj tez,a dzisiaj juz lepiej.piersi bola tak po bokach i jest mi niedobrze,a@ jak nie bylo tak nie ma.sama nie wiem co myslec.rano robilam test digi.,ale wyszedl negatywny.w tym momencie to bardzo bym juz chciala,zeby@przyszla,bo takie oczekiwanie mnie dobija.:-:)-:)-(
wiem co czujesz to samo mialam 2 miesiace temu . masakra , ale pewnie za 2 dni i umnie sie zacznie oczekiwanie, zwlaszcza ze przez plamienia dostalam leki na zwiekszenie krzepliwosci i pewnie one mi namieszaja robiac mi nadzieje, moze mialas poźniej owulke i stad to opoźnienia i ani test II ani @

Swojego czasu miałam problemy z niedowagą i moje cykle były bardzo rozregulowane:wściekła/y: Na szczęście już są "w miarę" regularne, różnica dni to najwyżej 3-4 do przodu czy do tyłu a nie tak jak kiedys10 dni albo @ nie pojawiała się wcale.
Drugi cykl starań trwa. ;-) Jestem pełna nadziei. Trzymam za Was kciuki!!

Ja robilam test digital :-) zdjecie z pozytywnym wynikiem (z ktorego jestem baaaaaardzo dumna:-D) znajduje sie ponizej ;-)

A tak pozatym, to testy digital sa bardzo fajne bo nie daja miejsca na domysly. Albo pisza jestes w ciazy:-) (nawet wylicza od kiedy) albo pisza ze w ciazy nie jestes. I tyle. Mi jak napisal ze nie jestem w ciazy (w zeszlym miesiacu) to sie nie mylil. Teraz tez go tzymam za slowo (pisane):-D:-D:-D

Niestety takie elektroniczne testy wyswietlaja wynik tylko przez 24godziny, wiec marna z nich pamiatka. Dlatego tez nasiusialam takze na paskowy :rofl2:
Ja mialam identyczny test,tylko niemiecki.ile dni po terminie spodziewanej@robilas swoj test?

reklama
Do góry