reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Czesc dziewuszki;-) wczoraj bylam w osrodku zdrowia zapisac sie do lekarza. nie latwo bylo sie dogadac w obcym jezyku ale jakos jakos poszlo. powiedzialam ze robilam 5 testow i sa pozytywne no ale tutaj tak jest ze robia jeszcze jeden oni. wiec zrobilam siusiu i oddalam dzisiaj do analizy. pani kazala czekac na wynik i ewentualne skierowanie do gina:wściekła/y: jakie to tutaj wszystko jest skomplikowane:wściekła/y: musze czekac :wściekła/y:

Ja mialam identyczny test,tylko niemiecki.ile dni po terminie spodziewanej@robilas swoj test?

Wlasciwie to zrobilam test w pierwszym mozliwym terminie spodziewanej :-)
Ogolnie @ mialam miedzy 29-32, tak wiec zrobilam test 29dc :-D

Wieczorem tegosamego dnia dla pewnosci zrobilam test kreseczkowy i wyszedl pozytywny, takze mysle ze w tym miesiacu @ miala przyjsc wczesnie (29dc) bo inaczej z wieczornego moczu test nie wyszedl by pozytywnie:rofl2:

Cale szczescie ze nie przyszla wrednota :-D (choc przyznam, ze pomimo dwuch pozytywnych testow, wciaz mam stracha:baffled:)

Wlasciwie to zrobilam test w pierwszym mozliwym terminie spodziewanej :-)
Ogolnie @ mialam miedzy 29-32, tak wiec zrobilam test 29dc :-D

Wieczorem tegosamego dnia dla pewnosci zrobilam test kreseczkowy i wyszedl pozytywny, takze mysle ze w tym miesiacu @ miala przyjsc wczesnie (29dc) bo inaczej z wieczornego moczu test nie wyszedl by pozytywnie:rofl2:

Cale szczescie ze nie przyszla wrednota :-D (choc przyznam, ze pomimo dwuch pozytywnych testow, wciaz mam stracha:baffled:)
Ja tez mam stracha :baffled: chociaz mam 5 testow pozytywnych i czekam na wynik badania z przychodni. i wlasciwie to jeszcze nie powiedzialam nic kolezankom moim sympatycznym bo nie chce zapeszac:zawstydzona/y:

Ja tez mam stracha :baffled: chociaz mam 5 testow pozytywnych i czekam na wynik badania z przychodni. i wlasciwie to jeszcze nie powiedzialam nic kolezankom moim sympatycznym bo nie chce zapeszac:zawstydzona/y:

Ja powiedzialam tylko mezowi i Wam :-)
Wciaz obawiam sie, ze jak pochwale sie za wczesnie to cos pojdzie nie tak :eek:
Wczoraj zapisamam sie do polskiego ginekologa w Dublinie ale pierwszy termin mial dopiero na 19.11. Takze musze czekac w "niewiedzy" :-D

VERITASERUM powiedz mi prosze jak Ty sie tam czujesz? ciekawi mnie czy mamy jakies podobne ,,dolegliwosci,,;-)

Ja powiedzialam tylko mezowi i Wam :-)
Wciaz obawiam sie, ze jak pochwale sie za wczesnie to cos pojdzie nie tak :eek:
Wczoraj zapisamam sie do polskiego ginekologa w Dublinie ale pierwszy termin mial dopiero na 19.11. Takze musze czekac w "niewiedzy" :-D
To i tak lux. ja u nas nie slyszalam o jakims polskim lekarzu. podobno jest w Glasgow ale internista wiec coz mi po nim:baffled: a tak w ogole u mnie wiedza jeszcze rodzice. mam nadzieje ze niedlugo bedziemy mogly o tym krzyczec wszedzie:happy:

reklama
To i tak lux. ja u nas nie slyszalam o jakims polskim lekarzu. podobno jest w Glasgow ale internista wiec coz mi po nim:baffled: a tak w ogole u mnie wiedza jeszcze rodzice. mam nadzieje ze niedlugo bedziemy mogly o tym krzyczec wszedzie:happy:

To jest ta dobra strona Dublina....mamy ty chyba ze 3 polskie przychodnie :-)
Z polskiego lekarza w Dublinie korzystac bede jednak pierwszy raz, wiec zobaczymy :rofl2:

Do góry