reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
nie koniecznie chodzilo o Irlandie:-D Powiem tak siedze tu nie bardzo chetnie ale jak wracalam z mezem z urlopu z Polski to powiedzialam chyba pierwszy raz ze wracamy do domu:tak:

No wlasnie...my tez tak mamy:-) Tutaj nasze sprawy i problemy, wiec tu nasz dom. :-D Z drugiej strony ...tesknota za rodzina ...jezykiem polskim...
Powiem tak...czuje sie rozdarta...co nie znaczy nieszczesliwa :tak:
Na ta chwile tak musi byc, wiec niczego nie zaluje, a jak sytuacja sie zmieni to i ja pomysle o zmianie :-)

No wlasnie...my tez tak mamy:-) Tutaj nasze sprawy i problemy, wiec tu nasz dom. :-D Z drugiej strony ...tesknota za rodzina ...jezykiem polskim...
Powiem tak...czuje sie rozdarta...co nie znaczy nieszczesliwa :tak:
Na ta chwile tak musi byc, wiec niczego nie zaluje, a jak sytuacja sie zmieni to i ja pomysle o zmianie :-)
My tez myslelismy no ale jak teraz bedzie dzidzia to musimy tu jeszcze pobyc troszke.
powiem Ci ze dzisiaj latam siusiu jak glupia, bola mnie cycuchy i kluje w brzuchu, ty tez tak masz? dzisiaj co chwila dotykam piersi by sprawdzic czy napewno bola, ale jestem glupia co:rofl2: ale chyba jestesmy w ciazy:-)

witajcie,
dziewczynki nie martwcie sie jedna kreseczka, moze jeszcze wszystko sie zdarzyc, a jak rzeczywiscie w tym cyklu fasolki nie ma to przeciez w kolejne cykle znow nowa szansa. trzymam za was kciuki.ja mysle ze moze warto przytulac sie odrazu po @ tak co 2 dni, bo z ta owu to tez roznie moze byc. a tak to jest duza szansa ze gdzies sie ja da zlapac.

ja w tym cyklu przytulalam sie w rozne dni, nie sprawdzalam za bardzo jakie, po prostu mielismy ochote i juz...4 listopada(15 dzien cyklu) mialam silny bol brzucha i plecow na dole, ciagnelo mnie w dol, az na posladki. jak myslicie mogla to byc owu(trwal ten dziwaczny bol tylko jeden dzien), czy moze owu trwac jeden dzien, ewentualnie to byl jej pierwszy najsilniejszy dzien?

co do testow digital- to nie probowalam, ale po tej wpadce z testem +/- clearblue, tez powiedzialam ze zrobie pregnant/ not pregnant(identyczny jak veritaserum- przy okazji wielkie gratulacje!!!), acha teraz w uk-eowskiej tv leci reklama wlasnie tych testow, jest taka kuszaca... ale bym se zatestowala teraz....

lilu- dziekuje za odp, czyli wyglada na to ze to beda wlasnie te moje idealne dni na badania.super ciesze sie!!!!

katastrofax- ... my to jestesmy jak syjamskie blizniaczki, zrosniete glowami bo ja mam w swojej glowce dokladnie to samo co ty., kazdziutkie twoje slowo z tego smutnego depresyjnego postu idealnie pasuje do mnie.. acha tylko patrzac na twoje zdjecie to ja jestem ta brzydsza siostra.

u mnie moze byc, w pracy spac mi sie chce, jakos mnie tak zmula, boje sie zebym nie zasnela gdzies na cudzym lozku(sprzatam pokoje w hotelu), po zatym z sikaniem znow wrocilo,czesciej niz wczesniej.
pozdrawiam buziaki

Witam znowu! Tak jak pisałam wczesniej podejrzewam ciąże. Za tydzien powinnam dostac@. Od trzech godzin barrdzo boli mnie podbrzusze... mam dużo upławów... bolące piersi.... może ja sobie wmawiam tą ciąże?? oby nieeeee!!!!

kurcze a ja nie mam zadnych uplawow, w ostatniej ciazy to mialam od samiutkiej owulki a teraz cisza, sucho tylko te plamienia ale pociesza mnie jedno ze nie mam syfkow na twarzy bo zawsze przed @ twarz mi strasznie brzydnie a teraz jeszcze cisza oby to byl dobry znak

przepraszam dzewczynki ale nie jestem w stanie przeczytac wszystkiech postow, mam tak zalane oczy lazami ze nic nie widze :-(
Moj kuzyn zabil sie dzisiaj na motorze :no: mial zaledwie 18 lat :-(
same tragenie w mojej rodzinie, dopiero co moj brat ledwo uszedl z zyciem po potraceniu przez autobus to teraz jeszcze gorsza tragednia :no:

w kazdym badz razie testy digital kupilam mam nawet dwa, zrobie prawdopodobnie w weekend....

reklama
witam ponownie! jakoś się żle czuję strasznie mnie mdli nie wiem może to jednak ciąża. Podobno się to czuję...wiecie co może i tak ale ja już chyba trace cierpliwośćnie mam siły...:angry:

Do góry