reklama
martyna222
udało się ! :)
Ja juz nie wiem czy to objawy cz może moja psychika??? bóle piersi są, latam wciąż do łazienki, w sobotę mi się jaakoś slabo zrobiło... nie wiem bo testy negatywne ale podobno tak tez może się zdarzyć...Bądz dobrej myśli! Będe trzymała za Ciebie kciuki! Miałas jakies objawy przed planowaną @ ?
martyna222
teraz naprawdę dałaś mi nadzieję!!! dziękiMoja koleżanka zrobiła pięć testów i dopiero ten piąty pokazał wynik pozytywny... pierwsze trzy wynik negatywny, czwarty słabiutka kreseczka a piąty dwie kreseczki;-)
martyna222
czyli to jednak możliwe... boże modlę sie by była to prawda!!!
Emmo do konca trzeba miec nadzieje puki @ nie ma
Pysiu milo ze ktos we mnie wierzy ale ja juz trace nadzieje od kilku dni mam plamienia i to coraz wieksze czyli tak jak co miesiac przed @ pocieszajace tylko ze tempka ciagle 37 , 13-go testuje jak @ nie przyjdzie
no no to mi wyglada na regularna ciaze trzymam kciukiwitam! no u mnie bez zmian, to już 10 dni spóźnienia więc wciąż mam nadzieję!!!![]()
martyna222
nie wiem tylko co z temp. bo wczoraj mi spadła?
reklama
Chciałabym jeszcze napisać ,że zmieniło mi sie ph pochwy... chyba zaczyna sie infekcja.. objawy to: obfite upławy i lekkie szczypanie... to samo miałam w pierwszej ciąży... wtedy lekarz powiedział ,że to normalny objaw- może to faktycznie ciąża...??? ;-)))